slot

VK Sportphoto

Nieuws

Slot over uitverkiezing Geertruida en Wieffer: "Geweldig compliment voor de club"

Moreno

Arne Slot was degene die Lutsharel Geertruida en Mats Wieffer vanmorgen het heuglijke nieuws mocht vertellen dat zij bij de definitieve selectie van Oranje horen. De trainer reageerde tijdens de persconferentie op de uitverkiezing van de twee Feyenoorders. 

"Het is natuurlijk mooi voor die jongens, maar ook mooi voor de club. Geertruida is natuurlijk een jongen die hier is opgeleid, dus dat is een compliment naar iedereen binnen deze club. Bij Wieffer is het ook een heel mooi compliment voor de mensen die besloten hem op te halen bij Excelsior", vindt Slot.

De oefenmeester van Feyenoord kreeg een belletje van Ronald Koeman met de mededeling dat Wieffer en Geertruida bij de 25-koppige selectie zitten. "Ik heb ze mogen vertellen dat ze erbij zitten. Zij waren erg blij, en hun collega's waren dat ook voor ze", waarop een luid applaus volgde, vertelde Slot.

Koeman kwam een aantal weken geleden langs op trainingscomplex 1908. Slot daarover: "Deze bondscoach kiest ervoor om langs de clubs te gaan. Dat hij onder indruk was van onze intensiteit, is natuurlijk een enorm mooi compliment. Ik vind het leuk dat hij langskomt. Ronald is buiten een goede trainer een aimabel mens en tevens zeer geïnteresseerd in wat er bij ons gebeurt."

Delen

Reacties

Hoe zit het met het contract van Geertruida? Het lijkt me prioriteit dat we hem verlengen.
Goed nieuws voor die jongens. Dat wordt trakteren morgen