Betrouwbaar
Juichen Gimenez, Idrissi & Kokcu

VK Sportphoto

Nieuws

'Scouts van diverse clubs op de tribune voor Orkun Kökcü'

Van de redactie

De prestaties van Feyenoord zijn ook elders in Europa niet onopgemerkt gebleven. De Telegraaf weet dinsdagavond te melden dat diverse clubs woensdagavond op de tribune zitten in De Kuip. Orkun Kökcü, Santiago Gimenez, David Hancko en Lutsharel Geertruida worden door diverse clubs nauwlettend in de gaten gehouden, zo meldt de krant. 

Voor de aanvoerder van Feyenoord is grote belangstelling. Zo is de interesse van Brighton & Hove Albion al enkele maanden bekend. Verder zitten er scouts van clubs uit de Premier League zoals Liverpool, Newcastle United, Manchester City, Aston Villa, Crystal Palace en Southampton op de tribune. Ook geniet de Turkse international bezoek van het Portugese Benfica en de Franse clubs Olympique Marseille, AS Monaco en Olympique Lyon. 

Santiago Gimenez, David Hancko en Lutsharel Geertruida zijn de andere Feyenoorders die op nagenoeg alle scoutingslijsten van de buitenlandse clubs staan. Dinsdagmiddag liet trainer Arne Slot nog weten op de persconferentie dat hij Gimenez graag nog minimaal een jaar in De Kuip ziet schitteren.

FC Barcelona, Atletico Madrid, Real Sociedad en Real Betis zijn de Spaanse clubs die naar De Kuip komen, zonder dat ze onthullen voor wie ze komen. Inter, AC Milan en Fiorentina hebben zich vanuit Italië ook al diverse keren gemeld. De Serie A clubs kennen financiële problemen en behoren niet tot de meest vermogende kopers voor een eventueel bod.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Ik begrijp eigenlijk niet zo heel erg waarom je als voetballer uit de Eredivisie naar Benfica zou moeten gaan voor een "stap hogerop". Ja, Benfica is beter dan Feyenoord (financieel, sportief) en gooit hoge ogen in de CL - maar uiteindelijk is de portugese competitie buiten de top 3,4 nog zwakker dan de Eredivisie (zie europese optredens). Je belandt dus dan uiteindelijk in een slechtere versie van de eredivisie met een iets beter team. En de beleving daar? De helft van de teams heeft minder dan 4.000 toeschouwers gemiddeld...
Kokcu is zomers wellicht niet te houden. Een enkeling graag pas februari 24 of de rest van de mvp's zomer 24 voor Engels geld. Dan hebben we er sportief en financieel het meeste aan. Ja dit is wishful thinking...
Die Dwayne Green van Spakenburg ...
Haha, nice... Wat een schot had die gisteren! BI-ZAR!
Kokcu gaat denk voor tussen de 40 en 50 miljoen naar een Engelse club, dan hoef je voor de rest niemand te verkopen of er moet in dezelfde orde van grootte worden geboden, je kan niet ieder jaar de helft of meer verkopen en dan maar hopen dat het wel weer goed komt door Slot en zijn staf.
De vraag wordt dan trouwens of Slot iedere keer overnieuw wil beginnen i.p.v. groot deel van het elftal bij elkaar houden en doorgroeien.
Meer goed , beetje jammer dat geouwehoer, we zitten in een prachtige fase en meldt gewoon als een transfer rond is.
Maar ja, verdienmodel voor de clicks, maar vrolijk word je niet van dit soort supporters sites
Hahaha ja zo werkt het niet in de voetballerij maat
(Z)Wimpie... Het is gewoon reeël om de speculaties kenbaar te maken. Zo gaat dat toch in de voetballerij. Lekker speculeren man, hoort erbij. 'T is misschien ook om de spelers een beetje te motiveren als ze dit lezen (niet dat ze gemotiveerd hoeven worden dit seizoen om goed te spelen).

Vanavond 2-0 winnen van die Joden.

DeMazzel
@FTM dan is het toch schandalig dat we tussen de 20 en 25 miljoen vragen voor Gimenez?
Dat kan gewoon niet waar zijn... Ik geloof er echt niets van.
Kan wel waar zijn aangezien hij pas 3 maanden echt top speelt. Dat neemt niet weg dat ik denk dat we veel meer zouden kunnen krijgen voor hem als die nog een jaar blijft
De prijs is waarschijnlijk realistisch want inderdaad pas een half jaar basisspeler Eredivisie en 'maar' international van een middelmatig land.
Alleen snap ik dan niet waarom je niet gewoon 'nee' zegt. Voor dat soort bedragen kun je hem beter nog even behouden. We krijgen CL inkomsten en er zijn interessantere (financieel) spelers om te verkopen zoals Kökcü.
@FTM Met deze potentiële bieders ga ik ervanuit dat Orkun voor een bedrag rond de 40 miljoen pas weg zal gaan, en ook Gimenez, geertruida en Hancko een miljoen of 25 pp op moeten brengen. Klopt dit een beetje denk je?
Nee het kost tijd voordat je echte monsterbedragen kunt gaan eisen..
Flink lappen het is hier geen uitverkoop meer malacia en aursnes waren al veelste weinig
Malacia eens. Aursnes hebben we voor 8 ton gehaald en speelde een goed seizoen en we hebben hem vervolgens voor 13 miljoen verkocht. Dat is echt een hele goede prijs, we zijn helaas geen 020 die 3x meer kunnen vragen voor een speler….
Dat zijn niet de minste clubs 😂
Joh dit is allemaal onzin nieuws. Er zitten altijd en overal scouts op de tribune.
denk niet dat zulke clubs op de tribune zitten bij fc lisse
Die ben je normaal gesproken kwijt, laatste 2 seizoenen erg sterk, ik gun hem een mooie transfer en voor Feyenoord een mooi bedrag.
Benfica met hun fooien voor de Feyenoord spelers hebben het nakijken.