arne-slot-training

VK Sportphoto

Nieuws

Slot loopt spierblessure op tijdens trainingskamp

Karst

Arne Slot heeft tijdens een potje voetvolley op het trainigskamp van Feyenoord in Marbella een spierblessure opgelopen, zo meldt Dennis Kranenburg van RTV Rijnmond op X. Het is nog onduidelijk of de blessure van de hoofdtrainer zijn deelname aan het resterende programma van Feyenoord de komende dagen zal belemmeren. Ondanks zijn blessure stond Slot na afloop van de training nog wel op het veld om de selectie toe te spreken.

Feyenoord bevindt zich momenteel op dag vier van de zes van het trainingskamp in Marbella. Op donderdag stond alleen een ochtendsessie op het programma. Gernot Trauner en Bart Nieuwkoop kregen vandaag rust van Feyenoord. Nieuwkoop, terugkomend van een blessure, wordt voorzichtig begeleid in zijn herstel. Trauner wordt ontzien vanwege het drukke programma in de komende weken. In de middag genoot de selectie van een vrije periode. Zaterdagmiddag om 12:30 staat er nog een oefenwedstrijd gepland tegen het Duitse FSV Mainz, waarna de Rotterdammers zullen terugkeren naar Nederland. Deze oefenwedstrijd zal live te volgen zijn via de officiële kanalen van Feyenoord.

Delen

Reacties

Trauner als look-alike voor de groep met een Arne stem app en in oor verbinding met Arne, dan komt het helemaal goed😄
In Oostenrijk stond hij veel te observeren vanuit een uitkijktoren. Heel vervelend voor hem maar hij zal wel goed kunnen anticiperen en improviseren.