Primeur Bevestigd
slory-1

VK Sportphoto

Transfers

Situatie Jaden Slory onder de loep

FeyenoordTM

Jaden Slory, het 18-jarige jeugdexponent van Feyenoord, staat nog altijd voor een onduidelijke toekomst. Na dit seizoen loopt zijn contract af en een mogelijke verlenging zit momenteel niet in het verschiet.

Binnen enkele dagen zal er op sportcomplex 1908 een gesprek plaatsvinden tussen zaakwaarnemer Wessel Weezenberg en Feyenoord directeur Dennis te Kloese om te praten over de toekomst van de speler. Op de achtergrond zijn er tientallen clubs, zowel uit binnen- als buitenland, die recentelijk geïnformeerd hebben naar Slory. 

Enkele clubs hebben zelfs al informele aanbiedingen neergelegd bij het management en de speler. Vanaf 1 januari mogen deze clubs officieel toenadering zoeken, aangezien Slory eind juni uit zijn contract loopt. Momenteel loopt er niets concreets, wat logisch is in de huidige fase.

Aanstaande maandag keert de rechtsbuiten weer terug op het trainingsveld na het missen van afgelopen wedstrijden door een lichte blessure. Daardoor moest Slory het onder-19 treffen in de UEFA Youth League bij Lazio (1-3 winst) en het onder-21 treffen bij De Graafschap (3-2 verlies) aan zich voorbij laten gaan.

Slory mist nog altijd de definitieve aansluiting bij het eerste elftal van Feyenoord. De kwantiteit van de selectie en de keuze van oefenmeester Arne Slot, die het liefst werkt met spelers die er direct staan, zijn hiervan voorbeelden van aanleidingen. Slory moet onder andere Alireza Jahanbakhsh, de op een zijspoor belandde Javairô Dilrosun en Newcastle United huurling Yankuba Minteh voor zich dulden in de pikorde.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Kan iemand mij vertellen of die goed genoeg is of niet? Hoorde in de jeugd altijd veel over hem alleen het laatste jaar niet zo
Heeft talent maar mist de echte pit om te slagen. Jammer. Zoals alle afvallers zal PSV hem wel oppikken.
Ali 2 maanden eruit dus.messchien toch nu een plekje voor slory ???
2 maanden? waar lees je dat? Was toch licht?
Ik denk dat deze jongen allang ergens getekend heeft en aangezien dat officieel nog niet mag word dat pas 1 januari bekendgemaakt. Echt mega mega zuur want ik geloof wel echt in de kwaliteiten van deze jongen. Had wat mij betreft al veel vaker bij het eerste mogen aansluiten.. jammer dat er wat mis is gegaan dat we dit mega grote talent nu voor noppes gaan verliezen...
inderdaad, best goed. net zoals heel veel spelers uit de 21 wel te veel uit op eigen succes. vooral slory, want hij wil zich in de kijker spelen. eigenlijk gewoon irritant dus.
Sauer zit er toch bij, bij 1? Milambo debuut in CL. Misschien is Slory nog niet ver genoeg?

Het wordt voor talenten steeds lastiger aan te sluiten, nu het 1e zo'n hoog niveau haalt, zelf competitief is met Athletico Madrid.
Denk dat hij na dit jaar wel perspectief heeft, contract van Jahanbaksh loopt af. Dilrosun wil weg en als dat gebeurt kan hij misschien aansluiten bij de selectie. Is zeker een talent, zou beste zijn als hij bij Feyenoord blijft, maar zijn zaakwaarnemer zal al met clubs hebben gesproken.
En Mint thee gaat ook weg!!
Dus houden voor 2 jaar.
18 jaar pas. Verlengen dan toch lijkt me gezien zijn potentie. Zijn ze dan nu al te laat mee.
Net of we niets bieden?
Die youth league geeft ook mooi podium
Ze hebben allang een aanbieding gedaan, alleen hij wil voorlopig niet verlengen.
Ik ken hem niet goed genoeg, maar als deze jongen de juiste instelling heeft en bereid is om te spelen zoals Feyenoord het voor ogen heeft, dan lijkt het me dat Slot hem zeker een kans zou geven.
Ik krijg nu het idee dat Te Kloese hem nog probeert te strikken om er in de toekomst nog wat aan te verdienen, maar dat hij niet als toekomstig basisspeler wordt gezien.
het is natuurlijk zijn goed recht om aan te geven dat hij weg wil, maar dan moet feyenoord ook een keer consequent zijn en hem niet meer opstellen. als je ergens anders wil spelen prima, maar dat mag niet ten koste gaan van de minuten van spelers die wel willen blijven. jammer als hij gaat en dat hij niet zijn uiterste best wil doen om het ongelijk van de trainer te bewijzen, maar voor hem 10 anderen.
Enige nadeel van deze nieuwe werkwijze is de hoeveelheid talenten die onder de bus terecht lijken te komen
Als je goed genoeg bent, krijg je je kansen echt wel. Zie Zechiel, Sauer en Milambo.
Slory is gewoon niet goed genoeg, anders valt hij écht wel eerder in dat Dilrosun of Jahanbahksh
Valt op zich wel mee hoor. Hartman, Sauer, Milambo en Zechiël, zijn onder andere gewoon aan de beurt gekomen bij Slot. Als je goed genoeg bent, speel je gewoon.
Ik volg hem te weinig om te oordelen, maar ik krijg de indruk dat hij het best goed doet bij de o21? Waarom krijgt hij geen aanbieding?
Heeft ie al gekregen maar nog geen akkoord bereikt.
Klopt, en dat stokt dan met name op het perspectief. Te Kloese wil hem behouden.
Volgend seizoen is er genoeg perspectief toch? Waardchijnlijk Ali/ Minteh/ Dilrosun weg...
Is er geen kkd-club waar hij aan zijn minuten kan komen? Of mag dat niet ivm de dordrecht deal?
Gaat vanuit Feyenoord niet gestald worden bij een KKD club
Waarom wordt hem geen perspectief geboden, zoals dat toch wel echt met Zechiel, Milambo en Sauer gebeurd? Is dat onder andere zijn contractsituatie of vooral omdat Slot hem gewoon niet van het juiste niveau vind?
De vraag stellen is hem beantwoorden. Waarom krijgt Sauer wel de kans? Ligt dat aan Sauer of ???
Waarom niet? Ik snap dat hij eerst moet verlengen voor een eventuele verhuur.
Hij zou afg zomer naar Excelsior gaan zei zijn vader eerder. Maar mocht idd niet. Klopt.
Dat Feyenoord niet met een jong team in de Keuken Kampioen Divisie meedoet, breekt de club echt op (op dit front). Van Geel, bedankt.
Naja, toptalenten Babadi (PSV) en Misehouy( Ajax) tekenen ook niet bij en dan zijn er nog meer voorbeelden. Dit zul je altijd houden, ongeacht een KKD team.
precies dit. ze wijzen altijd naar de organisatie of het gebrek aan kansen, maar hij is gewoon niet goed genoeg.
Babadi zie ik graag naar Rotterdam komen

Slory. Graag of niet
Perspectief komt er echt wel. Dilrosun en Jahanbaksch dikke salarissen. Concurrentie hoort bij een topclub
Jawel, maar dan heb je wel de optie om ze wat meer te laten spelen op niveau, net in die stap tussen jeugd en het eerste. Daar hebben we nu een gat. En dat lost een samenwerking met Dordt niet op.
Maar wie zegt dat dat nu het geval is? Dit weet je namelijk van te voren als je bij Feyenoord zit. Als dat zo'n groot probleem voor hem is, had ie eerder weg moeten gaan. En die mogelijkheden lagen er.

En nogmaals, dit speelt ook bij clubs die wel zo'n team hebben. We wijzen altijd naar de KKD maar heel vaak spelen andere zaken een grotere factor.
was een weloverwogen beslissing van feyenoord om niet mee te doen met een kkd team. heel veel valide argumenten waren daarvoor. een daarvan was het uitsparen van geld, er was geen budget allemaal spelers te contracteren. belangrijkste gevolg hiervan was dat we in 2017 kampioen werden. De mensen die elkaar maar napraten met 'dank je van geel' zijn nogal sneu. zo zwart wit is het niet. ik zie ook de meerwaarde niet voor psv, ajax en of az. wij hebben meer zelfopgeleide spelers in het elftal staan dan psv nota bene. wat goed is komt snel, slory is gewoon niet goed genoeg en daar had een kkd team helemaal niets aan veranderd. Slory moet gewoon keihard trainen en zijn best doen bij onze 21. en anders moet hij het zelfde doen als bv toure, lekker op weg naar de vergetelheid.
Grootste reden om het niet te doen was de angst voor meereizende supportersproblematiek
Dat zal meegespeeld hebben, maar in eerste instantie was gewoon het probleem dat er geen geld was om een heel team te contracteren zonder dat dat ten koste zou gaan van het eerste elftal. Maar er waren echt nog meer goede argumenten. Ik was overigens voor om alles op alles te zetten om wel deel te nemen, maar ik vind het supertriest dat iedereen maar blijft roepen ‘dank van geel’. Zeker nu je ziet dat het helemaal niet zo’n voordeel is bij andere clubs. Wie breekt er nou door via een jong team?
Vergeet Van Geel persoonlijke vete/mening niet tegen jong teams in KKD

Ja meer kosten maar je haalt deze ook met kleine transfers er dik uit.

Wat mij verbaasd is dat ze niet samenwerking met NAC eerder hebben opgezet

Zelfde geldt voor excelsior op eredivisieniveau. Zou nu ook wellicht optie zijn voor Slory
Het geld is slechts het excuus van van Geel. De enige echte reden dat Feyenoord niet naar de eerste divisie is gegaan is de persoonlijke afkeer (en die deel ik trouwens) van van Geel met jong teams in de pyramide.
Deelnemen (onderin) aan de eerste divisie had nauwelijks geld gekost. Ook toen waren er al veel jonge spelers met een contract die zo jong hadden kunnen vormen en spelen op Woudestein was een optie geweest.
En feit dat Varkenoord hoge kosten moest maken voor bezoekende fans en Varkenoord zou enkele jaren later toch op de schop gaan. Van Geel rekende uit dat er per jaar 1,5 miljoen nodig zou zijn. Dat geld was er toen niet. Bron oud Fey magazine uit 2016
Daar heb je gelijk in Rutger!
Alleen als je dus al meer als 3 jaar bezig bent om überhaupt 1x te promoveren en dat lukt al niet, ligt het toch ook aan kwaliteit!
Dan heb je natuurlijk helemaal niks in de KKD te zoeken en ga je er iedere week met 7-0 af
Dat is niet aanwijsbaar als oorzaak. Bovendien moet je voor een eigen KKD team 18 spelers hebben, terwijl er misschien maar een paar echt gaan doorstromen. De samenwerking met Dordt is veel slimmer.