Gerucht
yv2022116yv2022116a1b09666

VK Sportphoto

Nieuws

'Slot verschijnt op de radar van Crystal Palace'

Stan

Arne Slot wordt gezien als geschikte kandidaat om vanaf volgend seizoen de trainer van Crystal Palace te worden, zo meldt het Engelse nieuwsmedium The Mirror. De Londense Premier League club is na het ontslag van Patrick Vieira in maart op zoek naar een permanente invulling voor de functie van hoofdcoach. De 75-jarige Roy Hodgson neemt voor de rest van dit seizoen de honneurs waar bij de huidige nummer 12 van Engeland. 

De goede prestaties van Feyenoord onder Slot maken de nodige indruk in de voetbalwereld. Zo ook bij Palace, dat de oefenmeester uit Zwolle volgens The Mirror graag naar het Selhurst Park ziet komen. Doughie Freedman, sportief directeur van de Eagles, zou inmiddels al contact hebben gezocht met het management van Slot. 

Roy Hodgson heeft op dit moment de leiding bij Crystal Palace, nadat hij het stokje overnam van de ontslagen Vieira. De voetbalveteraan presteert naar behoren: sinds zijn entree werden alle drie de wedstrijden in de Premier League gewonnen.

Crystal Palace is niet de enige club uit Londen die achter de handtekening van Slot aanzit. Eerder werd al bekend dat Tottenham Hotspur de Feyenoord-trainer volgende voetbaljaargang graag op de trainersstoel ziet zitten en ook West Ham United heeft de 44-jarige coach op het lijstje staan. 

Of een vertrek van Arne Slot bij Feyenoord komende zomer daadwerkelijk gaat plaatsvinden is nog maar de vraag. De Telegraaf meldde onlangs dat er een recordbedrag moet worden betaald om de trainer na dit seizoen over te nemen. Dit heeft te maken met een clausule in het contract van Slot die bepaalt dat de hoofdcoach pas in de zomer van 2024 voor een gelimiteerde afkoopsom kan vertrekken. Tot die tijd lijkt Feyenoord een vrije onderhandelingspositie te hebben. 

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Op de radar,? je kan m toch gewoon op tv zien
Het is dat ze nu Premier League spelen, maar spelen normaal gesproken in de competenties eronder. 0,0 prijzen (op wat titels op lagere niveaus na) Ze hebben een stadionetje van net geen 30.000 toeschouwers. Daar vegen wij toch onze reet mee af.
Er kan niks op tegen de Premier League en het geld daar. Slot kan daar meer verdienen maar zal de sportieve uitdaging niet een vooruitgang vinden met Feyenoord nu, dus voor Crystal Palace zal hij ons niet verlaten. Maar als Tottenham Hotspur serieuze interesse heeft zie ik hem wel naar Noord-Londen vertrekken.

Je weet nooit als trainer of je nog zo'n kans gaat krijgen. Zeker in de opportunistische voetbalwereld. Heeft hij volgend seizoen een minder seizoen, dan komen ze al minder snel bij Slot terecht.
Waar is hij i niet verschenen? Houd dit nu nooit op?
Almere City heeft ook belangstelling .Ophouden met deze berichten SVP .Onbelangrijk en door
Toch lijkt het me onmogelijk dat Almere City die enorme transfersom kan betalen. Nog even los van het salaris van Slot.