Primeur Bevestigd
Krejci

sparta.cz | Edit: 1908.nl

Nieuws

Wordt Ladislav Krejčí de nieuwe spelverdeler van Feyenoord?

FeyenoordTM

Al enkele weken gonst de naam van Ladislav Krejčí (23) door De Kuip. Dat melden bronnen aan 1908.nl. Wordt hij dan de nieuwe '6' van Feyenoord? 

Krejčí is een 1.91m lange linksbenige centraal verdedigende middenvelder. De Tsjechisch international staat tot medio 2025 onder contract bij AC Sparta Praag, wat uitkomt in de Fortuna Liga.

Feyenoorder Dávid Hancko is een oud bekende van Ladislav Krejčí. De twee bevriende spelers kennen elkaar van hun gezamelijke periode bij Železná Sparta.

Of Krejčí naar De Kuip komt, moet nog blijken. Tomáš Rosický, de sportief directeur van AC Sparta Praag, verlangt een exorbitant bedrag voor zijn spelmaker - die overigens kampt met een spierblessure. 

Daarnaast kan men zich afvragen of Krejčí voldoet aan het gewenste profiel van de technische staf van Feyenoord: Mede door de blessure zal Krejčí er, zoals het nu staat, niet direct kunnen staan. 

Feyenoord hinkt op meerdere gedachtes. Zo vallen ook de namen van Sivert Mannsverk, Máximo Perrone en Ramiz Zerrouki ook nog altijd. 

Daarbuiten valt er nóg een naam, waar in de nieuwe Studio 1908 naar gehint wordt. De club weet nog niet op wie de keus komende window gaat vallen.

Hieronder vinden jullie twee YouTube video's: Een compilatie van Krejčí én de meest recente aflevering van Studio 1908, waarin meer duiding over deze mogelijke Feyenoord transfer wordt gegeven.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Op een of andere manier krijg ik het beste gevoel bij Mannsverk (misschien omdat ik de vorige scandinavische 6 nog in mijn achterhoofd heb.) Weet niet of de bedragen op transfermarkt.nl een beetje kloppen; Mannsverk is daar ruimschoots de goedkoopste van de vier aangegeven mogelijkheden. Ik neem aan dat het financiele aspect voor Feyenoord ook erg belangrijk is, al zal Slot daar anders over denken. Die wil een speler hebben die er direct staat. Dat geldt iig voor Zerrouki, van Krejci weet ik het niet. Mannsverk en Perrone hebben denk ik nog wat tijd nodig.
Ja ik vind de opmerking van de nederlander en de grote donkere speler ook wel bijzonder iets zegt me dat het jairo riedewald is speelt amper nederlander zal er waarschijnlijk gelijk staan ervaring maar ook mannsverk klinkt interessant
Maak beter werk van aankoop Mannsverk.
En ze zeggen dat hij de beste speler is van sparta praag
Fans van sparta spraag willen hem zeker niet kwijt. Zijn bang zonder hem dat hele team uit elkaar valt
Nou het lijkt me sterk dat Ladislav al in de winterstop komt want hij heeft samen met zijn vriendin net een nieuw apartement gekocht hier in de Praagse buitenwijk, Troja. Waar ik ook woon.

En vorige week zat hij hier in dat koffietentje in Troja een bakkie te doen met zijn vriendin terwijl mijn vriendin daar zat te werken, en ze hoorde Ladislav zeggen dat ze voorlopig lekker in Troja blijven.

Dus met andere woorden,die komt pas in de zomer van 2023.
Jou neem ik niet meer serieus na al die onzin verhalen over Hancko van een paar maandjes terug. Dus doe iedereen een lol en begin hier niet weer mee.
Probeer ook af en toe de lol in te zien van deze nieuwe reactie... Maakt het een stuk gezelliger dan hoe jij hierop antwoord.
Thanks Ferry, zo bedoelde ik mijn reactie natuurlijk ook, met een dikke knipoog.

Jammer dat zo'n gast als Ovinge95 er meteen vol serieus op reageert.

Overigens was die anekdote ook gewoon waar, van dat gesprek in die koffietent met Hankco zijn vriendin.
Sparta Praag heeft 2 spelers met de naam Ladislav Krejčí onder contract.
Allebei middenveld.

Echt iets voor Feyenoord om per ongeluk de verkeerde te halen..

https://www.transfermarkt.com/ladislav-krejci/profil/spieler/345911
https://www.transfermarkt.com/ladislav-krejci/profil/spieler/345911
Als ik dit filmpje zie ik ook Mannsverk Perrone en Zerrouki, vind er niet niet super bijzonder in vergelijking met de andere spelers.
Ze kijken dan ook rustig verder. Feyenoord zelf weet ook nog niet welke 6 het moet gaan worden. Komen nog wel meer namen aan bod dan deze vier. Hoop de naam van die donkere jongen snel te kunnen brengen. Heel interessant target.
Is toch niet een specifieke nr. 6
We wachten af, december komt eraan dus vol verwachting klopt mijn hart. Om alvast een beetje in die december sfeer te komen
Donkere jongen
Landen die werden genoemd waren o.a. België, Argentinië, Nederland en nog een

Zoekprofiel ervaring en toch tussen de 23 en 29 defensieve middenvelder.

Namen die we wel hebben gehoord waren geen donkere spelers. En toen kwam ik op TM deze naam tegen.

Elisa Owusu, is 24, speelt met KAA GENT in Conference League komt uit Ghana

Maar ook een speler uit Lique2 uitkomend voor Rouen, Franse nationaliteit, 23 jaar is maar liefst 2 meter lang. Zijn naam Kalidou Sidibé
In verschillende andere berichten worden vaak ook namen genoemd voor de wintertransfer waarbij heel stellig gereageerd wordt.... Maar ik denk dat deze namen nog niet gezien zijn en dat er daarom nog niet op gereageerd is😂😂😂
Toevallig kom ik in Praag vaak in hetzelfde koffietentje als zijn vrouw en heb vernomen dat hij zelf niet naar Feyenoord wilt.
Hahahahahaha

Hier konden we op wachten natuurlijk LOL
Toevallig, dat hoorde ik namelijk ook van mijn vriendin die vorige week zat te werken in dat koffietentje. Ladislav en zijn vriendin hebben namelijk net een maand geleden een apartement gekocht in de Praagse buitenwijk, Troja. Daar woon ik toevallig ook...voor degene die dat nog niet wisten.

En Ladislav zei toen tegen zijn vriendin dat ze voorlopig lekker in Troja blijven hangen...wel zo handig ook voor die jongen want die kan zo op de fiets naar het stadion vanuit zijn huis in Troja via het Stromovka Park. Is maar 10 minuten fietsen ofzo.
Maar die zaakwaarnemers zijn in die landen nog de baas. Dan doen de spelers nog wat ze opgedragen worden. Hancko zit hier ook nog met tegenzin.
Zoooooo, blijkbaar zitten mijn reacties nog in jouw geheugen als de dag van gisteren....

Maar die relatie is inderdaad wel heel anders in de landen als Tsjechie,Slowakije, waar hierachie nog veel meer een rol speelt. Dat jij dit niet weet of gelooft....tsja.
Het zit zeker nog goed in mijn geheugen, het was een vermakelijke dag. En ik ben denk ik juist één van de weinige die jou wel geloofde. En nog steeds eigenlijk wel, maar dan heb je wel echt een partij pech gehad die dag.