slot

VK Sportphoto

Nieuws

Slot over blessure Hancko: “De voortekenen lijken positief”

Arne Slot heeft gereageerd op de blessure van David Hancko. De verdediger ging tijdens de bekerwedstrijd tegen PEC Zwolle vroegtijdig naar het veld met een pijnlijke schouder.

“De voortekenen lijken positief”, aldus Slot tijdens de persconferentie en gepubliceerd door Rijnmond Sport. “We verwachten dat het een zenuw is. Morgen is er een onderzoek op de club”.

In de Kuip zat de schrik zat er goed toen Hancko naar de grond ging. Feyenoord kent de komende weken een reeks zware wedstrijden en zag eerder andere sterkhouders als Gernot Trauner en Quinten Timber al geblesseerd afhaken.

Delen

Reacties

@ftm zijn er naast die Poolse gast nog andere targets voor verdediging? Voor de ‘6’ wel meerder opties gehoord, maar niet voor verdediging..
Hoop dat het niet erg is
@ftm Hoop toch echt dat ze snel een verdediger halen.
Het elastiekje staat op knappen.
Dokter Slot weet het weer zo goed. Eerst maar eens vandaag afwachten. Laat mijnheer Slot zich maar eerst nog eens even het hoofdstuk 'wissels inbrengen' eigen maken, dit is 1 van zijn zwakste punten.
nog meer te zeuren. door slot staan we eindelijk wel weer eens waar we horen en willen te staan. 1.5 jaar tijd finale europa en nu bovenaan. stop is met alles te bekritiseren. zonder hem waren we hier niet.
Dus als alles meezit en er dingen voor verbetering vatbaar zijn mag je dat niet melden? Want we staan bovenaan en de afgelopen 1,5 jaar (die liggen achter ons, geven GÉÉN garantie op verbetering) ging alles goed. Stilstand is achteruitgang mijn vriend en we moeten met de club vooruit, en dat gebeurt niet met figuren als Dilrosun en Danilo en Jahanbaksh om er maar 3 te noemen. Maar oké de afgelopen 1,5 jaar gingen prima dus doen we met z'n allen een stap op de plaats rust. En gaan we vooral niet doorselecteren, want succes verzekerd,TOCH????
Gaat gelukkig wel gebeuren met walemark, Paixao en Gimenez want die doen het zo goed hè?? Dat gehype van Gimenez is werkelijk gênant, heeft nog geen fuck laten zien.
Je herhaalt jezelf. Vorige week bracht hij de wissel in die de gelijkmaker scoorde. En Gimenez heeft er ook een paar als invaller gemaakt toch? Vorig seizoen is een bizar aantal wedstrijden nog in de slotfase over de streep getrokken. Dat zal ook wel iets met de wissels te maken hebben gehad toch? Natuurlijk maakt Slot ook wel eens een beslissing die verkeerd uitvalt, maar laten we blij zijn dat we de beste trainer van de Eredivisie in huis hebben. Geniet er maar van zolang hij er is. Ik zie zo geen Nederlandse trainer die het beter gaat doen.
@ftm Wil je overwegen om het mogelijk te maken notoire zeikerds te kunnen blokkeren? Ik heb echt zo geen zin om de onzin van mensen als Robas1501 te lezen
Dan scroll je door, ik mag toch mijn mening kwijt, of deze nu positief of negatief is, moet ik daarom geblokkeerd worden???? Omdat jij er niet tegen kan ?vrijheid van meningsuiting heet dat toch en ik blijf netjes, scheld niet, gebruik geen krachttermen, Fijne dag nog gewenst met Rood-Witte groet.
Niks mis mee toch? Anders zouden we niet eerste staan in de competitie, zouden we uit Europa én de beker zijn... Als hij zo doorgaat met wat hij doet mag hij wisselen wat hij wil, zolang we maar overal om mee doen en hopelijk het kampioenschap binnen slepen.
Als hij met dit wisselbeleid de titel binnen sleept ben ik de eerste die mijn ongelijk hier erken.
Alsof jij dat kan bepalen, clown.
Hij geeft antwoord op een vraag.
Laten we vragen of hij voortaan geen antwoord wil geven.....
Dokter Slot weet het weer zo goed. Eerst maar eens vandaag afwachten. Laat mijnheer Slot zich maar eerst nog eens even het hoofdstuk 'wissels inbrengen' eigen maken, dit is 1 van zijn zwakste punten.
Wissels vielen nu niet goed in. Maar zondag ging het juist beter met de wissels.
vermoeiende figuren zoals jij zeg.....🤮

Heeft dan nu ook nog 4 duimpjes.
Verschrikkelijk negatief *****. volk altijd achter onze club.
Oh, en dat betekent dat je niet kritisch mag zijn....???? Waardeloze wissels. Punt.
Jij mag het negatief vinden, maar als jij het wisselbeleid van Slot zo fantastisch vind dan ben jij degene die zichzelf achter de oren zou moeten krabben, niet die 4 duimpies en ik. En anderen gelijk uitschelden is zo'n teken van zwakte en gebrek aan woorden. Maar goed, jij vindt gelukkig dat onze trainer sterk wisselt en met die wissels het elftal sterker maakt, en dan met name de momenten waarop hij wisselt. Neem Gimenez die 10 minuten mee mag doen en z i du daarin moet bewijzen en een Walemark die op de bank zit te verpieteren en een Lopez die verkeerd gebruikt wordt waardoor hij nu wissel is verworden en ook weinig zelfvertrouwen heeft, dat laatste geldt in principe voor alle wissels. Nee we laten Dilrosun en Danilo en Jahanbaksh staan daar winnen we een competitie mee als basisspeler zijnde. Fijne dag nog.
De wissels vielen niet goed in. Dat een speler niet presteert bij een invalbeurt oet je vooral de spelers aanrekenen.
Op zich waren de wissels wel logisch. Het is niet dat hij Idrissi als back neer zet of zo.
Waarom Walemark niet inviel, snap ik ook niet maar daar zullen redenen voor zijn.
Zeik niet zo man.
Sinds wanneer is kritiek uiten verboden?
Dat is topsport, wen er maar aan. We waren het niet gewend afgelopen decennia.
"De voortekenen lijken positief" betekent dat hij het nog NIET GOED WEET alleen dat de eerste indruk is dat het meevalt. Hoe kun jij dat nou opvatten als "weet het weer zo goed"!? Onze beste trainer sinds vele jaren geeft alleen maar antwoord op een vraag die hem gesteld wordt.

En dat die Idrissi en Dilrosun zo waardeloos invielen kun je toch moeilijk de trainer verwijten. Leek erop dat Jahanbaksh en Paixao op waren dus logisch dat hij die wisselde.
Je noemt er precies 4 die NIET basisspeler waardig zijn. Neem daar Danilo bij en begin met spelers die op de bank zitten te verpieteren en wél beter zijn en je komt dan niet eens achter en je houdt de nul weer eens en maakt er waarschijnlijk een stuk of 5, 6 , 7.
volgens mij moet jij het trainersvak maar in.... lijkt wel of slot alles fout doet volgens jou.. hou toch op. zonder deze man waren we nu nog steeds ver achter psv en ajax. nu voetballen we eindelijk weer eens vooruit en zetten ze gelijk weer druk waar kan
En wat heeft Gimenez als basisspeler gepresteerd!? En Wålemark? En was die wel fit? Meer smaken hebben we niet voorin. Bullaude en Taabouni zijn aanvallende middenvelders en natuurlijk ook nog geen toppers. Iedere kenner wist dat Sini eigenlijk niet te vervangen was.

Lachwekkend dat je de voorhoede een bal in de kruising na een ongelukkige ketser van Hancko tegen Kokcu aanrekent.
Als er betere fitte spelers op de bank zouden zitten zouden die wel starten. Die zijn er op dit moment niet. Ook Giminez laat niet veel zien. Ja opportunisme en juist dat is wat nodig is als pinchhitter dus laat hem vooral die rol op zich nemen.
Laat piatowski komen 🙏🙏
Zijn er nog ontwikkelingen gekomen nadat leicester interresse heeft getoond ? @1908
Het is alsnog “lijken” ik wil het morgen definitief horen, van Trauner leek ook mee te vallen…