kokcu-geertruida

VK Sportphoto

In beeld

Scoring, creating, defending... • UEFA licht kwaliteiten Kökcü uit

Stan

Als aanvoerder is Orkun Kökcü, die zaterdag nog trefzeker was voor Turkije, een van de sterkhouders van het huidige Feyenoord. In de ploeg van Arne Slot is hij zowel aanvallend als verdedigend van groot belang. De UEFA zet de middenvelder in het zonnetje met een flitsende video van zijn highlights tijdens het Europa League duel tegen Shakhtar Donetsk (7-1). 

Bekijk hieronder de video van Kökcü:

Delen

Reacties

Zal wel een piskijker zijn goede spelregels maaaar niet een waarvoor je naar het stadion gaat ..saai en eigenlijk ook wel voorspel wat hij doet. Daar zal de absolute hoofdprijs niet voor worden betaald. Zal wel de duurste feyenoordspeler worden
Eerlijk; Heeft zich onwijs ontwikkelt, maar is nog niet toe aan een vertrek. Nog geen seizoen stabiel gespeeld. Ik hou mijn hart ook nu weer vast nu hij gestopt is met eten. Had vorig jaar enorme inkakker in precies die periode. Kom op orrie, bewijs het tegendeel!
Dank Uefa, weer 5 miljoen erbij.....
Feyenoord gaat lekker cashen deze zomer 🥰😍😎🤩🤑🤑🤑
Haha voloomen terecht. Wat een klasbak is die kerel. Enorme stappen gemaakt laatste 2 seizoenen. Verdiend een lucratieve overgang naar een mooie club.