slot

VK Sportphoto

Nieuws

Slot: "Ik verwacht weinig mutaties in de selectie deze transferperiode"

Van de redactie

De Feyenoordselectie is sinds zaterdag terug van vakantie. Trainer Arne Slot gaf aan tafel bij de NOS aan te hebben genoten van de vakantie en dat hij weinig wisselingen in de selectie verwacht komende transferperiode. "Ik verwacht dat wij weinig mutaties in de selectie krijgen", sprak de Feyenoordtrainer. 

"Ik heb echt even van de vakantie kunnen genieten. Dat was wel anders als afgelopen zomer toen er een enorm drukke transferzomer was. Dan heb je als hoofdtrainer ook geen rust. Ik verwacht dat wij komende transferperiode weinig mutaties krijgen in de selectie," aldus Slot.

De spelers van Feyenoord 1 zijn allemaal weer terug van vakantie en trainde afgelopen zaterdag weer op 1908. "Ook die jongens hebben recht op vakantie. Één speler is nog actief op het WK en hopelijk voor lang, dat is natuurlijk Justin Bijlow. Sebastian en Alireza sluiten binnenkort weer aan."

Nick Marsman traint voorlopig mee met de selectie op 1908. "Nick heeft gevraagd of het mogelijk was om met ons mee te trainen. Dat hebben we afgelopen zomer met Boëtius ook gedaan. Voor ons komt het wel mooi uit nu Justin er niet bij is natuurlijk. Of je veel kan doen in deze pauze? Zeker! En in ons geval is het ook wel een voordeel, omdat wij ons team pas zo laat bij elkaar hebben gekregen. We hebben heel veel wedstrijden moeten spelen in de competitie en in de Europa League. We hebben dus weinig trainingstijd gehad en dan heb je dus ook weinig ruimte om spelers echt te ontwikkelen, maar nu hebben we tijd om ook echt te gaan trainen. Die tijd zullen we dan ook gaan gebruiken."

Delen

Reacties

FTM, wanneer komt er een nieuwe technisch directeur? Frank Arnesen terug is dat nog een optie.. Nu onze club stuurloos is.
Ik ga er voor het gemak maar vanuit, dat er niets nieuws gekocht gaat worden komende transferperiode. Gewoon goed trainen, wat nieuwe dingetjes uitproberen, en kijken of 1 van die jeugdspelers al van meerwaarde kan zijn op de korte termijn.
Denk goede zaak. Alleen investeren indien het echt nodig is of als er een goedkope buitenkans is. Anders gewoon met deze selectie het seizoen afmaken, al is een uitgaande transfer van Ali nog wel te verkroppen ;)
Want met deze huidige selectie ga je echt hoog eindigen 2e seizoenshelft, als je de echte moeilijke wedstrijden krijgt. Helemaal geen nr 6 nodig, of tenminste 1 buitenspeler die gegarandeerd er 10+ maakt....
Begrijp je reactie wel hoor, begrijp me niet verkeerd. Zou fantastisch zijn als we dat toe kunnen voegen, maar hoe realistisch is die gedachte? De posities die je noemt, als je daar spelers haalt die ons echt beter maken ben je heel wat geld kwijt en als ik de berichten mag geloven heeft Feyenoord dat geld gewoon niet. Aan de andere kant, we staan nu eerste, we hebben ook wel al een aantal goede tegenstanders gehad, waarom kunnen we het niet vasthouden? En zijn wij dan echt zoveel minder dan een PSV en Ajax? Dat laatste vind ik toch echt best meevallen
Slot spreekt over weinig mutaties, niet over geen. Kan beter 1 of 2 spelers halen die echt meerwaarde hebben dan weer veel voor de breedte.
Toevoeging uit mijn kennis: Feyenoord heeft intern nog altijd geen besluiten genomen op welke posities er verstrerkingen moeten komen - en óf ze komen.

Linksbuiten, rechtsbuiten, spits, centrale verdediger en/of middenvelder: Niemand weet het. Serieus waar nog niet.

Ik heb die naam van dat donkere talent nog, maar ze vragen me om deze nog niet te brengen. En dan doe ik dat nog niet. Kom er zeker nog op terug, hoor. Maar nu niet handig.
@FTM wat vind je hier van? Ik vind het eigenlijk wel zorgwekkend. Is het vertrek van Frank Arnessen wel positief voor ons geweest?
Zeker zorgwekkend. Het is een feit dat de structuur binnen de club zoek is nu Arnesen uitgekocht is. Sjaak Troost bemoeit zich nog steeds met transfers. Ach, good old Feyenoord.
@FTM echt zorgwekkend, die Arnesen was zo slecht nog niet dus? Wanneer gaan we Troost eens uitzwaaien en wat moeten we denken van te Kloese? Dit klinkt allemaal niet positief daar we juist een visie leken hebben ingesten onder Arnesen
Maar neem toch wel aan dat de scouting en Slot erbij betrokken zijn?
Frank wegsturen en denken dat je het allemaal zonder TD kan doen. Brengt je echt weer jaren terug in de tijd. Op basis van wat heeft Sjaak zoveel macht? Meer ja knikker dan Frank.. verder kom ik niet
Structuur zoek omdat er even geen TD is??? Best trieste opmerking van 'n site die zichzelf "toonaangevend" vindt. Misschien zouden jullie inderdaad een andere toon moeten hanteren door ALTIJD positief over je cluppie te zijn. Of jullie zijn pissed omdat je steeds minder info krijgt .... wat voor de club alleen maar goed is trouwens
Ga toch eens weg met het woord god telkens te gebruiken, jij bent HET slachtoffer voor sektes en cults. Maar een goed praatje en het is god, hoezo zwak??