Primeur Bevestigd
yv2023416yv2023416a1b01762

VK Sportphoto

Nieuws

Sevilla scout drietal bij Cambuur - Feyenoord

FeyenoordTM

Feyenoord is booming, ook afgelopen zondag in het Cambuur stadion. Een scout van het Spaanse Sevilla FC zag hoe de Rotterdammers in Leeuwarden dik verdiend de volle mep pakten: 0-3.

Navraag leert dat de scout voornamelijk aanwezig was om de verrichtingen van drie basisspelers in de gaten te houden. Oussama Idrissi was er één van. De Marokkaan wordt dit seizoen uitgeleend door Sevilla aan Feyenoord en is voor hoofdtrainer Arne Slot van vaste waarde.

Tijdens de zomerse transferwindow van 2022 werd via dit medium bekend dat Sevilla de verrichtingen van Feyenoord-middenvelder Orkun Kökçü in de gaten houdt. Destijds werden er enige gesprekken gevoerd tussen het spelerskamp en een Spaanse afvaardiging; zondag bekeek de nummer twaalf uit de La Liga de Turks-international opnieuw.

Ook seizoensrevelatie Mats Wieffer kon de scout zondag bekoren. De 23-jarige middenvelder maakt dit seizoen een stormachtige ontwikkeling door bij Feyenoord. De club wil zijn ontwikkeling belonen met een nieuw contract. De onderhandelingen gaan de goede kant op.

photo-output-10
photo-output-9

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Wie in ons elftal wil nou geen CL spelen in deze geweldige ambiance? Jammer dat de schoonsteen moet roken.
Verspilde reis.
Wieffer en Kokcu zijn te duur voor Sevilla. Wieffer gaan we echt niet wegdoen voor 15-20m. Die moet ook minstens 30 mil opbrengen, want heeft een enorm lang contract. Kokcu kan naar veel grotere clubs met veel meer geld.
Idrissi was weer dramatisch, dus verspilde reis.
Is Saito van Sparta een optie voor Feyenoord? In mijn ogen een leuke speler met best wat potentie.
Hebben we straks peppi en koki (saito)
Die is niet van Sparta, hebben ze gehuurd. Op zich zeker leuke speler, maar denk geen echte versterking.
Ik kijk zelf ook veel wedstrijden en dan kijk ik met name naar buitenspelers. Af en toe denk je dat is wel aardige speler, maar het valt dan vaak over langere tijd tegen.
Ja hij is officieel van Lommens, maar als je kijkt hoe die speelt zou ik hem graag bij Feyenoord willen zien. Hij is pas 21 dus kan altijd nog doorgroeien en heeft ook nog eens een leuke actie in huis.
Ik hoop toch ook op Manhoef, die niet te duur zal zijn. Een snelle onberekenbare buitenspeler.
Idrissi + 45 miljoen :) hun blij wij blij
Kans is aawezig dat Feyenoord Idrissi wellicht voor een beetje normale plrijs kan overnemen. Heb het idee, ook omdat Slot zei dat ie met de Ramadan bezig is, werd gewisseld. Hij heeft daar wat meer last van denk dan Kokcu.
Als je leest welke clubs geinteresseerd zijn in Kokcu, zal Sevilla een bedrag moeten gaan betalen wat ze vrijwel nooit hebben gedaan.
Prima drijft de prijs weer verder op.
Ik denk dat ze na het zien van deze wedstrijd Idrissi liever hier laten
Die zal dan wel behoorlijk geschrokken zijn van het spel van Idrissi.
Kan iemand die scout vertellen dat Kokcu veel te duur is voor Sevilla?
Hebben ooit 35M gespend op Koundé
Kökçü in deze huidige vorm? Ik geloof echt in 50 miljoen +
mee eens , zeker 50milj + , let maar op dat alvares en sangare het ook makkelijk opbrengen , ik acht kokcu toch als een betere speler als deze 2
Ze mogen mee doen met de warming-up: openingsbod van 25, dan wordt de rest wakker en zit hun taak erop.