wieffer pecfey

VK Sportphoto

Nieuws

Wieffer: "Niet zenuwachtig. Ik weet wat ik kan”

Mats Wieffer kijkt tevreden terug op zijn basisplaats in de bekerwedstrijd tegen PEC Zwolle (3-1). “Ik was niet echt zenuwachtig. Want ik weet wat ik kan”, aldus de middenvelder tegenover ESPN.

Wieffer zag zijn ploeg al snel op achterstand komen. “Zij maken die wereldgoal aan het begin. Dan weet je dat het lastig kan worden. Ik denk dat we ons daarna snel herpakken en goed gingen spelen. We creëerden veel kansen, alleen moet die bal er dan wel sneller in. Dan maak je het jezelf wat makkelijker. Het duurde vrij lang voordat we het echt besliste.”

De middenvelder scoorde de gelijkmaker en zag daarna een kopbal bijna in de kruising vliegen. “Dat was echt een wereldredding”, zo complimenteert Wieffer de keeper. “Maar ik heb er eentje gemaakt en een assist. Dus ik ben blij en zeer tevreden.”

De middenvelder merkte wel dat hij wat inhoud miste. “Na zeventig minuten raakte de tank wel een beetje leeg. Maar ik heb uiteindelijk prima gespeeld. En we hebben gewonnen, dat is het belangrijkste”.

Delen

Reacties

Met alle respect naar Wieffer maar het is gewoon een middelmatige speler.
Maar heeft een goede wedstrijd gespeeld tegen Pec.
Wieffer heeft een puike wedstrijd gespeeld. Wat je niet kan zeggen van Idrissi geen idéé waarvoor Slot hem steeds laat invallen hij komt echt niemand voorbij. Het leek wel of PEC er een extra rechtsback had bij gekregen toen hij inviel.
Wieffer heeft een puike wedstrijd gespeeld. Wat je niet kan zeggen van Idrissi geen idéé waarvoor Slot hem steeds laat invallen hij komt echt niemand voorbij. Het leek wel of PEC er een extra rechtsback had bij gekregen toen hij inviel.
Fantastische speler! Precies wat we nodig hebben op 6 en ook nog eens beslissend voorin. Gaf naast zijn assist en goal ook nog een nauwelijks te missen kans aan Szymanski. En geeft ons extra lengte bij corners tegen.
Logisch dat hij er na 70 minuten doorheen zat. Toen zakte Feyenoord ook helemaal weg. Ook door de waardeloze invalbeurten van Idrissi en Dilrosun en het uitvallen van Hancko.
gnontoineenanderjasje
held!!
Maakte een sterke indruk, hopen dat hij fit blijft want dan is het onze eerste “6”. Vraag me na al die transferperikelen wel af hoe het staat met Dermane. Had verwacht dat die jongen dichter tegen het eerste aan zou zitten. Vooral omdat Slot benoemde dat Taabouni de vervanger van Wieffer had moeten zijn als die vervangen zou moeten worden.
Goed gespeeld jongen !!