yv21121506006

VK Sportphoto

Nieuws

Slot over transfers: "Hier hangt wel een prijskaartje aan"

In januari wordt de competitie hervat maar gaat ook de transferwindow weer open. Sinds het vertrek van Fredrik Aursnes gaat het bij Feyenoord vaak over de positie van verdedigende middenvelder, de 'nummer 6'. De juiste invulling lijkt nog niet gevonden.

Arne Slot gebruikt de middelen die hij heeft, zo vertelt hij bij RTV Rijnmond. Over het vertrek van Aursnes: "Dat was de laatste speler die wegging en wij hadden meteen de intentie en ambitie om die plek opnieuw in te vullen. Maar dat is niet gelukt en dan moet je als trainer verder met de groep die je hebt. Daardoor spelen we nu met de punt naar voren en we staan op de plek waar we nu staan. Dus ik ben tevreden over hoe de jongens het gedaan hebben".

Dun bezette posities

Het is publiek geheim dat Slot graag een aantal versterkingen haalt voor de posities die in zijn ogen dun bezet zijn. "De nummer 6-positie blijft wel een kwetsbare positie, ook omdat Mats Wieffer in de voorbereiding geblesseerd raakte en ook nu even niet kan trainen. De verwachting is wel dat dit snel kan. Maar het is nog niet gelukt om een oplossing te vinden met een nieuwe speler die naar ieders tevredenheid is qua kwaliteit en financiën", aldus Slot.

"We kijken wel naar de posities waar we kwetsbaar kunnen zijn. Kökcü en Trauner bijvoorbeeld, staan ook op vier gele kaarten. Dus de 'nummer 6' en rechter centrumpositie zijn de posities waar we voornamelijk naar kijken. Hier hangt wel een prijskaartje aan en ondanks dat wij bovenaan staan, zijn wij nog niet de club die ook de bedragen kan uitgeven die horen bij een club die bovenaan staat."

Transfers

De namen van Mees Hilgers en Ramiz Zerrouki kwamen veelvuldig voorbij in de media. Dat transfertargets vroegtijdig in de media verschijnen kan Slot niet bekoren. "Het is echt iets van de voetballerij, maar ik heb de indruk dat het bij Feyenoord net iets meer is. Ik heb er niet zozeer last van, maar het is wel zo dat de club en supporters er last van hebben. Op deze manier komen er soms dingen naar buiten waardoor transfers niet doorgaan of andere clubs wakker worden. En dat is absoluut niet in het belang van Feyenoord en dus van de supporters."

Delen

Reacties

Feyenoord heeft er zelf voor gekozen om met Trauner (met Geertruida als back up) aan het seizoen te beginnen, dus Geertruida zou de meest logische vervanger zijn nu. Als dit verkeerd gaat, dan heeft Feyenoord ergens een inschattingsfoutje gemaakt, en mogen daar dus op worden afgerekend. Maar we moeten nu geen paniek aankopen doen, aangezien geen 1 club die nog ergens voor in de race is, een goede speler in de winterstop laat vertrekken. Dat zou Feyenoord zelf ook niet doen.
Feyenoord heeft er zelf voor gekozen om met Trauner (met Geertruida als back up) aan het seizoen te beginnen, dus Geertruida zou de meest logische vervanger zijn nu. Als dit verkeerd gaat, dan heeft Feyenoord ergens een inschattingsfoutje gemaakt, en mogen daar dus op worden afgerekend. Maar we moeten nu geen paniek aankopen doen, aangezien geen 1 club die nog ergens voor in de race is, een goede speler in de winterstop laat vertrekken. Dat zou Feyenoord zelf ook niet doen.
Een bericht voor 1908.nl
Slot heeft aangegeven geen uitspraken te willen over mogelijke transfers.
Hij wijst naar deze site!
Het is niet in het belang van Feyenoord om dat vroegtijdig te publiceren. En zelfs een negatieve uitwerking hebben.
Kan hiermee rekening worden gehouden aub..
Volgens mij zijn tot op heden alleen namen genoemd die ook vorige transferwindow vielen en weten we nog steeds niet wie die donkere speler is die gescout werd op 6.

Die naam is goed verborgen gehouden door @FTM en de zijne. Wij mogen speculeren maar er wordt niet op alles gereageerd. Dus onzin om naar deze site te verwijzen
FlorisFeyenoord
FlorisFeyenoord
Misschien ietwat off-topic, maar is er al meer bekend over Szymanski (of die wel of niet gaat worden gekocht) en Gimenez (of en zo ja wanneer er meer transferrechten over hem gaan worden gekocht)?
Is vooralsnog te veel geld voor Feyenoord.
FlorisFeyenoord
FlorisFeyenoord
Ah jammer. Hoe zit het nu financieel dan? Kan er een flink deel van de winst van deze zomer opnieuw in de selectie geïnvesteerd worden?
Szymański is een leuke speler maar zeker voor ons geen 10 miljoen waard. Is als middenvelder de bal teveel kwijt en is eigenlijk ook geen aanvaller. Bij Polen ook op geen enkele geslaagde actie kunnen betrappen. Misschien kan Bullaude m straks prima opvolgen.
FlorisFeyenoord
FlorisFeyenoord
Wat je zegt klopt op zich, maar bij Polen stond hij ook in een compleet andere rol dan bij Feyenoord. Wat hij bij ons liet zien, vond ik zeker wel goed. Hij heeft echt een geweldige trap.
Heel die tussentijdse transfers zijn belachelijk en niets minder dan competitie vervalsing. Laat de clubs een heel jaar met dezelfde ploeg spelen. Het vernielt heel het voetbal. Maar ja, geld geld geld en nog eens geld is nog het enige dat schijnt te tellen.
Al die info is leuk voor supporters maar kan in geen enkel opzicht voordelig zijn voor de club, ook niet in de fase voor het afronden van de deal
Club lekt zelf ook naar media. Ik vind het leuk om dat voor te zijn: Het komt toch wel op straat te liggen. Elke deal.
Ok, dit klinkt wel heel anders dan "in samenspraak ".
Tja de club... beter de club dan een omhooggevallen fan
''Ik heb er niet zozeer last van, maar het is wel zo dat de club en supporters er last van hebben. Op deze manier komen er soms dingen naar buiten waardoor transfers niet doorgaan of andere clubs wakker worden. En dat is absoluut niet in het belang van Feyenoord en dus van de supporters."

No more words needed...
Grappig die laatste alinea, vraag is inderdaad waar je het uitlekken en dus bekend (laten) maken voor doet. Niet voor de club, dus voor jezelf.
Niet voor mezelf, maar voor jou.
Begrijp me goed, ik vind het ook leuk om je nieuwtjes te lezen. Maar het zou natuurlijk balen zijn dat omdat jij ergens binnen Feyenoord een vriendje hebt zitten zaken niet doorgaan. Het kan zelfs zijn dat je hierdoor meer moet aftikken of een deal niet doorgaat. En in eerdere reactie geef je aan dat het in samenspraak gaat, in een andere zeg je dat toch wel gelekt wordt en voor wil zijn. Dat rijmt niet.
Gelul, lekken heeft nog nooit deals verpest bij Feyenoord. We weten wat we doen en alles gaat in samenspraak.
Waarom reageer je hier zo op? Waarom gebeurt het dan? Ik geef Slot groot gelijk. Als uitlekt dat Feyenoord bv belangstelling had/heeft in Gimenez, dat wordt bekend en een andere club heeft het ook kan het zijn dat die er meer vaart achter gaan zetten. Simpel toch?
En ik kan me niet voorstellen dat Feyenoord voordat iets helemaal rond is zegt zet het maar op je site.
Wat een quatsch, dat lekken is iets wat altijd al bij Feyenoord plaatsvond. Als het nieuws niet via FTM komt dan zijn er andere journalisten die het zouden brengen en die hebben itt FTM niet het belang van Feyenoord voorop staan. Wat voor belang heeft FTM erbij om iets te lekken dat tegen het belang van Feyenoord in gaat? Het is nota bene zijn eigen club als supporter. Wees blij dat er eindelijk een Feyenoord gezind persoon het nieuws brengt. Kritisch zijn is prima natuurlijk, maar heb het idee dat er een aantal figuren op deze site paraat staan om bij elke twijfel het 1908 team neer te maaien. Je kan bij Slot -uitstekende trainer verder- ook best je vraagtekens zetten. Zijn gedrag in de media is op z'n minst behoorlijk opportunistisch namelijk.
Ik kan geen enkel argument bedenken waarom vroegtijdig lekken van transferinfo, met name inkomende transfers, in het belang van Feyenoord zou zijn.
Waarom staat Florian Grillitsch nu bij Ajax onder contract en niet bij Feyenoord? Omdat er werd gelekt dat er concrete belangstelling was. Zou een uiterst waardevolle speler voor Feyenoord zijn geweest, zit nu te verpieteren in A'dam ZO.
Kees, Grillitisch kon bij Ajax CL spelen en kreeg een dik salaris waar Feyenoord nooit aan had kunnen tippen. Je denkt toch serieus niet dat er door een lek bij die speler die al de hele zomer aan het azen was op CL voetbal en een vette tekenbonus ineens een andere besluitvorming tot stand kwam? Bovendien kan je je ook best afvragen of hij zoveel had toegevoegd bij ons, gezien het geringe aantal speelminuten bij Ajax tot dusver.
Nee hoor. Omdat Slot het niet in hem zag zitten, en de rest van de club wel. Read that twice.
Vreemd als je Slot in z'n interview dan weer over die 6 hoort na het vertrek van Aursnes. Was Grillitisch dan gekomen als Slot welwillend was geweest? Ik vraag het me af, Ajax was financieel de betere optie voor hem als transfervrije speler lijkt me?
Gedurende de transferperiode kijk ik uit nieuwsgierigheid dagelijks naar de berichten hier om op de hoogte te zijn van wat er speelt. Tegelijkertijd kan ik me goed voorstellen dat Slot hier toch wel een punt heeft: als er namen spelen in de media heeft dat invloed op de mogelijke transfers, hoe je het ook went of keert
"Wij van WC-Eend adviseren WC-Eend".

Als Slot er zo in staat, verklaard het wel waarom je er gelijk boven op springt als het een wedstrijdje wat minder gaat. Lijkt af en toe wel een hetze.
Maar kun je ook aangeven welk voordeel het voor Feyenoord heeft om info vroegtijdig te delen?
Als fan vind ik het leuk om te lezen, maar je kunt toch zonder defensief te worden, wel toegeven dat er geen belang bij is voor Feyenoord?
Zelfs als de deal niet klapt door het lekken, kan het toch voor de huidige spits vervelend zijn om te horen met wie er allemaal is gesproken?

Verder wordt er over lekken in het algemeen gesproken. Niet alleen via deze site toch?
Een bericht voor 1908.nl
Slot heeft aangegeven geen uitspraken te willen over mogelijke transfers.
Hij wijst naar deze site!
Het is niet in het belang van Feyenoord om dat vroegtijdig te publiceren. En zelfs een negatieve uitwerking hebben.
Kan hiermee rekening worden gehouden aub..
Gelul is geen argument,is van een *** afkomstig. Er is maar 1 belang en dat is Feyenoord. Als de trainer dit expliciet laat weten dan is gelul een bagger antwoord. Iemand die een site van de club Feyenoord mag beheren dient rekening te houden met die club en alles moet ondergeschikt zijn voor die club.
Ik geloof ook niet dat alles in samenspraak met de club gaat.
Leg dat eens uit aub
Ben benieuwd wanneer er actie gaat komen vanuit Feyenoord. Lijkt mij dat dit toch al voor de start van window gaat gebeuren.
Je kan alleen nu in actie komen als iemand transfervrij is lijkt me. Je mag pas in actie komen als de window open gaat.
Je kan nu wel al allerlei contacten leggen en onderhandelen he. De speler kan dan alleen nog niet aansluiten voor 3 januari. De rest kan je al regelen..