Nieuws

Terugkeer Arnesen door Te Kloese uitgesloten

FeyenoordTM

Maandagavond gaf algemeen directeur Dennis Te Kloese openheid van zaken in een meeting voor leden van de Feyenoord Business Club.

Enkele aanwezigen van de FBC vroegen om opheldering inzake Frank Arnesen, die de club vroegtijdig verliet: Arnesen werd begin september uitgekocht door De Rotterdammers.

Arnesen is inmiddels volledig hersteld van zijn knie infectie. Dennis te Kloese liet echter weten dat een terugkeer van de Deens (voormalig) technisch directeur bij Feyenoord uit te sluiten is.

De algemeen directeur liet daarbij aan de leden van de Feyenoord Business Club weten dat Arnesen zijn vertrek puur te maken had met zijn gezondheidssituatie.

Meer over de meeting in de nieuwe aflevering van 'Studio 1908', die woensdagochtend om 07:30 online komt...

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Wat maakt het nu verder nog uit wat er is gebeurd, dat komt ooit nog wel eens uit.
Hij is weg en er moet nieuwe komen.
Lijkt me dat er meer speelde.
Nu is het vaak, waar rook is....en wat ging er bijna fout bij transfer van Malacia?
Moet iets spelen waardoor alles naar boven kwam en ze tot deze conclusie kwamen. Lijkt mij niet dat Arnesen slecht werk heeft geleverd, dus dan heeft hij echt wel wat krediet, maar blijkbaar is er iets gebeurd wat echt niet kan.
Leuk z'n bericht, maar wordt er ook nog iets gerept wat nu de plannen zijn voor de toekomst?
Nog veel onduidelijkheid, al zeg ik er wel wat over in de nieuwe Studio 1908 (woensdag 07:30 online)
Zeg je ook nog wat over de gesprekken met DP World ,zou wel willen weten hoe het daarmee staat.
Gewoon een excuus om ruimte te maken om de baas te spelen. We gaan zien of dat goed of slecht uitpakt.
Dus enerzijds is zijn vertrek vanwege zij gezondheidssituatie geweest, anderzijds is een terugkeer totaal uitgesloten ondanks dat hij helemaal is hersteld.

Één van beide moet niet kloppen hier.
Ik hoor hier ook zó veel verschillende kanten van het verhaal over, dat ik niet meer iets als waarheid kan aannemen in deze.

Respect voor het verleden, vizier op de toekomst.
Denk dat ze zijn toegevoegde waarde niet meer zagen. Heeft natuurlijk een uitstekende structuur neergezet en de scouting op poten gezet. Maar qua aan- en verkopen was hij ongelukkig. Ook kreeg hij bijvoorbeeld het contract van Senesi maar niet verlengd.
Was hij dan zo ongelukkig in het transferbeleid? Het klopt dat er een flinke misser als Bozenik bij zat maar daar staan bijvoorbeeld ook spelers als Trauner en Aursnes tegenover. Of worden die voor het gemak weer op het conto van Slot geschreven?

Contractverlenging van Senesi vind ik niet verwijtbaar. Ik denk namelijk dat die nooit had bijgetekend. Bij geen enkele TD. Een Zuid-Amerikaanse speler die Feyenoord als een springplank gebruikt voor een grotere competitie; Die zou stom zijn geweest om wel bij te tekenen en zijn prijs op te drijven.
Vind het ergens maar een raar verhaal.