kerst20222

Nieuws

1908.nl wenst alle Feyenoorders fijne feestdagen!

Van de redactie

2022 loopt op zijn einde. Een jaar waarin Feyenoord na twintig seizoenen weer een Europa Cup-finale speelde. Met een team en speelwijze dat de harten van de supporters veroverde. Veel van de spelers die in Tirana op het veld stonden vertrokken uiteindelijk. Het zorgde voor een zomer vol transferrecords. 

Met een team vol nieuwelingen verloopt het seizoen 2022/2023 tot dusver voorspoedig. De Rotterdammers zijn koploper in de Eredivisie en plaatste zich bij de laatste zestien clubs van de Europa League. 

Het WK in Qatar is ook gespeeld, zonder dat daar veel Feyenoorders in actie kwamen. Trainer Arne Slot had zodoende een lange winterbreak om zijn mannen voor te bereiden op de tweede seizoenshelft. 

1908.nl wenst alle supporters hele fijne feestdagen! Vanaf 8 januari gaat Feyenoord op jacht naar weer een cup.

Uiteraard zijn wij er dan weer bij.

Altijd. Overal. Feyenoord.

Delen

Reacties

Uiteraard wens ik alle Feyenoorders fijne feestdagen en een waanzinnig 2023 waar we historie kunnen schrijven. Veel succes!

Warme groet Hans
Dat is waarschijnlijk een ander FRFC-1908 account op twitter. Ik ben jou maat ondertussen, mocht ik twitter hebben beginnen zou mn naam norman-FRFC1908 zijn denk ik
Msn proberen @norman ?
haha twitter misschien?
Heb geen social media maat
Volgens mij heeft FRFC-1908 gewoon een groot twitter account maar goed. Tijd om te slapen
Na 22:00 is er niemand meer online, kan makkelijk naam en adres posten
Morgen staat het er allemaal nog steeds op hoor
Welnee, rookbompakket graag of niet
er zijn vast andere manieren van contact beschikbaar
De eerste die nu binnen 10 min reageert krijgt een rookbompakket thuis gestuurd
Haha ga ik ook lekker openbaar posten op deze site
Hopelijk meer reacties op de website, ook na 22:00 uur
Na alle moeite die jullie dit jaar in 1908.nl hebben gestoken kan ik niets anders doen dan jullie een zeer fijne kerst te wensen
Bij deze wil ik iedereen bedanken voor het volgen van de nieuwtjes die wij kunnen brengen. Ontzettend leuk om te doen en we gaan in 2023 weer lekker door :-) op naar meer, meer en nog eens meer! Geniet van jullie dagen :-D
Dank je wel topper! Jullie ook fijne dagen. En eerste rondje is van mij eind mei !
Hou ik je aan; fakkel voor een biertje
Jullie ook Prettige Kerstdagen en een Gelukkig Nieuwjaar. Bedankt voor alle nieuwtjes.
Fijne dagen Rutger, bedankt voor al het nieuws dat je brengt en het initiatief om 1908 op te richten. Voor het eerst in m'n leven dat er een Feyenoord gezinde mediasite is opgericht met relevant nieuws en een positief-kritische instelling die Feyenoord verder helpt. Mensen vergeten soms hoe invloedrijk de media kan zijn, jij als supporter hebt met je inside nieuws Feyenoord tot een betere koers gebracht. Kan er naast zitten, maar ik denk echt dat het heeft geholpen dat interesse in middelmaat in een vroeg stadium wordt gebracht (zoals al die Nederlandse pulp aan het begin van de transferzomer), zodat er soms niets van terecht kan komen. En soms helpt het misschien ook de club om door te zetten bij de juiste spelers. Hulde!
Pijp hem gelijk ff