tb102344

Foto en tekst: Feyenoord.nl

Nieuws

Severs Breeman BMW ook komende vier jaar mobiliteitspartner Feyenoord

Van de redactie

Feyenoord en Severs Breeman BMW & MINI hebben besloten hun partnership te verlengen. De succesvolle samenwerking tussen beide partijen heeft ertoe geleid dat het contract is opengebroken en verlengd met maar liefst vier seizoenen. Het familiebedrijf is al sinds 2019 Strategisch Partner van de club.

De aankomende vier jaar zullen de spelers, staf alsook diverse medewerkers van Feyenoord opnieuw gaan rijden in BMW. Feyenoord heeft de ambitie om op korte termijn de transitie te gaan maken naar duurzamer rijden en ziet hierin Severs Breeman als de juiste Partner, omdat het in de dynamische automotive branche heeft bewezen goed mee te kunnen bewegen.  

Rob Severs, commercieel directeur van Severs Breeman: ‘Als bedrijf gaan wij voor langetermijnrelaties en daarom zijn wij trots dat de succesvolle samenwerking met Feyenoord wordt voortgezet. Samenwerken en de drive om te winnen zijn voorbeelden van een aantal raakvlakken die we hebben met Feyenoord. Wij vinden dan ook dat Feyenoord en Severs Breeman BMW & MINI uitstekend bij elkaar passen en kijken uit naar de aankomende vier jaar.’

‘Heel mooi dat we de samenwerking met Severs Breeman BMW & MINI hebben kunnen verlengen’, aldus Dennis van Keulen, Manager Business Relations & Partnerships van Feyenoord. ‘BMW is een topmerk dat past bij een topclub als Feyenoord. Naast de continuering van ons BMW-wagenpark, zullen we de komende periode samen met Severs Breeman gaan kijken hoe we deze kunnen gaan verduurzamen door bijvoorbeeld stapsgewijs op elektrisch rijden over te gaan stappen. BMW biedt hiervoor uitstekende mogelijkheden.’   

Over Severs Breeman BMW & MINI
Severs Breeman is een familiebedrijf met een hecht team, dat met passie en veel betrokkenheid te werk gaat. Service staat voorop, evenals het eerlijk en oprecht benaderen van een klant. Al sinds 1908 zijn zij officieel BMW & MINI dealer. Met vestigingen in Alphen aan den Rijn, Gouda, Rotterdam-Noord, Rotterdam-Zuid en Woerden vertegenwoordigen zij het Groene Hart en regio Rotterdam. 

Delen

Reacties

Officieel BMW en MINI dealer sinds 1908..
Feyenoord opgericht in 1908…

Perfect match!!
Wel knap dat ze toen al dealer waren van bedrijven die toen nog niet eens bestonden 🤦
Wat ziet onze trainer er afgetraind uit zeg.