Primeur Bevestigd
yv20221013yv20221013a9a09855

VK Sportphoto

Nieuws

Seizoenkaarten- en tickets binnenkort te scannen via app

FeyenoordTM

Vergeten jullie wel eens je wedstrijdticket of seizoenkaart mee te nemen wanneer Feyenoord speelt? Dan hebben wij goed nieuws: Wanneer alles goed verloopt, kan in de loop van 2023 jullie wedstrijd- of seizoenskaart via de Feyenoord App gescand worden.

Feyenoord is druk bezig om het gebruik van mobiele tickets en mobiele seizoenkaarten te implementeren. Ook parkeer- en zaalkaarten kunnen na succesvolle tests via de mobiele app gescand worden. Het project bevindt zich in een testfase. Vanmiddag tegen FC Emmen (benefietwedstrijd, 14:00) worden de eerste tests uitgevoerd door geselecteerde deelnemers.

De mobiele tickets zijn binnenkort beschikbaar in de Feyenoord App. De club communiceert bovenstaande wanneer alles gereed- en in orde bevonden is.

Hoe vind ik loop 2023 mijn mobiele tickets in de app?

  1. Download de Feyenoord App in de Apple/Play Store. Heb je de Feyenoord app al? Zorg er dan voor dat die de laatste update heeft;
  2. Log in op de Feyenoord App met je 'Mijn Feyenoord-account' waar op je jouw seizoenkaart(en), maar ook je eventuele parkeer(jaar)kaart(en) of zaalkaart(en) hebt besteld;
  3. Navigeer naar de homepage rechtsonderin naar 'Meer' en klik op 'Mijn tickets';
  4. Hier vind je jouw seizoenkaarten, maar ook je eventuele parkeer(jaar)kaart)en) of zaalkaart(en).

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Seizoenkaart makkelijk door kunnen geven is dan wel weer een mooie verandering!
Ik heb laatst nog het kaartje voor europaleague wedstrijd op telefoon laten scannen, dus niet echt nieuw dit
Dat lukte nog niet met seizoenkaarten
Nee dat is wel een verbetering inderdaad. Handig als een keer iemand niet kan,.
Ik ben altijd wel groot voorstander van dit soort innovaties. Het is klantvriendelijk en duurzaam. En het niet hoeven versturen van al die pasjes zal straks best geld besparen. Maar ik heb ook al sinds jongs af aan al mijn kaartjes bewaard. Ik heb een hele tas met pasjes, pashouders en losse kaartjes: van die oude rollen, van de ticketbox, van die NS kaartjes die je naar Ajax en PSV ging en nu de eigen printjes. Op een gegeven moment is je wedstrijd bezoek toch minder tastbaar als dit zit verstopt in een bak met data.
Nou nou, wat een prachtige ontwikkeling zeg. Nu nog warme kroketten en De Kuip is na de renovaties van de wc's weer in topvorm.
Ik heb nog nooit een koude kroket in De Kuip gekregen. Menig poging voor gewaagd, maar het lukt me maar niet. Altijd goed warm die dingen..
Nog nooit een kroket gekregen, altijd moeten kopen.....