Moussa

VK Sportphoto

Nieuws

Slot over Hadj Moussa: "Hoop dat we dat soort spelers gaan opsporen en vinden"

Stan

Zaterdag werd bekend dat Feyenoord actief in de markt is voor Anis Hadj Moussa. De Rotterdammers zouden de Vitesse-huurling een persoonlijk voorstel hebben gedaan en hopen hem komende zomer over te nemen van zijn eigenlijke werkgever Patro Eisden. Tijdens de persconferentie na het duel tegen FC Utrecht werd Arne Slot gevraagd naar de Algerijnse vleugelaanvaller. 

Slot wil niet direct ingaan op de naam van de Vitessenaar. "Zoals ik altijd zeg: het is niet gepast om over een speler te praten die niet, of nóg niet, van ons is. Maar het is geen geheim hoe belangrijk deze trainer het domineren in de een-tegen-een van de buitenspelers vindt. Ik denk dat je daar vandaag ook een prachtig voorbeeld van hebt gezien, want ik vond Paixão echt héél dreigend vandaag."

Een type speler als Hadj Moussa kan de Feyenoord-trainer dan ook zeker bekoren. "Hoe meer we er daarvan hebben of kunnen aantrekken, want je kan dit niet elke week van een buitenspeler verwachten; het is het moeilijkste wat er is, hoe beter het is. Ik hoop inderdaad dat we spelers met dat profiel, het domineren van de een-tegen-een, dat we die gaan opsporen en vinden."

Delen

Reacties

Hij zorgt niet alleen voor een hoop gevaar voorin, achterin zorgt hij ook voor gevaarlijke momenten. Het is voor het eerst dat ik hem in de gaten houd maar daar moet nog een hoop werk aan gebeuren zoals ik het vanavond zie.