inv20234174-7876-120688

VK Sportphoto

Nieuws

Vermoedelijke opstelling • Feyenoord - Ajax

Van de redactie

In de halve finale van de TOTO KNVB Beker speelt Feyenoord woensdagavond thuis tegen Ajax. Het is de derde Klassieker van dit seizoen, alleen nu staat er een plek in de bekerfinale op het spel. Na eerdere overwinningen in het bekertoernooi op PEC Zwolle, N.E.C. en sc Heerenveen mag de ploeg van Arne Slot zich opmaken voor een intense halve finale in De Kuip.

Feyenoord gaat met een relatief fitte selectie de bekerkraker in tegen Ajax. De langdurig geblesseerde Quinten Timber, Justin Bijlow en Lutsharel Geertruida, die al wel op de weg terug zijn, zitten nog niet bij de selectie. Verder is de selectie van Arne Slot fit. Dat betekent dat in vergelijking tot de wedstrijd tegen Sparta van afgelopen zondag Patrik Wålemark weer bij de selectie zit. Tevens is Oussama Idrissi weer terug van zijn schorsing. De redactie van 1908.nl verwacht de volgende namen aan de aftrap.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Wellenreuther; Pedersen, Trauner, Hancko, Hartman; Wieffer, Kökçü, Szymański; Jahanbakhsh, Gimenez, Idrissi.

Vermoedelijke opstelling Ajax: Pasveer; Sánchez, Álvarez, J. Timber, Wijndal; Berghuis, Klaassen, Taylor; Kudus, Tadic, Bergwijn.

Delen

Reacties

******** ging voor de prijzen,
******** ging voor de poen,
******** is een verrader,
Hij wordt nooit meer kampioen,
La la la...
Lampendraaiers hebben zojuist gewonnen van Spakenburg.

Dat betekent dus dat PSV de thuisspelende team zal zijn in de finale en als ik het goed heb dus ook in de Feyenoord kleedkamer zal zitten.
Zij zullen dus ook in het Rood/Wit shirt (thuis tenue) gaan spelen.


😡😡😡😡
Och, waarom zou je daar boos om zijn. Vind je het al niet mooi genoeg dat we de finale gewoon in onze eigen Kuip kunnen spelen? Voelt toch als een flink voordeel.
Op zich wel slim om Paixão en Bullaude enzo niet te laten spelen stel je voor dat die net zo goed doen als Gimenez ben je dadelijk weer 3 goede spelers kwijt deze zomer....
Ik heb zo'n voorgevoel dat als je die 3 met elkaar laat spelen, het misschien wel eens next level kan gaan worden.
@Ferry,

Kijk nou uit met opnoemen van namen..
Het schijnt dat Schmidt nu ook Paixao en Bullade wil hebben na het lezen van die namen.

En naar verluidt wil hij ook de naam “De Kuip” hebben voor het stadion van Benfica.
Hij zei toch, dat dit hem geen 2e keer overkomt? Laat maar zien dan ;-)
Denk dat Slot toch kiest voor Lopez ook met het oog op hoe hij vorige keer Kudus verdedigde
Dat denk ik niet. Ten eerste past Slot zich zelden aan en gaat hij uit van eigen kracht en ten tweede geef je Hartman daarmee ook een mentale tik. Slot ziet die wedstrijd eerder als een incident waar Hartman van moet en zal leren.