Zo goed als zeker
mk20221022mk22102214099

VK Sportphoto

Nieuws

Slot over versterkingen: "Situaties scherp blijven volgen"

FeyenoordTM

Of Feyenoord in de komende transferwindow op zoek gaat naar versterking, hangt volgens hoofdtrainer Arne Slot grotendeels samen met de ontwikkelingen in de ziekenboeg. In gesprek met Voetbal International geeft de oefenmeester meer duiding aan de situaties.

'Lutsharel Geertruida en Gernot Trauner zijn allebei niet beschikbaar. Dan kom je tegen Stade Rennais uit bij de linksbenige Jacob Rasmussen. Die heeft het prima ingevuld, maar idealiter speel je rechts centraal met een rechtsbenige speler. Op die positie zijn we dus kwetsbaar. Tot nu toe is Trauner altijd fit geweest, maar als er een situatie ontstaat waarin hij wat achter de feiten aan gaat lopen, dan moeten we dat kritisch bekijken.'

Mats Wieffer raakte op het trainingskamp geblesseerd. Feyenoord wacht de ernst van het kwetsuur af na verder onderzoek af, maar vreest de middenvelder weken te moeten missen. Ondertussen verkent Feyenoord de markt voorzichtig.

'Als zijn blessure ernstiger is dan we hopen, moeten we óók dat kritisch bekijken. Op ons middenveld is hij na Quinten Timber en Orkun Kökçu de eerste in de pikorde. Eigenlijk heb ik dus geen directe wensen, maar we moeten situaties als deze scherp blijven volgen.'

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Zo goed als zeker Zo goed als zeker
Misschien Misschien
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Lijkt wel een man van glas te worden onze wieffer.
nietgeschotenmeestalmis
Dat gevoel heb ik ook bij hem. Eens zien of dat niet juist ervoor zal zorgen dat hij geen vaste kracht wordt en daardoor na verloop van tijd weer naar een mindere eredivisionist verkast.
Ik ben nog steeds voor zerrouki of is dit al niet meer aan de orde??
Feyenoordmuntendam
Heb je echt n bron of gok jegewoon maar wat