yv2022116yv2022116a1b09666

VK Sportphoto

Nieuws

Slot over Trauner: "Ik ben voorzichtig optimistisch"

Van de redactie

Zondag om 14:30 uur trappen Feyenoord en PSV af in de 20e speelronde van de Eredivisie. Feyenoord-trainer Arne Slot gaf vrijdagmiddag tijdens de persconferentie aan dat de oefenmeester buiten Trauner en Szymanski kan beschikken over een fitte selectie. 

"Het is altijd jammer als er een speler die wekelijks speelt er niet bij is, maar gelukkig hebben wij relatief weinig blessures. We hebben nu Trauner en Szymanski niet erbij. Voor de rest is iedereen dus inzetbaar. Het positieve is dan weer dat Timber eerder fit is dan we verwacht hadden. Als dat iedere keer zo gedurende het seizoen gaat dat iemand geblesseerd raakt en de ander precies weer terugkomt dan komen we net goed uit", begint Slot.

Het herstel van de Oostenrijker Gernot Trauner gaat goed. "Ik heb wel eens gezegd van: In een stout scenario hou ik er rekening mee dat hij het hele seizoen niet meer speelt. Als je dat als lijdraad neemt dan gaat het nu inderdaad hartstikke goed, maar dat is nooit het beeld geweest wat de medische staf geschetst heeft. Zij hebben altijd wel gedacht dat hij ruimschoots voor het einde van het seizoen weer fit zal zijn. Trauner heeft wel meerdere issues die opgelost moesten worden en dat lijkt op dit moment goed te gaan. Hij zit pas in het begin van zijn revalidatie, maar ik ben voorzichtig optimistisch, dat wel."

Delen

Reacties

Nog geen reacties