Bevestigd
yv2022911yv2022911a1b05671

VK Sportphoto

Nieuws

Blessure Wieffer; Feyenoord verkent transfermarkt

FeyenoordTM

Feyenoord middenvelder Mats Wieffer is afgelopen donderdag op het trainingskamp in Portugal geblesseerd geraakt. De exacte ernst van zijn blessure moet nog blijken. Hoofdtrainer Arne Slot is bang dat Wieffer zijn blessure een aantal weken gaat duren.

De Rotterdammers verloren vrijdag een oefenduel van Stade Rennes met 2-1. Wieffer maakte door de blessure geen deel uit van de selectie.

Bronnen meldden eerder aan deze site dat Wieffer veel belangstelling geniet. Vanuit de Eredivisie zijn FC Volendam en zijn oude club SBV Excelsior zijn twee van de gegadigden. Feyenoord staat er vooralsnog niet voor open om Wieffer (tijdelijk) van de hand te doen.

Hoofdtrainer Arne Slot liet zich eerder op het trainingskamp lovend uit over zijn verdedigende middenvelders van het lopende seizoen. “We moeten zeker niet voorbijgaan aan de ontwikkeling die Quinten Timber als verdedigende middenvelder heeft doorgemaakt. Ik heb wel de indruk gekregen dat de vele wedstrijden op het eind ervoor zorgden dat alle energie er een beetje uit was. Wat totaal niet gek was, want hij kwam vanuit een situatie dat hij bij FC Utrecht niet in staat was om één wedstrijd 90 minuten te spelen en moest toen ineens twee wedstrijden in de week gaan spelen. Ik zie hem nu alweer veel frisser op het veld staan. Dus ik hoop dat ook hij weer een volgende stap kan zetten. In combinatie met dat Mats Wieffer, die ook een ongelukkige aanloop heeft gehad door vroeg geblesseerd te raken, zich de laatste weken ook op een prima manier getoond heeft. We denken dat we het dus ook intern kunnen oplossen."

Die oplossing is nu tijdelijk niet beschikbaar. Feyenoord landt zaterdagavond op Rotterdam The Hague Airport. Verder onderzoek in de Havenstad moet uitwijzen hoe lang Wieffer uit de roulatie is.

Navraag vanuit 1908.nl leert dat Feyenoord uit voorzorg de markt verkent voor een mogelijke vervanger voor de geblesseerde Wieffer, al worden besluiten pas genomen na verder onderzoek op Wieffer zijn blessure.

Arne Slot liet zich eerder deze week uit: “Zoals elke trainer roept in deze periode: Buitenkansjes laten we nooit liggen”. Eerder vielen de namen van Máximo Perrone, Sivert Mannsverk, Ladislav Krejčí, Ramiz Zerrouki en de voor een zachte prijs op te halen Nicolas Raskin

Ondertussen vallen er meer interessante namen in het Maasgebouw. Feyenoord heeft vooralsnog voor geen enkele speler bij een club concrete toenadering gezocht.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Zo goed als zeker Zo goed als zeker
Misschien Misschien
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Ik zeg toch kijk eens naar Laidouni (Ferencvaros en Tunesie).

Zal rond de 5M kosten, heeft Champions league en Wk ervaring en is pas 25 jaar. Heb je geen Zerrouki meer nodig en is volgens mij van een net iets hoger niveau dan Zerrouki en zal qua salaris ook wel meevallen🤷‍♂️
Impopulaire hypothetische take in het kader van de zoektocht naar een 6.

Argentijnse uitblinker Enzo Fernandez (21) kostte maar 12 miljoen euro voor Benfica (wat een scouting!), zal hoogstwaarschijnlijk voor meer dan 60 mio vertrekken daar. Als hij nu nog op de markt was geweest zou hij hier (los van de prijs) waarschijnlijk zijn afgeschoten door de Zerrouki fanclub, want spreekt de taal niet en te jong of zoiets. Hoop dat Feyenoord wat meer risico's gaat nemen, dan krijg je zoals Slot dat noemt pas echt de verschilmakers. Een Perrone zou zo'n speler kunnen worden mijns inziens.

Liever zie ik overigens een aanvaller, ondanks de overbezetting voorin. Timber is tot nu toe geen succes als 6, maar denk dat je met hem nog een half jaar kan overleven. Voorin heb je extra doelpunten en creativiteit nodig om een prijs of CL ticket te pakken.
Gewoon Timber /Wieffer en zolang hij geblesseerd is Karim Dermane er bij halen..
Ik vind het opvallend dat de naam Tobias Christensen van Vålerenga niet genoemd wordt. Hij lijkt mij zeker niet minder dan bv Mannsverk en is wellicht voor een lagere afkoopsom (ook dan de "zachte prijs" voor Raskin) aan te trekken.
Hmmm wesley hoedt mag weg Anderlecht transferwaarde 3,5 mln.
Hopen dat hij snel naar een andere club dan Feyenoord gaat.
Hoedt is een linksbenige centrumverdediger en niet erg snel. Daar zou ik nu geen geld aan uitgeven.
Ik vind de ontwikkelingen op ons middenveld wel erg interessant. Heel benieuwd hoe dat de komende 2 jaar eruit gaat zien. En wat je nu gaat halen, heeft daar natuurlijk invloed op. Dus nieuwsgierig wat voor keuzes daar gaan vallen. Kokcu zal wel gaan deze zomer. Nemen we dan Szymanski over? Gaat Wieffer op korte termijn het niveau van een basisspeler bereiken? Gaat Bullaude nu de onomstreden nummer 10 zijn?

Ook als ik kijk wat voor talent er op het middenveld aankomt, dan moet daar echt ruimte voor worden gemaakt. Je weet natuurlijk nooit of ze het echt gaan halen, maar als ik Karim, Milambo en Kleijn zo zie ballen, is die kans best groot. En ook daarachter zit het best goed. Ik verwacht vooral op het middenveld veel eigen jeugd in de selectie komende jaren.
Wat ik bij Raskin wel een aandachtspunt vind is dat hij als management: Team Raskin heeft. dan zit de familie waarschijnlijk weer mee te kijken en mee te doen in de onderhandelingen. Weet niet of je daar per se vrolijk van wordt
Ik weet niet of ik die Raskin wel goed genoeg vind voor ons. Het is ieder geval geen 6. meer de rol van Kokcu en dan ga ik toch snel vergelijken...

Ik word verder alleen warm van Mannsverk en Perrone. Perrone is te duur, dan blijft Mannsverk over. Verder kan die 'donkere 6' nog wel interessant zijn natuurlijk. Even afwachten wie dat is.
nietgeschotenmeestalmis
Ik irriteer me langzaam een beetje aan dat gedoe over die “donkere speler”. Wat een onzin verhaal is dat zeg. Zeg gewoon wie het is, en als je het NIET wilt zeggen, hou dan gewoon lekker je mond.
Heb het gevoel dat FTM vaker interessant loopt te doen om belangrijk gevonden te worden, dan dat er ook echt regelmatig iets zinvols gezegd wordt. Sla de berichten er maar eens op na hier.
Kortom, meld alleen wat als er iets inhoudelijks en informatiefs te melden valt, en anders niet.
Ik geef alleen MIJN mening, voel je vrij om de jouwe ook te uiten.
Kan best zijn dat mijn mening nul komma nul hout snijdt.
Wees blij dat hij iets teased. Mensen zitten heel de dag te vragen naar hints, dus dan dropt ie een hint is het óók niet goed. Hij zegt toch al dat het noemen van zijn naam in deze fase niet goed is voor Feyenoord, dus dan zegt ie niks. Hij had overigens ook helemaal niks kunnen zeggen, maar dat is voor de meeste mensen ook niet goed.
Feyenoordmuntendam
Het is ngonge van Groningen.Heeft losse handjes dat hebben sommige doorgesnoven hooligans ook.Dus dat word een publiekslieveling
Ik ben vooral nieuwsgierig naar de donkere speler waar al lange tijd geheimzinnig over gedaan is.

Naast de genoemde namen ben ik wel nieuwsgierig naar bijvoorbeeld naar een Owusu, een Sissoko,

Voordeel van Krejci, hij en Hancko kennen elkaar al. Heeft lengte en multi inzetbaar.

Nadeel van Krejci zou kunnen zijn dat hij linksbenig is en mogelijk geblesseerd is op het moment.

Voordeel van Sissoko: multi inzetbaar lengte en speelt in Lique1 en hij is rechtsbenig.

Nadeel van Sissoko: krijgt weinig minuten speeltijd we hebben hem in de vriendschappelijke wedstrijd even mogen kunnen aanschouwen
Man man man, maak toch eens eindelijk werk van Mannsverk. Perrone of desnoods Krejci . Maar doe eindelijk iets Al aan het begin het gemis aan een 6 genoemd . Nu wieffer een lange tijd geblesseerd is dan toch maar eens een beslissing nemen.? Of dan maar weer op een buitenkansje wachte?
Stop eens met mekkeren. Feyenoord voert uitstekend beleid. Gewoon niet zomaar wat halen. Alleen bij buitenkansjes. We hebben een prima selectie.
Erg jammer heb hoge dunk van die jongen op..
Blessure gevoelig dus. Is een risico
Jammer voor die Wieffer, heeft tot nu toe wel veel pech gehad.
@FTM

Wanneer ga je ongeveer die naam droppen van die donkere jongen of die multifunctionele speler waar je het laatst over had?
Ze liggen op het puntje van m'n tong maar ik wacht op een GO
Feyenoordmuntendam
Ngonge van Groningen zkr .Deze beste man heeft ook losse handjes en sloopt graag.Past goed bij die doorgesnoven hooligans 😂😂😂
Feyenoordmuntendam
Lang genoeg wacht komt er vast nog n donkere speler😂😂😂😂
Proberen om Marten de Roon voor 20 miljoen op te halen.
En dan volgend jaar aan Bayern verkopen voor 90 miljoen plus Mussiala!