slot

VK Sportphoto

Nieuws

Slot: "Ik blijf bij Feyenoord"

Stan

Arne Slot heeft in de persconferentie van vrijdagmiddag aangegeven voorlopig niet te vertrekken bij Feyenoord. De oefenmeester werd de afgelopen week gelinkt aan een overstap naar het Engelse Leeds United, maar heeft nu zelf bevestigd 'gewoon' in Rotterdam-Zuid te blijven. 

“Ik geloof dat de clubs inderdaad contact hebben gehad, maar het is zo dat ik bij Feyenoord blijf. Dat kan ik bij deze wel zeggen", drukt Slot de geruchten over een vertrek naar Leeds United de kop in. De trainer laat bovendien weten dat de Feyenoord-fans niet bang hoeven te zijn dat het daar de komende week alsnog van komt. 

Slot is gevleid door de interesse van Leeds, maar ziet ook dat hij bij Feyenoord met een mooi project bezig is. "Ik denk niet dat de club gezegd heeft van: ‘joh we zouden het heel prettig vinden dat je weggaat’. Maar het is wel een compliment als zo’n een club interesse in je heeft. Het is een geweldige competitie, maar we zijn bij Feyenoord met iets geweldigs bezig. Schitterend staan we ervoor in de competitie, de beker en het Europese toernooi. Er is dus heel veel om met veel enthousiasme naar uit te kijken."

De trainer van Feyenoord is dan ook niet teleurgesteld dat een overstap naar Engeland geen doorgang heeft gevonden. "Geen teleurstelling, alhoewel het natuurlijk een prachtige club is. Maar het is geen teleurstelling, en zeker geen straf om hier te blijven met de fantastische spelersgroep die we hebben."

Delen

Reacties

Horen jullie het in de persconferentie na Heerenveen? Slot betreurt het dat er in de winterstop geen spelers zijn bijgekomen. Zo is het en niet anders. Hoe breder de selectie hoe beter als je om het kampioenschap vecht. Dus: Mijnans maar ook bv van der Belt is gewoon een gemiste kans.
Het plotselinge gedraai in zijn stoel verraadde wel dat hij er zelf anders in stond
Ja en dat er een flesje water stond verraadde toch wel dat we zondag met 0-2 winnen...

Als je overal iets in wilt zien dan zie je het ook... Ook al is er niets...
Als Feyenoord zo doorgaat met het missen van transfers is Slot van de zomer zeker weg. Pijnlijk om te zien hoe Mijnans nu bij AZ uitblinkt.
Pas op hoor er zijn kleuters die het niet leuk vinden dat je dat zegt hier.Dan ben je geen feyenoorder dan moet je naar een ajaxsite.Zijn mensen die naast feyenoord als ze dat echt zijn geen leven hebben
Je mag van alles zeggen maar is totaal niet reeel om dat te zeggen. Er staat een prima selectie
Wijnans is nooit reeel geweest.
Hebben die plek sowieso goed bezet, dus warom daar geld aan uitgeven.

Watl wel een speler is waarvan ik hoop dat die al op een lijst staat is Ruben van Bommel (jawel de zoon van en nu bij MVV). Beloopt echt goed de ruimtes.
Denk dat deze man gewoon kampioen moet worden, en CL spelen en dan pas gaan deze man gaat zeker een keer de stap maken mar geen Leeds Want dat kan beter
@bloed aan de paal. Je hebt een hele grote duim waar je op zuigt. Maar goed voor een keer een serieuze reactie op je voortdurende getrol op dit forum. Samenvattend valt elke reactie van jou in de categorie Feyenoord is niks en zal nooit wat worden: Slot gaat zsm weg, er is geen geld, jeugd stelt niks voor, kunnen alleen spelers uit de eerste divisie halen, Feyenoord had al uit de beker moeten liggen, 4-5e plek hoogst haalbare. Behalve dat je hoogstwaarschijnlijk geen Feyenoord fan bent (ajax fan gok ik) en alleen wil provoceren zullen we toch maar een factcheck doen. Feyenoord staat eerste, Slot gaat nu niet weg, vorig seizoen conference League finale gehaald, nu weer overwinteren in Europa, meeste geld ooit binnengehaald afgelopen zomer en Kokcu gaat deze zomer waarschijnlijk een gooi doen naar het transferrecord, scouting is enorm verbeterd waardoor veel talenten, maar ook ervaren spelers als Hancko, Aursnes, Trauner etc zijn binnengehaald die Feyenoord sterker maken, spelers worden tegenwoordig aantoonbaar beter bij Feyenoord (zie bijvoorbeeld Kokcu en Wieffer), transferwaarde van het elftal is enorm verbeterd, jeugdopleiding geherstructureerd, de fysio is van uitmuntend niveau geworden waardoor Feyenoord fysiek meer inhoud heeft dan de meeste tegenstanders en de meeste echte fans genieten van het hyperaanvallende voetbal van Feyenoord. Worden ze daarmee nu automatisch kampioen? Nee, maar de veranderingen ten goede zijn behoorlijk spectaculair te noemen afgelopen anderhalf seizoen. En nu weer terug naar je Ajax forum a.u.b.
Staan nog eerste omdat de rest ook punten morst.Als je ook maar 10procent verstand van voetbal hebt zie je toch dat ajax psv en az n beter team hebben.Met 11 man had feyenoord niet gewonnen pas na die rode kaart kwam het tot stand waar of niet waar.psv hetzelfde.Als feyenoord verliest van Heerenveen en az waar staan ze dan.Bewijs is er toch dat feyenoord niks kan kopen.zie psv die haalde gewoon n vanaanholt en hazard binnen.Kijk dat jij de piemeltje zuigt die hier de werkelijkheid niet wil zien is jouw probleem. Denk je echt dat n grote sponsor komt met zulk aanhang.Tmobile is niet eens in gesprek geweest dikke fabel. Je kan wel willen aanvallen maar zie jij niet hoeveel kansen ze omzeep helpen???.Dat is gewoon niet best.Benitia is ook gewoon niet klaar voor feyenoord 1.Was wel tezien tegen nec.Hartman had trouwens rood moeten hebben vast ook niet zo.Waar is de td en cd dan.Die van bodegas maakt alles kapot
Jezus man zoek een ander forum. Wat een dom geklets.
Nouja ze komen hier ook met onzin over transfers en zgn sponsors die nooit in gesprek zijn geweest
Je oproep heeft weinig effect geresulteerd Speedy. Ze blijven elkaar maar bestoken met boze berichtjes die nauwelijks ergens over gaan. Maar waardering voor je goede bedoelingen.
We staan slechts 2 punten los omdat we 4 punten verspelen tegen PSV en Ajax.
(Die dwalingen van de arbitragen tegen NEC en Twente laat ik maar even)
Ps az staat eerste.en zie feyenoord bij Heerenveen niet winnen .
Vertel eens: wat vind je mooi aan de club Feyenoord? Wie is je favoriete speler? Aan welke wedstrijd heb je warme herinneringen? Wanneer heb je voor het laatst heel hard gejuicht voor Feyenoord? Welke wedstrijd heb je voor het laatst bezocht? Waarschijnlijk een in de Arena.
Hoef me tegen over jou niet tebewijzen en tegen nicht meepakken al helemaal niet.Dat is wel zo'n kansloos figuur.Dus als een ander mening heeft dan jullie dan is die geen feyenoorder hahahaha laat me niet lachen. Hoe lang heb jij een seizoens kaart
Ga eens lekker zielig zitten doen ergens anders! Zeker veel gepest? Ps. Van Aanholt en hazard zijn gehuurd niet gekocht.
Die die halen ze wel of niet .Als je een speler gaat huren speelt die toch of niet.Zeker teveel gesnoven
Wat een triest persoon ben jij zeg!!! Gelijk over drugs beginnen. Niet iedereen gebruikt drugs!!! Maar blijkbaar ben jij inderdaad wel zo een mannetje die ook nog waanideeën heeft!! Maar ftm het zou heel fijn zijn als je deze idioot gewoon verwijderd van je site.
Wat ben jij een triest persoon .zeg mathi.Jij bent vast een poetin en n noord Korea aanhanger.Maar ik zeg wat jij wil horen.Feyenoord heeft modernste stadion van 80000 man heeft hoeveel geld en zijn beter dan psg en Bayer enz.zo goed kleuter.Dan gooit die mij met n ban er af maken we een nieuw account.Weetje hoe dat werkt gezien je pappie jouw accountje heeft gemaakt.Ik scheld niet geef alleen informatie die ik hem en een mening.Iedereen mag het als t positief is en als het minder leuk is mag dat niet.Dat noem ik joden gedrag.Als je daar n ban voor moet krijgen zegt dat meer over n ander
Er komt natuurlijk een leer een moment dat hij weggaat, als dat moment er is, meteen kees v wonderen halen.
Alsjeblieft niet, tenzij je terug wil naar de tijd van een geparkeerde bus voor het strafschop gebied
Tuurlijk blijft hij bij Feyenoord. Waarom zou hij naar een B-club gaan?
Kijk jij en ik vinden Feyenoord de mooiste en leukste club van de wereld maar er is ook iets waar van de stelling dat Feyenoord een A-club is in een C-competitie en dat Leeds United een B-club is in een A-competitie.
Tuurlijk blijft hij! Maar voor komend seizoen durf ik niet te zeggen hoor. Ik zou ook niet weten wie hem op zou moeten volgen.
Ook volgend jaar blijft hij. Ze zijn begonnen met een project en die wil ook slot graag afmaken. Zeker als de club kampioen wordt en echt mee gaat doen in europa op het hoogste niveau. Slot ziet Feyenoord potentie om heel groot te worden en dat gaat van hem een wereld trainer maken. Ik verwacht nog 1 a 2 seizoenen Slot in de kuip!
Die gaat in de zomer weg.Er is ernstige tekorten bij feyenoord. Als er spelers weg gaan worden er spelers uit de kkd gehaald. Feyenoord word dit jaar 4e of 5e.Men kan zien dat feyenoord de gemiste spelers niet kan opvangen.Iedereen roept ja pas jeugd in dan vraag ik me af wie.Als je bv niet van fc groningen 2 kan winnen heb je niks in feyenoord 1 tezoeken.Zoals ik al een tijd terug werd uitgelachen was er helemaal geen sprake van een sponsorschap van tmobile.Sterker er is niet eens besproken.Ook gaat er geen grote sponsor komen omdat die altijd misdragende fans een blok aan feyenoord is.Ze willen niet geassocieerd worden met deze tokkies.Deze sponsor van nu brengt feyenoord eerder bij sparta dan bij ajax en psv en az.Deze 3 clubs hebben het financieel beter voor elkaar.Feyenoord gaat komende 5 jaar sws geen rol van betekenis spelen. De komende 3 wedstrijden zie ik ze dan ook niet winnen en denk zelfs dat misschien wel dat ze 5e worden en volgende ronde uit de beker gaan.Als nee met 11 man bleef staan lagen ze er al uit
Zucht. Ga lekker terug naar je Ajax forum om te trollen.
Damachin en Leuv wat een leuke reactie.Ecjt hoog niveau. Dit is natuurlijk gewoon een reactie uit onmacht.Copy past mijn reactie en spreken elkaar in september weer dan is hij weg.En waarom denk je dat die commercieel directeur weg is waarom is er geen td.En tmobile wist ik al voor die onzin bericht kwam.Ik werk bij tmobile 😂😂😂😂😂Feyenoord kan geen grote sponsoren vinden dat heb ik vanuit feyenoord zelf😂
Hey wiepa ik dacht al dat ik je kende.Jij bent zo'n downie
Maar ruther wiepa sport met ziektes die mag ook wel n ban hebben.Zn begeleiding gaf aan ontoerekeningsvatbaar.
Ik zou het een enorme meevaller vinden als hij er volgend seizoen ook nog is. Het zou mooi zijn als hij nog 1-2 seizoenen blijft om het project bij Feyenoord af te maken. Als opvolger zou ik Wim Jonk interessant vinden. Misschien heeft hij bij sommigen minder krediet vanwege zijn Ajax verleden maar ik vind het interessant hoe hij Volendam eerst goed verzorgd en zeer aanvallend voetbal heeft laten spelen, maar er ook niet voor terugdeinst om nu het zo uitkomt een stuk verdedigender te spelen om resultaat te halen. Blijkbaar is het een veelzijdige trainer.
Ja slot gaat nooit meer weg.Ze worden nu kampioen en de cl de wereld beker .ze gaan dat 10 jaar doen.Feyenoord is de rijkste club vd wereld
Natuurlijk blijft hij. Aan het einde van het seizoen zal de balans opgemaakt worden.
Fijn en geruststellend bericht en biedt perspectief voor succes / prijzen.
Mooi nieuws in z'n geheel natuurlijk. Maar ik hoop wel dat het een wake-up call is voor de directie.
Snap de wake-up call niet helemaal. Dit is toch alleen maar iets waar we 2 jaar geleden van hadden kunnen dromen?

Het is juist dankzij directie dat iemand als Slot nu bij Feyenoord zit. Liever dat er grote clubs achter onze trainer en spelers aanzitten dan niet. Als we nu ook stap voor stap financieel slagvaardiger kunnen worden dan kunnen we in de toekomst goede spelers en trainers langer aan ons binden. Laat de directie gewoon hun werk doen, dat gaat vooralsnog volgens mij naar behoren.
Meestal als een Trainer dit zegt dan zijn ze weg. Maar hoop dat Slot anders is dan de rest.