Slot szymanski

VK Sportphoto

Nieuws

“Szymański presteert schommelend. De ene keer beter dan de andere”

Van de redactie

Arne Slot is tevreden met Sebastian Szymański in zijn selectie. Wel ziet de trainer dat de Pool zich nog verder kan verbeteren.

“Szymański presteert schommelend. De ene keer beter dan de andere”, doelt Slot op zijn wisselvalligheid. “Maar hij maakt zijn doelpunten. Szymański zit qua werkethiek op hetzelfde niveau als Guus Til en misschien zelfs wel daarboven. Maar soms denk je ook: dat laatste balletje zou beter kunnen.”

Volgens Slot is een speler als Szymański nog altijd een buitenkansje. “Vind maar een speler met zoveel fijngevoeligheid in de eindfase en die ook nog eens zo hard werkt. Dat is gewoon hartstikke lastig te vinden.''

Zoals altijd ziet Slot ruimte voor verbetering. “In de kleine ruimte kan hij nog wel verbeteren. Zoals dat ook voor onze spitspositie geldt. En de keuzes van de buitenspelers in combinatie met de backs bijvoorbeeld. Er is bij dit Feyenoord nog verbetering mogelijk”, aldus Slot.

Delen

Reacties

Als Kokcu vertrekt bnnen houden, dan is er best een compleet middenveld met Wieffer Timber en Ballaude.
Wel zou een 6 welkom zijn dus die Noor denk ik.
Het is vaak veel dreigen, maar eindpass ontbreekt omdat hij teveel bewegingen maakt. Het kan allemaal veel simpeler.
Opvolger al in huis Bullaude. Geef die gast gewoon 5 wedstrijden. Komt vast goed.
@FTM altijd klagen over dat anderen niet jou of 1908 vermelden als primeur... Ik zie hier ook geen bron staan?
Szymanski kan juist tegen een tegenstander als Twente een hele grote rol gaan spelen. Met zijn dynamiek, dreiging en afstandschot. Vind 10 miljoen sowieso veel geld, maar Timber is voor praktisch hetzelfde bedrag gekocht én Zerrouki moest dat ook gaan kosten. Met andere woorden, het is een beetje de trend van de huidige transfermarkt.
Szymanski is zeker een goede huurdeal geweest tot nu toe. Ik had nog nooit van hem gehoord, maar hij is me reuze mee gevallen. Ik vind het alleen moeilijk te bepalen of hij echt 10 miljoen waard is voor ons. Als we goed in de slappe was zitten, weten we met hem iig wel wat voor vlees we in de kuip hebben.
Szymański is niet goed genoeg, te snel de bal kwijt, ligt teveel.op de grond en is ZEKER geen 10 miljoen waard. Ik zou Bullaude een kans geven.
Dat zou ik ook wel eens willen zien. Maar hij lijkt nog niet eens dicht tegen de basis aan te zitten. Als er gezegd zou worden, dat hij gehaald is om te rijpen, zou ik het nog begrijpen ook. Ik heb alleen niemand hier iets over horen zeggen. Bij -21 doet hij ook maar zelden mee. Miskoop? Is zich prima aan het ontwikkelen? Kan geen Engels? Het blijft angstvallig stil.
Ik denk dat Slot Szymanski veel beter vindt dan Bullaude gezien het enorme verschil in speeltijd. Ik hoop het bij het verkeerde eind te hebben en dat bullaude de komende toch een meerwaarde blijkt te zijn, maar dat moet dan wel de komende maanden blijken.
Mijn inschatting is dat de terugval van Szymanski tijdelijk is en hij echt wel weer stappen gaat maken. Ik denk niet dat er in de Eredivisie een betere (haalbare) nummer 10 rondloopt. En ik zie szymanski ook wel vanaf de rechterflank in een vrije rol excelleren. Hij heeft het loopvermogen en het inzicht ervoor. Of 10 miljoen een goed bedrag is ligt natuurlijk aan het verdere presteren van Szymanski zelf, aan de financiële situatie van Feyenoord op 1 juli en de alternatieven. Mocht Feyenoord kampioen worden dan hoop ik wel dat er niet alleen in groeibriljanten, maar ook in wat meer ervaren spelers wordt geïnvesteerd. Je hebt volgend seizoen echt overal een kwalitatief sterke dubbele bezetting nodig om weer mee te doen om de titel. Zeker gezien het energieverslindende voetbal van Feyenoord. De kans dat Ajax en PSV volgend jaar nog zo'n seizoen hebben lijkt me namelijk nihil. Even gewoon wat name-dropping van Nederlandse spelers die wat kunnen toevoegen: Van den Boomen, Zerrouki (of Schouten), Hilgers, Zirkzee...Voor buitenspelers moet je sowieso buitenlandse spelers hebben denk ik. Zie buiten Karlsson nou niemand in de Eredivisie rondlopen die daar echt wat toevoegt. Iemand nog leuke haalbare binnenlandse of buitenlandse suggesties?
Gustav isaksen van midgyland
Tegen Feyenoord was hij inderdaad goed. Zijn statistieken in de competitie zijn wel wat matig zie ik, maar hij is natuurlijk nog maar 21.
Maar ehm even..... We hebben toch al spelers die ook die vrije rol in zouden kunnen vullen met een Arjan Robben-linkerbeen op rechts.... Zou dan toch ook kijken naar een rechtsbenige op rechts.... Lekker doorgaan tot achterlijn voorzetten hoog geven op Gimenez die is met hoofd en kracht een sterke speler om voor het doel te hebben
Weet niet of het toeval is, maar Szymanski was onze enige speler die in actie kwam op het WK na de groepsfase, na het WK is hij tot nu toe beduidend minder.
Veel teams die veel spelers hadden na de poules presteren beduidend minder, denk daarbij aan PSG, Liverpool, 020, Bayern, Milan enz enz, als je heel je leven al naar de winterstop toe werk in december, en dan ineens ergens in de zandbak volle bak een WK spelen kan nooit goed zijn, blijkt achteraf, denk ik.
10 mln is gewoon teveel; hij heeft een fantastisch schot, maar als hij kort gedekt wordt raakt hij geen bal meer en ligt hij na elk persoonlijk duel op de grond te kreperen. Ook is hij erg slordig in de passing waardoor de meeste ballen niet aankomen.
Voor 10 mln zijn er betere opties.
Guus Til zeker....?????? Waahhhhh
Volgens mij scoorde Til meer dan Szymanski nu doet, dus waar lach je om ?
Een type Til maar met een veel betere techniek. Ik zie hem graag bij Feyenoord blijven ondanks dat hij wat minder in vorm is momenteel. Als je ziet wat een intensiteit hij bijv tegen ajax brengt, dan past hij zeker goed op ons middeveld. Of hij het koopoptie bedrag echt waard is, kun je wel betwijfelen, al ben ik er wel vrij zeker van dat een club dat op tafel gaat leggen voor hem deze zomer.
ik vraag mij nog steeds af waarom Bullaude niet speelt , hier is toch aardig wat voor betaald maar hij komt niet eens in aanmerking voor een invalbeurt , mogen we hem bestempelen als miskoop ?
Ja idd en eigenlijk wil je deze gozer ook niet kwijt, flink bedrag mee eens. Net als dat ik inderdaad ook eens ben met stelling dat veel van de clubs die in WK na groepsfase nog spelers in het toernooi hadden nu gewoon tegenvallende prestaties leveren. Niet geheel toevallig lijkt me
Klopt, maar echt een stuk meer voetballer dan Til. Hij doet vaak iets ingewikkeld, of mooie ballen komen net niet aan.
Mocht Feyenoord kampioen worden en de daarbij behorende CL gelden incasseren (circa 30 miljoen?) dan zou ik toch proberen hem vast te leggen vanwege de door Slot genoemde pluspunten, groeimogelijkheden en dat hij zowel op 10 als in een vrije rol als rechtsbuiten kan spelen. Ook zal hij geen aanpassingsproblemen meer hebben. Of ze ook aan zijn persoonlijke voorwaarden kunnen voldoen is een tweede. Als ze geen kampioen worden ontbreekt waarschijnlijk sowieso het geld om de optie te lichten.
Toen iedereen in het begin van het seizoen zei dat we die koopoptie meteen moesten lichten toen vond ik het ook een no brainert maar het is een minder speciale speler gebleken dan ik had gedacht. Mijn ideale middenveld zou nu Kokcu-Timber-Wieffer zijn. Tenzij Szymanski echt het verschil gaat maken in de Europa League zou ik het mooi laten bij een huur. Het geld voor een recordaankoop kan beter naar een speler die iedere week presteert.
Ik zie bij Szymanski zoveel arbeid en strijd, als na de wedstrijd de statistiek met meeste km staat hij altijd in de top 3.
Ben het wel met je middenveld eens maar zou Szymanski als valse rechtsbuiten zetten(toornstra rol). Zie niemand anders dan dat Danillo die km's gaat lopen en die moet eens vaker voor de goal blijven.

Jouw middenveld met Paixao, Giminez en Szymanski ervoor.