Slot

VK Sportphoto

Nieuws

Slot reageert op Dijkhuizen: "Heel jaar de tijd voor gehad"

Fer1908

Excelsior-trainer Marinus Dijkhuizen was na afloop van Excelsior-Feyenoord (0-2) zeer ontstemd over de houding van de opponent. Excelsior wilde afscheid nemen van hun oud-middenvelder Mats Wieffer. Feyenoord weigerde dit verzoek.

Slot: "Ik weet wel dat die vraag gesteld is, voor de wedstrijd volgens mij was de bedoeling. Naast datgene waar ik al een aantal keer aandacht heb besteed, en dat is dat Excelsior geweldig medewerking heeft verleend aan de verzoeken die van ons gekomen zijn. Dat waren er uiteindelijk nog best wat begreep ik, omdat we bij eventueel puntverlies van PSV het kampioensduel hier hadden kunnen spelen."

Toch verleende Feyenoord geen toestemming voor een afscheid van de oud-middenvelder van Excelsior: "Éen van hun verzoeken was om deze week Mats (Wieffer) voor de wedstrijd afscheid te laten nemen, maar wij hebben ervoor gekozen om Mats zich volledig te laten richten op de wedstrijd. Als zij afscheid hadden willen nemen, hadden ze daar een heel jaar de tijd voor gehad en had het ook op een ander moment gekund."

Na afloop van de wedstrijd werd de trainer van de Kralingers geinterviewd over de niet gesproeide grasmat. Hierin kwam naar voren dat Dijkhuizen de actie van Feyenoord omtrent Wieffer betitelde als "Misplaatste arrogantie". Slot vond juist dat de manier van handelen aantoonde dat dit niet het geval was: "Ik zou er juist niet arrogantie in willen zien. Ik zou het juist willen zien als dat wij de wedstrijd zeer serieus hebben genomen vandaag en dat wij de manier van benaderen hetzelfde willen als alle andere wedstrijden. Dus iedereen mag zijn eigen woordkeus hebben, maar ik vond dat wij Excelsior juist zeer serieus hebben genomen. En dat bleek ook terecht te zijn, want we hebben het hier vandaag heel moeilijk gehad." 

Delen

Reacties

Arne God 😍
Weer geen woord aangelogen
Onze Arne geeft zeer beschaafd zijn visie op het verhaal en wederom geen speld tussen te krijgen haha.
Dijkhuizen kan beter op zijn veld zeiken was het tenminste nog een beetje vochtig geweest.Gelukkig geen blessures voor onze helden
Dijkhuizen is een ouwe zeur