Bevestigd
thumnail-studio-1908-vier-poetentiele-namen-en-wat-staat-er-europees-op-het-spel-voor-feyenoord

Edit 1908.nl

Transfers

Studio 1908: Vier potentiële namen voor het middenveld & wat staat er Europees op het spel?

FeyenoordTM

In een tussentijdse aflevering van Studio 1908 praten Sven en Rutger jullie bij over de huidige stand van zaken bij Feyenoord. In de aflevering komen vier namen voorbij van potentiële namen voor versterkingen op het middenveld. Hierbij wordt een nieuwe primeur gedropt. En er is meer... 

Feyenoord speelt de komende tien jaar nog in De Kuip; wat staat Fredrik André Bjørkan te wachten; welk prijzengeld kan Feyenoord na donderdag in het laatje brengen en: Wat kon algemeen directeur Dennis te Kloese de leden van de FBC afgelopen maandagavond vertellen? Je hoort het allemaal in de gloednieuwe onderstaande aflevering van Studio 1908! 

Vragen? Laat gerust een reactie achter onder dit artikel. Deze uitzending is ook te beluisteren op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en Deezer. Enjoy, kameraden!

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Een van die Belgische jongens waar Te Kloese het over had hé, is dat toevalig Albert Sambi-Lokonga van Arsenal?
Is het nou 100% zeker dat er een “6” komt of willen ze misschien toch eerst Wieffer en Dermane enkele wedstrijden de kans geven eer ze de portemonnee trekken.

Je heb immers 2 verdedigende middenvelders in de selectie wat in principe genoeg moet wezen, zonde om dan voor de nodige miljoenen nog een 3e erbij te halen.
Iemand enig idee wie de donkere middenvelder is waar in de podcast over wordt gesproken
Mooi aflevering weer mannen!
Waar kan ik dat boek kopen? Kan hem niet vinden op internet
Willem de Kam aanschrijven op Insta / Twitter
@Ftm
Wat denk je van de volgende opstelling?
Bijlow
Geertruida, Trauner, Habcko, Lopez
Wieffer, Kokcu, Bullaude
Szymanski, Gimenez, Dilrosun?

Dan heb je wel een middenveld dat Slot graag ziet, meg een 6 een passer en een loper.
Niet heel interessant. Lopez, Wieffer en Dilrosun kan je anders invullen. Rest prima.
Waar is het fotoboek W̶E̶ ̶H̶E̶B̶B̶E̶N̶ ̶'̶E̶M̶!̶!̶ te bestellen ?
FTM... is dat Maximo Perrone van CA Velez Sarsfield (derde op plaatje)?
@FTM is er achter de schermen iets gebeurd met Arne Slot dat je laatste tijd zo negatief op hem bent haha, mag hopen van niet.
Valt toch wel mee? Als het goed is, is het goed. En als het *** is, moet je dat ook gewoon zeggen. Beide keren hoor je me. Begint wat irritanties te tonen in de media - en dan ben ik er als de kippen bij om bepaalde dingen anders te belichten. Niets mis mee, lijkt me. Verder gewoon een top trainer, zoals altijd gesteld.
Heb je helemaal gelijk in hoor, maar sinds berghuis vertrouw ik het niet meer zo allemaal vandaar.
Ibrahima Sissoko of Jens Cajuste wellicht?
Rutger top, dat de podcast overal op staat!
Denk niet dat ze degene bedoelen die ik nu ga noemen, Duarte van Groningen.
Is een echte verdedigende middenvelder die zou bij Feyenoord beter draaien dan nu Groningen.
Donkere jongen: Yusuf van Antwerp?

Een van mijn favorieten voor de 6 rol ;)
Ik denk niet dat wij Antwerp kunnen aftroeven op financieel vlak.
Die Nederlander die DTK noemde, misschien Van den boomen van toulouse?
Is VD Boomen een potentiële vervanger van Kökcü of schat ik hem dan te hoog in?
Denk dat we genoeg spelers als Kökcü in het team hebben dus daar hoef je naar mijn idee niet direct een vervanger voor te halen.

Ben opeens erg nieuwsgierig naar vanavond wie die verrassing gaat zijn beginnen we ineens met Dermane en Bullaude en Q. En wie weet ook wel met Paixão 😉🤔
Ik vind juist dat we heel weinig types als Kökcü in de selectie hebben. Vergeet niet dat Kökcü bijna alle opbouw verzorgd vanuit het middenveld, niet alleen met korte passes maar juist ook met langere dieptepasses. Dat aspect heeft Timber niet in zijn spel, Wieffer voor zover ik weet ook niet, eigenlijk alleen Szymanski een beetje. Maar Szymanski is toch iets aanvallender ingesteld denk ik, iets minder een verbindingsspeler maar meer een creatieve AM. Mocht Kökcü vertrekken dan zou ik daar toch graag een soortgelijke passer willen zien die langere afstanden kan overbruggen met creatieve voorwaartse passing. Die vd Boomen heeft op mij indruk gemaakt in Frankrijk, is ervaren in een grote competitie en Nederlands. Zou hem in elk geval voor de breedte er graag bij zien komen komende zomer, wanneer hij transfervrij is. Lijkt me ook een type dat goed bij Slot past, gezien zijn eerdere interesse in een soortgelijke type (Veerman).
Dan zou het eerder Stijn Spierings zijn
Zijn we ineens bijgedraaid dat de 15 miljoen veel te weinig was voor Aursnes?!
Weet me toch te herinnering dat hier op de site gezegd werd dat het een prima bedrag was voor iemand die maar 500.000 euries gekost had...
Of 12 vaste fee... voor we dat verwijt krijgen...
Dat is het nog steeds. Het probleem is alleen dat er geen vervanger is gekocht maar wel allemaal van die burritovretende aanvallende aankopen. Misschien is arnesen wel weg omdat zijn makelaarscontacten niet in het straatje vielen van de makelaarscontacten van onze voorzitter.
Ik bedoel dat toen hij verkocht werd er gezegd werd mooi bedrag omdat hij maar 500.000 gekost had... En dat het nu ineens is van het was veel te weinig die 12 vaste fee...

Het probleem dat er geen vervanger is gekomen is heel wat anders...
Misschien iets beter luisteren of anders (proberen te) interpreteren: Het gaat om eind window, in die fase hebben wij ook geen nieuwe podcast opgenomen. In die fase kwamen er bizarre biedingen binnen bij Ajax en PSV voor hun middenvelders. Als je het zo bekijkt, had Feyenoord nog wel meer dan €12m vast kunnen verdienen aan de transfer van Aursnes.
Dank voor de uitleg!
Mijn mening is dat ook zonder dat 12 miljoen te weinig is geweest...

Zoals ik al eerder heb uitgelegd in een post... Aursnes is zo'n speler die heel je team beter laat voetballen en had wat mij betreft niet weg gemogen voor minder dan 20... Dan had je ook gelijk genoeg geld gehad om een vervanger te halen ;-)
Hij zou dit seizoen waarschijnlijk niet meer waard geworden zijn, eerder minder gezien zijn contractduur. Volgens mij is Feyenoord juist bezig met de lange termijn en is het geld daarvoor hard nodig. Veel geinvesteerd weer in jonge spelers. Waar we juist in het verleden krampachtig probeerde bij te blijven bovenin, door spelers te lang te houden waardoor ze minder waard werden, lijkt nu juist eerst voor het financiele gekozen te worden. Het is nu echt een lastig seizoen maar de toekomst zie ik toch wel met vertrouwen tegemoet.
Wordt met die Nederlander niet gewoon op Zerrouki gedoeld? Heeft een dubbel paspoort.
Mooie update weer, wat nog wel uiteraard kan gebeuren dat er bij Feyenoord spelers weg gaan.
Kokcu wordt al door vele clubs bekeken en daar kan zeker een bod op komen.
Als dat bod er komt zal Feyenoord er zeker over gaan nadenken, in verleden wel vaak mis gegaan, is vaak gewacht, denk aan Jorgensen en verder terug Sven die nu bij Heerenveen speelt.
En zo zijn er wel meer geweest.
Dortmund is het heetst voor Kökcü, as it stands.
Als hij weg zou gaan krijgen we een hele andere dynamiek, die zal aardig wat moeten kosten, ben ook wel eens kritisch geweest, maar is nu echt een goede speler.
Dortmund zou voor hem mooie club zijn.
Zullen we even ophouden met het halen van jonge Zuid Amerikaantjes? Allemaal leuk en aardig maar deze ploeg heeft een paar ervaren spelers nodig. Directe versterkingen die niet eerst een half jaar met o-21 mee hoeven te doen.
Groot voorstander van directe versterkingen, maar ze hoeven niet oud of Europees te zijn wat mij betreft. Er zijn genoeg jonge Latijns Amerikaanse spelers die voor ons een directe versterking zouden zijn. Als je Benfica ziet spelen met die Enzo Fernandez, dat is hoge kwaliteit. Wij hebben maar 5 jonge Zuid-Amerikanen (dan tel ik de meer ervaren Danilo al mee die al wat langer in Nederland meedraait). Hiervan staan alleen Lopez en Danilo/Gimenez vast in de basis. Paixao en Bullaude hebben nog geen kansen gekregen, dus we weten niet hoe goed zij zijn in de basis. Het valt allemaal reuze mee. Maar wel eens dat de volgende aanwinst er direct moet staan, waar die ook vandaan komt.
Mee eens maar vind wel dat de jongens allemaal de voetbaltaal spreken. Weten wat er van ze verwacht worden en er dus wat minder terughoudend moet worden gedaan met ze.

Ze komen in vorm, uit grote competities laat ze dan meer spelen.

Geef Dermane kans laat Slory mee gaan trainen. Hou Leo Sauer goed vast en vergeet eigen spelers Mike Kleijn ook niet