timon-wellenreuther

VK Sportphoto

Nieuws

Slot over Wellenreuther: “Nog geen fout gemaakt”

Moreno1908

De afgelopen twee wedstrijden verdedigde Timon Wellenreuther het doel van Feyenoord. Daarin kreeg hij zes treffers te verwerken, maar trainer Arne Slot was tijdens de persconferentie niet streng voor zijn keeper.

“Het is voor geen enkele speler fijn om erin te moeten zonder veel te hebben gespeeld. Ik heb vooral gezien dat hij erg belangrijk was in de penaltyserie. Dat was ook prettig voor hem, omdat vervelend genoeg voor hem de ballen die in z’n buurt kwamen, er ook in gingen”, vertelt Slot. 

Volgens de oefenmeester zat Wellenreuther er niet naast bij één van de tegentreffers. ,,De keeperstrainer moet dat analyseren, maar er zat naar mijn mening niet echt een fout of blunder tussen. Toch voelt het voor keeper niet lekker als je weinig te doen krijgt, maar als je dan een keer wat te doen krijgt, is het om de bal naar de middenlijn te schieten om af te trappen.”

Slot haalt ook nog even de prestatie van N.E.C.-keeper Mattijs Branderhorst aan. “Aan andere kant zag hij (Wellenreuther, red.) een keeper die bijna alles pakte. Dat is zoals je natuurlijk het liefst begint, maar helaas was voor hem niet zo. Timon is een goede en ervaren keeper. Zijn begin is dus ongelukkig, maar kijkend naar tegengoals zat daar geen verwijtbare bij.”

Ook Justin Bijlow kende begin dit seizoen een iets mindere periode. Slot vergelijkt die periode met de huidige van Wellenreuther. “Justin had ook een fase dat hij weinig reddingen had, en als er een bal in z’n buurt kwam, ging-ie erin. Dat is een frustratie die een keeper van Feyenoord de afgelopen anderhalf jaar helaas vaker gehad heeft.“

Delen

Reacties

Ja als je weinig doet (niet uitkomen) kan je ook weinig fouten maken.
Nog geen bal gepakt ook.
Satoshi_Nakamoto
Satoshi_Nakamoto
Tip: Vraag ChatGPT niet wie de beste club van Nederland is. Die *** robot heeft er geen verstand van.
Wat is het antwoord? Want als die zegt 020, heeft die ergens wel gelijk op basis van historie.
Je moet de vraag stellen: Wie is de beste voetbalclub in Nederland momenteel!
Satoshi_Nakamoto
Satoshi_Nakamoto
Ja maar zelfs dan krijg je nog het verkeerde antwoord 😅
Jozef_Borrelworst
Politiek correct antwoord. Fout is een groot woord, maar Bijlow had er minimaal 3 vd 4 gepakt.
Hieraan kan je toch wel zien dat Slot gewoon een beginnende trainer is als ik eerlijk ben. Dit slaat nergens op.
Slot verdedigt z’n keeper en dat is het enige juiste dat ie kan doen als trainer.
Hij heeft gewoon gelijk. Maar al die toetsenbord kennerts zullen het inderdaad wel beter weten met hun ervaring als jeugdbegeleider bij de O8 van schubbekutteveen.

Waren gewoon geen blunders. En ja die hadden er ook in kunnen gaan bij Bijlow.
De trainer valt zijn keeper gewoon niet af.
Zouden supporters ook eens moeten doen....
Hieraan kun je zien dat hij weet wat je moet antwoorden om je team te voorzien van vertrouwen en de pers geen stokken moet geven.

Nee het is geen Bijlow. Maar jeetje. Zonder Bijlow en onze grote kale leider heb je toch gewoon een mindere achterhoede dan je normaal hebt. Het zijn je twee grote sterkhouders. Hoe goed de vervangers het ook doen.
Ik ben het meer met Slot eens dan met de drie reagerende hieronder. Ik weet alleen niet of hij de bal bij de tweede goal niet klemvast had kunnen hebben. Maar niet weten is dus ook echt niet weten! De derde goal van NEC zag er echt lullig uit maar daarmee was het nog geen fout van de keeper. Eerder was het handelen van de verdedigers nogal klunzig.
Komt onzeker over en laat bal ook regelmatig los. Bij de 0-2 tegen nec gaat hij volgens mij ook niet vrijuit.
Misschien zijn we te verwend met Justin maar dit lijkt mij geen puntenpakker.
Natuurlijk laat ik mij graag verassen as zondag.
Haha, vind Slot een goede trainer, maar ik denk dat hij te druk was met de grensrechter om op Wellenreuter te letten. 7 schoten op doel 6 ballen in het netje. Je kan me veel vertellen, maar niet dat hij geen fout gemaakt heeft.

Heel eerlijk; Marciano niet op doel zetten wil je ook geen kampioen worden.
Nog geen fout gemaakt? Bij alle zes de goals had ik het idee dat hij toch echt wat scherper had kunnen zijn.