jans-slot

VK Sportphoto

Nieuws

Slot: "Ik verwacht dat Geertruida morgen weer meetraint"

Van de redactie

Trainer Arne Slot liet vrijdagmiddag tijdens de persconferentie in aanloop naar het uitduel tegen FC Twente van aankomende zondag weten dat hij kan beschikken over een nagenoeg fitte selectie.

Slot kijkt uit naar het duel tegen de Tukkers. "Het wordt denk ik wel weer een wedstrijd tussen twee ploegen die dicht bij elkaar zitten. Op de ranglijst zie je dit nu, net als vorig jaar en dat heb je ook in onderlinge wedstrijden gezien die we het afgelopen anderhalf jaar tegen elkaar gespeeld hebben. Gelukkig hebben we dit seizoen van ze gewonnen, maar vorig seizoen drie keer gespeeld en niet gewonnen."

Op Gernot Trauner na gaat de oefenmeester van de Rotterdammers er vanuit dat hij zondag over een fitte selectie beschikt. "Lutsharel Geertruida heeft vandaag niet meegetraind, maar ik verwacht dat hij morgen gewoon weer gaat meetrainen en dus ook zondag gewoon weer kan spelen. Van de overige spelers is het alleen Gernot Trauner welke nog niet beschikbaar is." 

Dat PSV en Ajax beide geregeld punten laten liggen dit seizoen, doet de ploeg van Arne Slot niet anders dan normaal. "De laatste keer dat ik gekeken heb, heeft de nummer twee gewonnen (AZ). Die staat op twee punten van ons. De rest morst nog wel eens punten, maar dat hebben we dit seizoen allemaal wel een beetje gedaan. Het is nu een beetje een momentopname om te kijken naar wat de rest gemorst heeft ten opzichte van ons en AZ."

Delen

Reacties

Moet zeggen dat Geertruida zo goed speelt, dat we nog nauwelijks over Trauner hebben. Dat is toch wel een luxe zeg....
Twente moet winnen om in het spoor te blijven. We kunnen een harde klap uitdelen zondag.