slot

Nieuws

Slot met selectie begonnen aan 'korte aanloop'

Stan

Donderdag stond voor Feyenoord de eerste groepstraining op het programma. Na afloop van die training nam trainer Arne Slot plaats voor een persconferentie waarin hij sprak over de staat van zijn selectie het nieuwe seizoen. 

Slot is in principe te spreken over de fitheid van zijn selectie. "In z’n algemeenheid zeker. Er zijn er altijd een paar die in positieve zin opvallen en een paar die net aan het onderkantje zitten. Maar de algehele lijn is goed en er is niemand die verder onder de ondergrens zit. Het zijn vooral allemaal jongens die er al waren, op een of twee uitzonderingen na. Dus die weten ook wat ze te wachten staat en dat het wel handig is om fit terug te komen."

Naar verwachting heeft Feyenoord de selectie na aankomend weekend weer zo goed als bij elkaar. “Dit weekend sluiten de internationals aan, dus wat aangaat zijn we dan weer compleet. Dan hebben we best een korte aanloop richting de eerste belangrijke wedstrijd die echt ergens om gaat. Ik vind elke wedstrijd belangrijk, maar de Johan Cruijff Schaal gaat echt om een prijs. Dat is een redelijk korte aanloop, maar dat kan bijna niet anders gezien de kalender die tegenwoordig door de UEFA en FIFA wordt samengesteld."

Delen

Reacties

Ben nu al benieuwd hoe de strijd Bosz vs Slot gaat zijn in de JC schaal