slot

VK Sportphoto

Nieuws

Slot: "Kijken of Ivanusec haalbaar is, maar hebben meer ijzers in het vuur"

Van de redactie

Feyenoord is met een 3-1 overwinning begonnen aan de oefencampagne in de voorbereiding op het seizoen 2023-2024. De Rotterdammers maakten vlak na het oefenduel met PEC Zwolle bekend dat zij Thomas Beelen hebben ingelijfd. De 22-jarige verdediger komt over van de Zwollenaren. In gesprek met het Algemeen Dagblad gaat trainer Arne Slot in op de transfers en ontwikkelingen binnen de huidige selectie.

Lutsharel Geertruida wil graag naar Red Bull Leipzig heeft de verdediger aangegeven in een gesprek met Slot. "Lutsharel heeft aangegeven dat hij naar Red Bull Leipzig wil", geeft Slot aan.

Thomas Beelen moest het oefenduel tussen Feyenoord en PEC Zwolle vanaf de zijkant bekijken. Na afloop van het duel werd zijn transfer naar Feyenoord wereldkundig gemaakt. Slot is tevreden met zijn nieuwe aanwinst. "Een talentvolle jongen. We bekeken veel Nederlandse centrale verdedigers en het was duidelijk dat we vol voor Beelen wilden gaan. Het is fijn dat het is gelukt."

Op de achtergrond zijn de Rotterdammers druk bezig om nog meer nieuwe spelers binnen te halen, waaronder Luka Ivanusec. "Ivanusec is een heel interessante speler. We gaan zien of zijn komst haalbaar is. Maar we hebben meer ijzers in het vuur", aldus Slot tegenover het medium.

Yankuba Minteh, een van de nieuwe spelers in de selectie van de Rotterdammers, scoorde gisteren bij zijn debuut. De aanvaller mocht, na ingrijpen van Slot, de strafschop tegen PEC Zwolle nemen in plaats van Naoufal Bannis. "Bannis heeft geen toekomst bij Feyenoord en voor Minteh was het lekker om in zijn eerste wedstrijd meteen te scoren. Zijn start was veelbelovend. Hij liet goede dingen zien, al leed hij ook balverlies waar PEC de 2-1 uit kon maken. Maar het zag er goed uit."

Delen

Reacties

"Bannis heeft geen toekomst bij Feyenoord" - dat is een duidelijk verhaal
Lees veel hoop op komst Ivanusec. Deel het enthousiasme wel door zijn highlightvideos op YouTube en volgens mij zit er een goede kop op met juiste mentaliteit voor ons. Maar vraag me alleen af of je voor dat geldt ook zijn linkerbeen er bij krijgt? Lijkt wel echt stijf rechts. Voor een linksbuiten snap ik dat, maar op de nummer 10-positie zie ik liever iemand met een comfortabel linkerbeen. Of ben ik die enige die dit opvalt?
En kom je vanavond nog met een PRIMEUR @FTM?
@FTM,Denk jij dat die Kroaat en isaksen allebei haalbaar zijn voor Feyenoord?
snap niet dat slot zich daarover uitlaat. doet hij normaal nooit op deze manier
Is toch slim. Zeggen dat je niet op 1 paard wed. KvK de vraagprijs
in het verleden deed hij daar nooit uitspraken over. gewoon via via uit laten lekken
Kan iemand mij vertellen: wordt hij gezien als 10 of linksbuiten? Als linksbuiten was hij, las ik dan, beter en hij speelde daar vaker dan 10.
@ftm je zou het vetgedrukte gedeelte nog eens kunnen doorlezen, dat staat er niet lekker.
Ja wat een viezerik die Beelen,hij komt over Zwollenaren
Je kunt er wel vanuit gaan dat Ivanusec bijna happening is, anders had Slot weer zijn ''nooit over andermans spelers praten'' verhaal weer gehouden
Ja die gedachten had ik ook.. hij is er altijd zo stellig in.
Halen joh die Ivanusec, spelertje waar je u tegen zegt!
Ivanusec is een afleiding voor de transfer die er echt gaat komen, namelijk Idrissi.
https://twitter.com/zagreb_info/status/1677970689825857539?t=Xt7GX2Na8zkfx7ZXikDUZQ&s=19

Trainer van Dinamo zagreb zegt dat die zich zorgen maakt want er zijn geen inkomende transfers en ivanusec staat op het punt om te vertrekken.
Oh in mijn enthousiasme niet gelezen dat deze link hieronder al geplaatst is, excuses
Er staat dat er vanuit Nederlandse media berichten zijn dat Feyenoord interesse heeft. Dat is toch wel heel wat anders dan op het punt staan te vertrekken.....
Bijlow, Hartman, Hancko, Trauner, Geertruida, Wieffer, Timber, Ivanusec, Paixao, Giminez, Minteh. Met een goede bank erbij. Veelbeloven!
Wel klote als minteh echt revelatie wordt grrrr
Waarom?
Van mij mag hij elke week de pannen van het dak spelen
Ja aangezien het huur is, maar wie weet
Ach als we de CL met hem winnen is het prima joh. Maakt ook wel wat goed.
Tsja. Goede relatie onderling met Newcastle. Wie weet wat erna nog mogelijk is.
Er gaan er nog wel 1 of 2 weg van de basis
Geert sws. Voor de goede prijs natuurlijk.
Oh en geert wil weg en zal denk ik ook echt vertrekken
Nee, mijn goudvis typte dit bericht. Doet wel vaker rare dingen als hij een tijdje geen voer heeft gehad.
Zeker. Niet best. Evenals het niveau van Timber in je basisopstelling.
Waar blijft het harde nieuws dat dit weekend gebracht zou worden? Ik neem aan dat hard nieuws een it's happening is (en dan niet van Beelen), en geen mogelijk bod onder de marktprijs op Ivanusec....
Een bod is geen hard nieuws. Een it's happening is dat pas
Is allang gaande is mijn gevoel, Gouka wacht ook laat met droppen als hij zeker weet dat het kan
Belangstelling in isaksen was dat neem ik aan
Ook dat is geen hard nieuws toch? Hooguit zacht nieuws😁
Wellicht komt er meer weekend duurt nog 10 uur😉
Ik weet dat nog heel goed van vorig jaar: op zondagen zijn er nooit harde nieuwtjes…..
Holy shit, hij zegt letterlijk dat hij geen toekomst heeft, was ook wel duidelijk van de penalty keuze. Zal wel kloppen, maar dit gebeurt niet vaak zo
Vorig jaar deed hij hetzelfde met Baldé, toen zei hij: dat vind ik gewoon niet zo'n goede voetballer. Wat mij betreft een kritiekpuntje voor Slot. Wereldcoach maar hij hoeft zijn spelers niet openlijk af te kraken in de media. Toen Advocaat dat altijd deed met Bozenik, toen waren de rapen altijd gaar..
Er is wel een flink verschil tussen een speler continu afkraken in een persconferentie en benoemen dat een speler geen toekomst bij onze club heeft. Dat betekent alleen dat hij verkocht gaat worden. Dat zal ook al lang besproken zijn met Bannis.
Ja klopt maar zulke personele beslissingen hoeven niet toegelicht te worden in de media denk ik, ik zie er de meerwaarde niet van in. Iedereen weet dat een spits die minder dan 10 keer scoort bij Den Bosch niks te zoeken heeft in de Nederlandse top, maar Bannis is er nou eenmaal bij aan het begin van de voorbereiding. Dan zou het voor iedereen het beste zijn als er intern naar een mooie oplossing wordt gezocht
Eindhoven, geen Den Bosch. Koppie erbij houden he
Aan de andere kant, iedereen heeft het penalty moment gezien, en iedereen heeft Slot luidkeels horen roepen naar Bannis dat Minteh hem moest nemen.

Dan weet je dat daar 100% vragen over komen. Het is hard maar wat had hij anders moeten doen? Een lulverhaaltje ophangen? Dan maar eerlijk zijn.
Ik vond het hoe dan ook een onhandig moment van Slot. De opstellingen lagen al ruim voor de wedstrijd klaar en daar horen dan denk ik ook afspraken over penaltynemers bij. Slot heeft recentelijk nog gezegd dat iedereen op ''nul'' begint aan de start van het seizoen, en zoiets impliceert dan dat iedereen een kans krijgt om zich te laten zien. De situatie met Bannis laat nu zien dat de werkelijkheid anders is. Ik ben het overigens eens met Slot dat Bannis het niveau niet heeft voor Feyenoord, en ik had de penalty ook niet aan Bannis gegeven, maar ik vind dat het communicatief beter had gekund.
Bij Lutsa zijn gewoon afspraken gemaakt met zijn contract verlenging. Anders zat hij nu in het laatste jaar van zijn contract. Dan hadden we blij mogen zijn met 15 miljoen. Nu gaan we de 20 voorbij en iedereen is hier aan het huilen. Als hij alleen aan zichzelf dacht dan had hij niet verlengd. Behandel die jongens eens met respect. We hebben het hier over een jongen van Varkenoord
Slot gaf ook in het interview aan dat hij geen problemen met Geertruida ziet ontstaan als het bod van Leipzig niet voldoet. Dan blijft hij gewoon. Precies zoals je verwacht van een jongen van Varkenoord. En iedereen roept maar dat hij zogenaamd gaat muiten....
Feyenoord, de club van afspraken maken zodat we nooit de hoofdprijs vangen. Lekker makkelijk als elke speler er zo in staat
Laten we hopen, dat ze ook nog voor voor Nakamura in de markt zijn, want deze speler is een echte nummer 10
Hoop ik ook, dat zou geweldig zijn en een flinke upgrade voor de aanval.
Nee joh, pure linksbuiten. En dit seizoen pas voor het eerst redelijk goede statistieken, zie https://www.sofascore.com/player/keito-nakamura/905352.
https://twitter.com/zagreb_info/status/1677970689825857539?s=46&t=pAwCqavkCcewcbhzOynJMw

Trainer Zagreb geeft aan dat Ivanusec op het punt staat om te vertrekken.
Psv wil hem.ook en noa lang speelde het meest op rechts
Dat ziet er inderdaad positief voor ons uit!
Echt ga mij nou niet super happy maken hahahaha. Maandag wil ik echt lezen dat het gaat gebeuren
We hier soms net alsof Feyenoord niks kan doen. We hebben echter dit seizoen en vorig seizoen al voor meer dan 50 miljoen spelers gekocht.
Trsnsferbudget was iets van 23 mio en dan nog verkoop Kőkců?
Tijdje geleden hier gelezen. Begroting ging naar 105 mil dacht ik en salarisbudget naar 28 mil..
Betekent dit dat Geert nu weg mag voor de juiste prijs? Zou echt een verzwakking zijn
Hij wil zelf weg dus san ga je een speler niet behouden, gaat niet goed komen
Vele vragen voor @ftm. Maar die ligt nog op één oor.😂🤣😂
Misschien naast Ivanusec ook naar Adil Aouchiche kijken voor op 10 aangezien szymanski niet meer terug komt
Please laat dit goed komen! Zou zo een vreselijke goede aanwinst zijn!
Niet kijken of haalbaar is gewoon halen die handel als die echt zo goed is breek je je record
Als we hem halen gaan we sowieso dik over het record heen
Heb het gevoel en de hoop dat dit bijna rond is en dat FTM dat vanavond gaat bevestigen 😀
Hoop ik ook zou zo lekker zijn
Vooral omdat Slot eigenlijk nooit op namen ingaat 🤔
Precies dit, Slot is één keer op een naam in gegaan en 20 minuten later werd bekend dat Zerrouki ook rond was.
Ik krijg al een harde Gnonto bij het idee
Moet toch hard aankomen bij bannis dit
Denk je nou werkelijk dat hij dit niet wist?
Inderdaad hij heeft ook al 2 jaar geen kans gehad van slot
Jammer ik denk dat hij zeker potentie heeft/had om spits van Feyenoord te zijn
Hahahahahaahah wat zeg jij nou?? Die gozer zat zelfs bij Eindhoven weleens op de bank😂
Als bannis de potentie had dan had slot hem zeker een kans gegeven
Hij praat zowaar over een speler die niet ‘van ons’ is… dat is veel belovend
Normaal gaat Slot nooit in op namen die niet bij ons spelen, lijkt mij dat ze dan wel al redelijk ver in de onderhandelingen zijn of zie ik nu iets dat ik graag zou willen zien
Nou inderdaad. Sterker nog meestal zegt ie dan dat hij niet wil aangaan op spelers die niet bij Feyenoord onder contract staan. Man ik hoop zo dat dit gaat gebeuren
zagreb vraagt de hoofdprijs dus dat zal wel niet
Tja dat heet Onderhandelingstactiek beste vriend
Haha ik wou het net berichten! Het is z’n stokpaardje dus… it’ happening?! 🎖️
Opvallend inderdaad, volgens mij vandeweek in een eerdere publicatie rondom Ivanusec dacht ik te herinneren ook iets te hebben gelezen dat hij graag naar Rotterdam zou komen en daarvoor mogelijk ook iets met salaris wilde doen (kan ook zijn dat ik het heb gelezen bij een andere speler, maar wel op deze site. Sorry dus als ik er naast zit)
Het feit dat Slot normaal nooit op namen ingaat en nu wel geeft aan dat dit zo goed als rond is. Verwacht vandaag/morgen het 'it's happening' bericht!
Keihard en pijnlijk voor Bannis maar zal vast al te horen hebben dat zijn toekomst niet bij Feyenoord legt.
Stel je niet aan, Feyenoord is geen liefdadigheidsinstelling.
Denk je dat hij dat zelf nog niet door had?
Ik denk dat Slot en Bannis dat beiden weten, Slot spreekt met ieder targets af, dus al met Bannis besproken hebben dat zijn toekomst niet bij Feyenoord ligt.
@ftm is de naam Diego Valdes al wel eens bij Feyenoord gevallen?
Ik ben benieuwd of Ivanusec gehaald wordt voor de 10 positie of linksbuiten?

Tis wel duidelijk dat we nog 2 buitenspelers nodig hebben plus een nummer 10.
Je hebt er nu al 6 in de selectie? Dan heb je er 8
Zou mooi zijn. Alleen niemand gaat bijv Dilrosun ophalen. Zelfs transfervrij niet. Dus dan wordt doorselecteren al lastiger ;)
Overdrijven is ook een vak vriend, je doet net of Dilrosun een bal nog geen drie keer kan hooghouden..
Nee. Gaat toch om het salaris. Bijv. een Utrecht zou hem ook niet transfervrij kunnen halen vanwege dus zijn salaris.
Nou zou ik niet zo zeker van zijn als zelfs Taabouni nog weggekocht wordt. Clubs uit Saudi Arabue hebben geld en hadden interesse voor Dilrosun.
Daar heb je wel een punt. Maar daar gaat hij zelf geen interesse in hebben.
Ivanusec op 10 kan ook op links plus nieuwe linksbuiten. Zal er ook diorgeselecteerd worden logischerwijs
Ja maar denk niet dat Feyenoord met 8 buitenspelers in de A selectie wil blijven zitten. Of denk jij van wel?
Afgelopen Seizoen is die doorgebroken als Linksbuiten. Daarvoor speelde hij vaker op 10
@FTM je gaf aan dat naast ivanusec nog een buitenspeler moet komen verwacht je binnenkort meer daarover?
Kunnen we nog een nieuwe aankoop uit midden/zuid Amerika verwachten?
Die zal er echt wel minimaal 1 komen, meestal komen die wel wat later in de window ivm met dat het steeds goedkoper wordt om spelers te kopen hoe later je in de window komt (totdat clubs in paniek raken dan gaan de prijzen weer omhoog, op bijv deadline dat dus)
@FTM Kunnen we vandaag nog wat leuke nieuwtjes verwachten👀
Ik hoop op de komst van Ivanusec, en @ftm ben je toch beetje tevreden met komst van Beelen?
@FTM Hoe staat Hartman trouwens tegenover een contractverlenging?
Wilfried ,Wachten is op de alwetende en dieis op vakantie in Toscane. Rustig maar .Het is nog een maand tot de competie en CL duurt nog langer.We hebben straks 11 internationals in de basis .Toch knap.