Slot

VK Sportphoto

Nieuws

Slot houdt kaken stijf op elkaar over eventueel vertrek

StanV1908

Arne Slot wilde vrijdag tijdens de persconferentie niks kwijt over een mogelijk vertrek bij Feyenoord. Vandaag werd bekend dat een overstap naar het Engelse Tottenham speler steeds reeëler lijkt voor de oefenmeester. Slot zou zelfs al een gesprek gehad hebben met de leiding van de club uit Londen. Zelf wil de trainer alleen over het aankomende duel in Emmen praten. 

"We zitten hier voor de wedstrijd van aanstaande zondag", zegt Slot, die erop geattendeert wordt dat ook de Engelse pers present is in de zaal. "Ik zit hier niet om over de toekomst van mezelf te praten. Dus dat zou kunnen betekenen dat de Engelse journalisten met de staart tussen de benen weer afdruipen."

Als Slot wederom naar zijn toekomst wordt gevraagd, herhaalt hij zijn eerder boodschap. "Je krijgt van mij hetzelfde antwoord als je collega. Dat ik hier zit voor de wedstrijd van zondag, dat wie die uiterst serieus nemen. Dus je krijgt van mij geen antwoord rond dit onderwerp. Dan kan jij of een van je collega's nu op tien andere manieren nog een keer gaan proberen. Dan wordt het een hele saaie persconferentie."

De trainer van Feyenoord legt uit dat media-aandacht rondom het vertrek bij zijn vorige club de reden zijn voor het feit dat hij zo weinig loslaat. "De manier waarop mijn vertrek bij AZ in de media is weergegeven, zorgt ervoor dat ik onder een enorm vergrootglas lig in alles wat ik over dit onderwerp zeg. Dus kies ik er maar weer voor om zo min mogelijk te zeggen. Want de manier waarop destijds die berichtgeving geweest is, was volledig tegenstrijdig met wat ik mocht doen. Dat betekent wel dat als het om mij gaat, als het om nieuwe clubs gaat, er een enorme weegschaal is in elk woord wat ik gebruik. Dus probeer ik er niks over te zeggen, totdat ik er wel wat over kan zeggen."

Delen

Reacties

Beertruidrager
Zou me erg tegenvallen van Arne. Natuurlijk mag hij zijn eigen beslissing nemen maar vindt het een zwaktebod om te gaan. Sorry.Laat eerst eens zien wat jekunt in de Championsleague met ons feyenoord. Dat zou juist getuigen van clubliefde en lef. Sorry Arne geef eens duidelijkheid.
Waarom zo geheimzinnig?
Hij staat in z’n recht om te gaan..
Zeg het gewoon eerlijk..
Het is heel normaal als hij z’n carrière elders wilt voortzetten.

We zijn al kampioen..
Hij heeft al gesproken met Spurs.
Kökcü verschijn nu op de radar van Spurs…
1+1= 2

Dus zeg gewoon dat je stopt bij Feyenoord.
Het is je van harte gegund en Kökcü ook.
Heel logisch allemaal. Slot heeft met zijn voetbalcarrière amper geboert. Nu heeft hij de mogelijkheid om zowel met Feyenoord als met Tottenham te onderhandelen om er voor zichzelf de beste deal eruit te slepen. Zijn mond houden maakt zijn onderhandelingspositie alleen maar beter om zo financieel onafhankelijk te worden. Wij zijn Feyenoord gek, maar wie wil er nou niet het hoogste haalbare uit een contact halen halen. Hij gaat een super contract tekenen bij Tottenham of bij Feyenoord. Geef hem eens ongelijk.
Wat een geleuter van mensen die "Slot moe" zijn. Het feit dat Slot een heel grote factor in het kampioenschap is wordt snel vergeten. Hij stelt de vragen niet, het is de media die loopt te zaniken. Hij kan gewoon nog niet zeggen of hij blijft. Denk dat hij in principe graag wil blijven, maar zoals alles heeft ook Slot zijn prijs
Tuurlijk is hij belangrijk in de kampioenschap en ben hem en de spelers ook dankbaar en blijf respect voor deze man behouden maar sorry, ik ben echt een beetje Slot moe. Ik ga ook even stoppen met berichten over Slot te lezen. Ik wil nu alleen pas hier iets over lezen als het concreet is . Mocht hij blijven dan zal ik hem heus aanmoedigen maar ik ben er van overtuigd dat hij wil gaan en dat het afhangt of de Spurs hem wel of geen contract aanbieden en ik herhaal mij zelf maar Feyenoord is een te mooie club om in de wachtkamer te staan.
Slot wil gewoon naar de Spurs maar moet wachten tot de Spurs er zelf uit is wie ze precies willen. Als je hem zou vragen of hij naar bij wijze van Malaga zou gaan, zou hij dat toch direct ontkennen
Beste, gewoon punt achter Slot zetten en verder kijken wie hem kan opvolgen. Ik heb het gehad met dat geleuter. Zo neemt hij de club en supporters niet serieus. Ik kijk nu heel anders naar Slot. Het enthousiasme voor deze trainer is deels weggenomen door zijn houding.
Liggen nog heel veel uitdagingen bij Feyenoord voor deze staf en spelersgroep. Dit succes kan je denk ik nog wel verder uitbouwen met ze allen. Mocht het allemaal waar zijn en je bent met zo een pauperclub als spurs in gesprek dan weet je blijkbaar toch Feyenoord niet op waarde te schatten en krijg ik het idee dat je teveel met geld bezig bent. Daar kan ik geen respect voor opbrengen.
ProudKakkerlak010
ProudKakkerlak010
https://twitter.com/fabrizioromano/status/1659553324348129288?s=46&t=vDqAjnm2y06hqsvOUr3_-Q

Fabrizio blijft erbij. Drie kandidaten maar eerst nieuwe sporting ditector
En een nieuwe sporting director kan weer heel andere ideën hebben waardoor slot misschien wel helemaal niet in aanmerking komt
ProudKakkerlak010
ProudKakkerlak010
https://twitter.com/pogbaii/status/1659571920654704641?s=46&t=vDqAjnm2y06hqsvOUr3_-Q

Niks aan handje
Kans is groot dat Slot gaat, helaas maar het is niet anders. Als hij niet gaat zal Slot het jaar erop toch wel weggegaan. Het enige positieve is dat je nu meer kan vangen voor zijn transfer, hopelijk kiest Te Kloese dan voor Hulshoff/Pusic, Bosz of Pascal Jansen om de stijgende lijn de komende jaren door te kunnen zetten. 1e/2e volgend jaar is weer CL spelen en gigantische inkomende bedragen die Feyenoord goed kan gebruiken.
Hulshoff /pusic zou een goeie keuze zijn, zij kennen de trainingsmethode van slot en kennen de selectie.
Hulshoff stond al eens langs de lijn toen slot corona had.
Spelers van oranje waren heel positief over hem
Hopen dat Hulshoff/pusic dan niet meegaan met Slot naar Tottenham...
1908.nl lijkt een beetje anti Slot te worden door de berichtgeving..Slot heeft geen gesprek gehad met Tottenham hooguit zijn zaakwaarnemer die ook met Te Kloese praat
Elders in de comments heeft FTM al bevestigd dat Slot zelf weken geleden al met Spurs heeft gesproken.
Dan liegt Slot
Sinisterrallures
Die gaat dus weg. Want als je wilt blijven, kun je dat zeggen.
LuisSinisterra
Tottenham moet hem ook nog maar eerst willen he. Die andere namen in het lijstje zijn ook geen koekenbakkers. Daarnaast moet er nog een td aangesteld worden. Dan kan de top favoriet weer wijzigen. En als dat hij naar Tottenham wilt betekend natuurlijk niet dat als dat doorgaat hij dan maar tegen een andere club ja zegt. Volgens de Engelse media is er de afgelopen weken elke week een andere top favoriet geweest. Terwijl er ook veel nieuws is dat een nieuwe td een grotere prioriteit heeft
Sinisterrallures
We zullen nooit weten wat er écht gebeurd is, maar hij blijft. Beter nieuws nauwelijks denkbaar. Ooooh, Arne!
Slot is een goeie trainer die goed werk heeft geleverd en ik zie hem ook graag blijven maar ik heb vertrouwen in Feyenoord en er waren succes voor Slot en er zullen succesen zijn na Slot. Wie weet past de nieuwe trainer in de toekomst nog beter bij Feyenoord dan Slot al deed. Vele raakte ook in paniek over de vervangers en kijk nu naar speles al hacko, gimenez en paixao
We kunnen hier in blijven hangen dat Slot moet blijven, maar als hij weg wil is weg = weg. VIZIER OP DE TOEKOMST, RESPECT VOOR HET VERLEDEN ! ! Op naar weer een nieuw fantastisch seizoen, wederom gaan voor het kampioenschap en CL spelen
Ik ben nu op het punt dat ik denk, ga! Ben er echt klaar mee.
Ik heb precies hetzelfde.
Markvdrheijden
Als je geen 1908 leest, lijkt het net of er niks aan de hand is, hoor. Sterker, er gebeurt eigenlijk ook niks, niet voor de buitenwereld.

Ik bedoel te zeggen, om nu vijf dagen na het kampioenschap al te zeggen dat Slot weg moet, omdat je er al klaar mee bent... ik vind dat snel. In feite wordt vijf dagen lang hetzelfde gemeld (omdat er geen ander nieuws is): Er is interesse in Slot, Slot zegt niks tot hij echt nieuws heeft.

Als je dat dagelijks leest op 1908 lijkt het misschien wel of Slot ons aan het lijntje houdt, maar het is enkel herkauwen van nieuws. En dan moet Slot maar weg van jou?

Voorspelling: zondag na de wedstrijd zegt Slot opnieuw dat hij er niks over zegt.
Dit gelul is al een tijdje aan de gang ( al sinds de media hem naar Ajax aan toe aan het schrijven was) en ik snap best dat de PL het mooiste is om daar deel van uit te maken maar ik had echt verwacht dat hij ons alleen zou verlaten bij een kaliber Liverpool. Als hij weg wil dan moet hij vooral gaan. Ik ben een beetje (Slot) moe op het moment en dat komt heus niet door (alleen)door hem maar ik heb niet de indruk dat hij heel graag wil blijven, tja dan maar niet .
We waren/zijn bezig met het bouwen aan een nieuw Feyenoord had gehoopt dat hij ook deel van zou willen uitmaken
Ik neem het hem niet kwalijk want ik weet niet wat ik in zijn schoenen zou doen maar op dit moment mag hij voor mij gaan en gaan we doorschakelen. Straks moeten we het doen met een kaliber Schreuder omdat wij maar afwachten wat onze coach gaat doen.
Markvdrheijden
Ik zou zeker teleurgesteld zijn als hij vertrekt. Voelt toch een beetje alsof hij Feyenoord gebruikt heeft om er zelf beter van te worden (los van dat wij er ook beter van zijn geworden). En we vinden niet snel een betere of zelfs even goede coach.

Maar het gelul is enkel in de media. Slot is altijd duidelijk geweest, hij zegt er niks over. Dat de media hem telkens vragen blijft stellen (op zich logisch ook), kan hij niets aan doen.

En dat hij niks zegt, is ook begrijpelijk. Als hij nu zegt te blijven en een absolute topclub komt langs, staat ie voor gek. Zegt ie naar de Spurs of zo te willen en het komt toch niet rond (kan ook omdat hij niet wil) staat ie ook voor gek.
Dus moet Feyenoord geduldig wachten totdat zij een nieuwe TD hebben en of Slot dan een contract aangeboden krijgt om te weten of Slot blijft? Nee daar isdeze club te mooi en groot voor. Kunnen wij op het allerlaatste moment een goede opvolger zien te vinden. Mss moet Slot nu een knoop doorhakken en aangeven dat als de Spurs hem wil hij gaat , dan weet Feyenoord in ieder geval waar het aan toe is
Beetje respect mag wel
Oooh maar ik heb respect voor de Slot en vind hem een geweldige trainer en begrijp ook dat hij terughoudend is vanwege zijn ervaringen met de pers maar geen man is groter dan Feyenoord ook Slot niet en als hij weg wil dan moet hij dat doen. We staan nu met een mooie aanbieding te wachten of de Spurs hem wel of geen contract aanbieden. Ik vind ons een te mooie club om in de wachtkamer te staan, zo sta ik erin maar dat wil niet zeggen dat ik geen respect voor hem heb.
Markvdrheijden
Het seizoen is nog niet eens afgelopen, het kampioenschap nog geen week geleden. Hoe snel denk je dat dit soort processen gaat?
En hoe lang horen wij al van de Spurs en hun interesse al heel ruim voor het kampioenschap. Hij moet gewoon open kaart spelen en aangeven dat als ze hem willen dat hij wil gaan. Feyenoord kan dan serieus op zoek gaan naar een andere coach en ook al gesprekken initiëren.

Hij gaf ook aan dat hij bezig is met komend seizoen doornemen met Feyenoord, is dat dan niet een taak voor de komende trainer ?

Wat mij ook stoort is dat bij de interesse van Ajax en nu weer lijkt hij steeds niet echt voor ons lijkt te kiezen. We zijn kennelijk zijn 2e keus steeds. Ook met Ajax heeft hij nooit gezegd van dat hij sowieso bij ons zou blijven. Nou begrijp ik wel dat Feyenoord niet zijn club is maar gewoon een werkgever maar hij kan ook Feyenoord als een mooi project zien dat nog maar halverwege is en het jaar daarop naar een betere club vertrekken. Hij wordt er in ieder geval rijkelijk voor beloond.

Maar ja dat is mijn mening en mijn gevoel hierover.
Markvdrheijden
(Om een of andere reden kan ik niet op je laatste reactie reageren, dus maar hier.)

Met jou valt het me wat tegen dat Slot niet duidelijk voor Feyenoord kiest. Het geldt eigenlijk voor de gehele voetballerij, waarom maar continu op zoek naar die nieuwe uitdaging, naar meer geld? Helemaal voor trainers die anders dan voetballers niet bang hoeven te zijn voor een gescheurde kruisband en een langere carrière hebben.

Intern zal Feyenoord natuurlijk veel meer op de hoogte zijn dan wij fans.
We gaan het zien en ikhooo dat Feyenoord een goede opvolger aantrekt díe de lijn van Slot doorzet. Het is nu inderdaad afwachten.
Zoals altijd over de wedstrijd hebben en z'n 2 jarig contract gelul er bij betrekken. Buiten dat begon die journalist over het feit dat slot op pole position ligt maar dat is niet waar. Luis enrique zit nog voor hem.
Die naam die jij dropt gaat het niet worden
Ik denk die van celtic en dat slot gaat bijtekenen maar wel met een clausule
Zijn kinderen zitten nog op school en hij wil daarom nog niet weg
Niet? Ik las net nog dat luis enrique samen met slot op pole position ligt, maar dan gaat het wel heel snel :P Naja ik zou het echt heel treurig vinden als hij naar dat tottenham zou gaan ik gun arne een betere club, maar mocht datgene gebeuren wat jij zegt dan zou ik dat ook helemaal prima vinden. Nog 1 jaar vlammen en volgend seizoen naar een brighton of zo gaan.
Ik denk dst slot blijft
Tottenham speelt geen Europees voetbal
Heeft niks te bieden behalve meer geld
Zijn kids zitten hier op school
Dus neem maar van mij aan dat slot een nieuw contract tekent maar wel met een clausule voor in 2024 met ern bepaalde afkoopsom van tussen 8 a 10 miljoen
De opvolger loopt al rond bij feyenoord
Hulssof trainer maken met de wolf en van persie als assistenten en dan na 2 jr van persie op de bank hoppa
MatigeMarijn
MatigeMarijn
If I speak...
Hoop het maar ben bang van niet
Nee joh, hij heeft gewoon nog geen 100 % zekerheid en wil het waarschijnlijk intern eerst bespreken
Wishful thinking van jouw kant. Als je goed leest en luistert, weet je dat hij vertrekt.