arne-slot

Foto: VK Sportphoto | Tekst: Feyenoord.nl

Nieuws

Slot: “We hebben ook met elf man te weinig gecreëerd”

Van de redactie

De teleurstelling was groot bij Arne Slot, zondag na het doelpuntloze gelijkspel van Feyenoord thuis tegen Fortuna Sittard. De coach wilde zich niet verschuilen achter het feit dat zijn ploeg ruim een uur met een man minder moest spelen. ‘Ook toen we met elf stonden, hebben we te weinig gecreëerd.’

Slot vond Feyenoord ook in het eerste half uur, voordat Bart Nieuwkoop met rood van het veld moest, niet gevaarlijk genoeg. ‘Op twee momenten na, waar Bart ook beide keren bij betrokken was. Of de rode kaart terecht was? Dat denk ik wel. Je kunt je afvragen of hij op die plek van het veld zo agressief moet verdedigen, al was het moment ook ongelukkig omdat hij uitgleed.’

Ook na rust pakte een VAR-ingreep nadelig uit voor Feyenoord, toen een in eerste instantie toegekende strafschop werd teruggedraaid naar een vrije trap op de rand van ‘de zestien’. Slot: ‘Of dat terecht was of niet, is vanuit mijn positie niet te zien. Maar bij een penalty heeft de scheidsrechter de keuze om geel of geen geel te geven, terwijl bij een vrije trap een rode kaart ook tot de mogelijkheden kan behoren vanwege een eventueel doorgebroken speler.’

Met tien man dwong Feyenoord te weinig af om de wedstrijd nog te winnen, erkende Slot. ‘Ik heb een thuiswedstrijd gezien die we ook vorig jaar veel hebben gespeeld, waarin het lastig was om kansen te creëren. Toen lukte het ons vaak om met powerplay in de slotfase de beslissing te forceren. Vandaag niet, mede omdat we met tien man stonden.’

Iets verwijten deed Slot zijn ploeg niet. ‘De jongens hebben er alles aan gedaan, ook met een man minder. Maar al met al is dit wel een teleurstellende en valse start voor ons, ook omdat we vorig week de Johan Cruijff Schaal hebben verloren.’

Delen

Reacties

Stengs op rechtsbuiten.
Geen fatsoenlijke pass, kwam zijn tegenstander (niveau Fortuna) niet eens voorbij. Overschatte mooi weer voetballer.
Daar win je geen wedstrijden mee
Supporters zijn niet dom, althans de meeste, maar het heeft er alle schijn van en dat zien de supporters dat Feyenoord voor het middenveld de verkeerde spelers heeft aangekocht en ook nog voor héél veel geld. De grote mannen Dennis en Arne zullen achter de oren moeten krabben. Hoe verder en dan maar weer nog meer geld uitgeven?
Hans kraay heeft gelijk het is simpel goals tellen je hebt met dannilo, symansky en kocku en idrissi.al je goals laten gaan op de 16 van gimenez na en wieffer en zerroukki en stengs en timber samen maken er nog geen 10 dus dan is het heel logisch dat je geen doelpunten maakt.. En dat wisten ze aan het begin van de Window al en daar is slecht op geanticipeerd . Met onze Japanse vriend zijn er wat goals gehaald maar die jongen is verre van fit en zal tijd nodig hebben ook gimenez is niet fit en stengs loopt net 25 kilo aardappelen op zijn nek net als wieffer en zerroukki is van zich zelf al traag. Allemaal heel leuk dat opleiden en dan verkopen maar zeg dan niet dat jé de ambities hebt om voor alle prijzen mee te doen want spelers opleiden en beter maken en prijzen winnen dat gaat niet samen
Ueda zal wel op moeten schieten dan. Ik verwacht hem eerste twee duels in de basis wanneer we CL spelen.
over de nieuwe spelregels ik weet niet of die scheidsrechter ook bij de informatiedag was .
als je al 7 minuten nodig hebt voor een var moment en je trek de tijd van blessures en wissels
er bij op kom ik op 12 minuten laat staan het tijdtrekken van Fortuna.
ik zag een wedstrijd uit de engelse competitie tijd trekken geel zeiken tegen de scheids geel om een gele kaart vragen kreeg zelf geel eerste helft 12 min extra tijd tweede helft 11 minuten.
maar dat watje van gister durft nix wegfluiten die zooi.
Slot zegt dus dat het met 11 man ook niet best was, om daarna gelijk aan te geven dat het met Bart 2 x gevaarlijk werd. Ja dus het rechterkant probleem was in ieder geval opgelost. Geen sprintende Pedersen die vervolgens alle ballen weer terugspeelde zodat je geen meter opschoof. Nu was er dreiging op rechts. Als het middenveld probleem opgelost kan worden, kan het best leuk worden!
Beste allemaal,

Vandaag was één van de 34 wedstrijden, als je de CL niet meerekent. We hebben nog een heel seizoen te gaan en we hebben wat spelers moeten wisselen. Dat is nou eenmaal het lot wat je te wachten staat als je kampioen wordt. Daar doe je nou eenmaal niets aan.

Wat me stoort is dat het lijkt alsof het seizoen er alweer bijna op zit. En eerlijk: ik vind dit niet passen bij de supporters van Feyenoord. Waar is de spirit gebleven? We hebben best wel wat mooi aangekocht met Ueda. Ook zometeen met Ivanusec denk ik dat we een heel goede speler in huis hebben.

Nogmaals: het is geen aflopend seizoen en laten we het dan ook zo maar zien. Rutger houdt ons goed op de hoogte en DtK en Slot doen er alles aan om het elftal te laten draaien. Ik heb daar alle vertrouwen in. Laten we allemaal dat vertrouwen hebben, dan komt uiteindelijk vanzelf alles wel weer goed. Het is nog een lange weg naar de Coolsingel. #vamos
Waarom mag een feyenoord supporter niet kritisch zijn we mogen toch meer verwachten als dat we nu zien. En we zien toch allemaal dat het niet best gaat en je nagenoeg niks creëert. Het is niet zo als hé kritiek hebt dat je niet achter je club staat. Volgens slot zijn we verder als vorig seizoen nou dat is niet te zien... Maar ik houd nog steeds van feyenoord maar ga geen polonaise lopen voor dit spel
Niet goed vandaag. Deze wedstrijden gaat de concurrentie ook nog wel krijgen. Het seizoen is nog lang en ik vraag mij af hoe fris Ajax en PSV in april volgend jaar nog zijn. Lang fris en fit blijven is ook een belangrijke kwaliteit.
Sauer, Giminez, Paixoa
Stengs
Wieffer Zerrouki (timber)
Hartman, Hancko, Geertruida, Pedersen (Nieuwkoop)

Het is zo moeilijk niet Mr Slot
Wieffer en Zerrouki zou ik in de Eredivisie (behoudens wedstrijden tegen Ajax en PSV) niet samen in de basis zetten. Beide niet comfortabel op de '8' positie
Blijkbaar is het wel heel moeilijk aangezien je zelf ook wieffer en zerrouki naast elkaar zet terwijl je ziet dat het niet werkt haha
Nou , we weten in ieder geval dat er nog wel wat getraind moet worden.
Toch vond ik de eerste 20 minuten met Bartje dat daar best wat gevaar van kwam, voor het doel was er echter geen scherpte.
Het is gewoon jammer dat een paar spelers die vorg jaar uitstekend speelden nu wat minder in vorm zijn, Hartman speelt nogal onzeker en zie ik geen overlap met Paixao maken, Gimenez is gewoon niet fit, 1 aktie in 90 minuten is wat weinig, Wieffer die moet wennen aan z'n nieuwe rol en met Timber op 10 is het heel lastig om daar openingen te maken. Naar mijn mening moet Stengs op 10 , maar wie ben ik ?
Kortom, werk aan de winkel, we hebben kwalitatief een goeie selectie gerelateerd aan het geld dat we hebben en een prima technische staf.
Ff de frustaties kwijt raken is niks mis mee, maar wie had gedacht dat we met twee vingers in de neus kampioen zouden worden, leeft echt in een andere wereld.
Dus uh, laat de negativiteit wat los en steun onze club.
Bijna met je eens. Er moet niet "nog wat getrained" worden. Er zal fakking hard getrained moeten gaan worden.
@FTM gaat feyenoord nog een goede 10 halen voor in de basis los van ivanusec ?
We hebben een speler nodig die het verschil kan maken, als even kan buiten categorie
Ik ken er wel een paar, maar die kosten 70 miljoen
Had de hoop dat er veel nieuws zou komen, aangezien het een "heet" weekendje zou worden. Wellicht verkeerd begrepen.
Dan steek je de kachel aan. Als er niets te melden valt hebben we pech. En wachten we af. We krijgen het wanneer we eraan toe zijn.
Verwacht daar maar niet teveel van : ivanusec einde vd window rond , Idrissi almost happening en dan houdt wel zo'n beetje op....het geld dat aan aankopen besteedt kan worden zal inmiddels ook wel uitgegeven zijn.
Pedersen zou vertrekken levert geld op ALi en Dilrosun ook en ik denk dat Geertruida ook nog gaat. Ik zou Wijnaldum nog nemen voor ervaring etc
Hou nou is op met wijnaldum die loopt op zijn laatste benen die is op
Wat weet jij er nou van vraag ik me af...
Het late NOS Journaal zeker.
Voor de rest hebben we totaal géén kwaliteit gekocht !
Kameraden,

Ja, ook ik zag dit niet aankomen. Ik had echt hogere verwachtingen van dit team. En baal enorm van het gelijke spel. We lopen gelijk 2 punten achter op de andere titelkandidaten. MAAR:

Ja, het middenveld was niet super. Ja ik had Ueda verwacht dat hij er gelijk 5 zou inhangen. Ja jammer dat Nieuwkoop rood kreeg. Ja jammer dat het met 10 man niet soepel draaide. Ik heb er echt ook de treiter over in.

Geef ze nog even het voordeel van de twijfel. Slot zal best ook woest op zijn team. Die zullen echwel onder uit de zak gehad hebben in de kleedkamer. En volgende week extra training ofzo. Maar ik heb er, zeker met deze selectie hoop op. We hebben voor Feyenoord begrippen records gebroken met incoming. En ook met outgoing, wat echt een aderlating voor het team is geweest.

Ik blijf erbij dat Feyenoord zeker niet slecht heeft ingekocht. Het moet, net zoals vorig seizoen ingespeeld raken. Wanneer ik vanmorgen Aadje afkoopsom hoor praten over Ueda geeft dat een burger moed. Die gaat ons wat brengen!.

En ik weet zeker, in het ultieme geval dat we volgend jaar weer op de Coolsingel staan zelfs de grootste azijnzeiker mee staat te juichen. En al zijn gezeik op deze site vergeten is. Gillend en juichend. Al zijn posts wissend op deze site.

Hier is het grootste deel gelijk weer negatief. Alles is k*t en kl*te. Geef het team weer even de tijd net als vorig jaar. En ook Slot en de staf. Dennis en Arne bashen is zoooo eenvoudig. Wie weet waar we weer gaan uitkomen. Het makkelijkste nu is lekker al het zuur lekker ventileren, de frustratie van je af typen, en wanneer we straks winnen weer voorop gaan in de polonaise. Waardeloos gedrag hoor!

Wees gewoon supporter zeg! Het wordt tijd dat hier ook duimpje omlaag gegeven kan gaan worden. op deze site.
Dank! Helemaal eens. Iedereen doet verdorie alsof de titel nu al verspeeld is. Achter de club blijven staan en vertrouwen dat het zeker weten beter wordt.
Eens, behalve het feit dat er goed ingekocht is. 2 cvm, 4 x rechtsbuiten, geen echte 10 ( Stengs heeft daar vorige jaar 5 x gespeeld ofzo), geen spelverdeler, Ivanusec is een hangende linksbuiten geen 10, Paixao is beter vanaf links en moet naar rechts omdat Idrissi komt.
Laten we het afwachten. Je vergeet in jouw verhaal Ueda..... Hoeveel goals gaat hij brengen? Santi zat er niet best in vandaag.
Ik hoop een hele hoop. Maar er zit mijn inziens geen logica in de aangekochte spelers, zie bovenstaand verhaal. Maar goed hoop dat ik het mis heb dadelijk.
Heerlijk deze instelling! Goed verwoord😊
Moet echt een speler gaan komen die het verschil maakt
inderdaad , en dan geen idrissi maar spelers met kwaliteit , ivanosec is er zo een nu nog een rechtsbuiten en een creatieve middenvelder
Naast Ivanusec hoeft er maar 1 bij. Iemand die a la Kokcu of Szymanski fel is, dreigt en iets creëert. Dat is naast een buitenspeler nu de enige missing link.
Was gewoon waardeloos... Zerrouki ook weer slecht, Wieffer matig... zelfs Geertruida was niet 100% bij de les. En dan de voorhoede... je gaat voor joker staannin CL.
Zerrouki slecht en Wieffer matig? Jij hebt het niet zo op Zerrouki denk ik.. Poh wat was die Wieffer dramatisch vandaag
Alleen update Ivanusec. Maar ben bang dat hij alleen niet genoeg is.
Dat weet ik sws . Maar je moet afscheid nemen van middelmaat.

Dan heb je genoeg salaris over voor wat te halen
Was gewoon waardeloos... Zerrouki ook weer slecht, Wieffer matig... zelfs Geertruida was niet 100% bij de les. En dan de voorhoede... je gaat voor joker staannin CL.
Op deze manier heb je niks te zoeken in de CL
En dat heb je te danken aan Slot, die van middelmatige Nederlands sprekende Spelers houd.De scouting kan je net zo goed weer helemaal opdoeken, want er wordt toch niks mee gedaan. In tegenstelling tot de scouting die Arnesen had, is er trouwens nog weinig van over
Ben zo onderhand meer gefrustreerd over de echokamer van gezeik en negativiteit op fansites en social media, dan over de prestaties van het team zelf. Tuurlijk mag je kritisch zijn, maar de meeste reacties die ik lees zijn ronduit kansloos.
We zijn kampioen en wederom wordt er niet geïnvesteerd in verbetering.

Kan er niks anders van maken.
Ja dat is misschien nog het meest tenenkrommend. Zodra je analyseert wat je ziet en minder positief bent dan een ieder wil horen ben je direct de negatieve man etc.

Ja, leuk de aankopen. Voor de breedte of tov vorig jaar mogelijk voldoende. Maar dit jaar met de cl plekken voor het grijpen en de concurrentie die zich aan alle kanten versterkt blijven wij achter.

Ik sprak M. Krabbedam vandaag en vroeg hem of hij nog nieuws/primeurtjes had. Ook hij zei “ja idrissi wordt gehaald en Pedersen gaat nog. Verder niets bijzonders” dat geeft ook weinig hoop als
Je het mij vraagt..

Hij vertelde oa dat Ivanusec komt en als 10 wordt gezien, ondanks dat hij op linksbuiten zijn stappen heeft gezet. Toen ik vroeg of we niet gewoon Sini moeten huren voor linksbuiten. Antwoord.. nee zien ze niet zitten, wel idrissi en PSV zit achter Sini aan..

Mocht dit waar zijn, wat zijn ze dan in hemels naam aan het doen in het Maasgebouw?
Ben het helemaal met je eens.
Ik snap er ook werkelijk niks van.
Ik had liever gezien dat we meer uitgaven aan directe versterkingen, dan allemaal aankopen die het net niet zijn en dan aanvullen met jeugd.
Het is niet te verklaren.. oké, stel je hebt schuld die je nu ‘moet’ aflossen. Praat dan met de schuldeisers en leg uit dat je volgend jaar oa. Hansko, Santi, Geert, paixoa, Wiefer en Hartman die een flink kapitaal vertegenwoordigen te koop hebt. En dat die schuld wel wordt ingelost, je moet nu mee voor die eerste plekken. Waarom investeer je nu niet.
mee eens hoor , het doorselecteren is totaal niet gelukt je bent zelfs minder geworden
Directe versterkingen zijn veel te duur ons. Kijk PSV die halen even Schouten voor 20mil. Dat kunnen wij helaas niet, daarnaast neemt PSV gigantisch veel risico met de uitgaven, iets wat bij ons voor een schuld van +-50mio heeft gezorgd
Dat is toch gewoon Bulshift. Je kan ook ipv 4 breedte versterkingen 1 topper halen. We hebben mij nogal niet een brede selectie nu. Allemaal net niet qua kwaliteit.
En net als vorig jaar hopen op weinig blessures? Goed idee met CL er ook bij
Ja idd, hopen op weinig blessures maar dan missen we nog die spelers met die speciale kwaliteit.
Was Stengs niet de beoogde nummer 10? Welke plek is hij anders voor gekomen? Nummer 8, zoals in België? Of de vervanger van Paixao? Met zulke uitspraken is er weinig aan vast te knopen....
Denk met Stengs op 8 en een goede 10 erbij hebben we een prima elftal ervan uitgaand dat ivanusec komt kan die als linksbuiten en paixao rechtsbuiten.
Een heet weekend is GEEN IDRISSI of Ivanusec die komt (allang bekend)

Gewoon vuur vuur vuur
We missen creatieve spelers. Ik zag vanmiddag alleen een hoop houterige jongens lopen.
Slot gaf naar de wedstrijd aan dat de tandem Nieuwkoop/Stengs een aantal keer goed combineerde en dat dit naarmate ze meer trainen en samenspelen, dat dit dan nog beter zal worden. Is Stengs dan in tegenstelling wat FTM vermeld dan toch voornamelijk als rechtsbuiten gehaald?
Voor rechtsbuiten hebben we toch al Paixao???? Het zou echt een onverklaarbare keuze zijn om dan 7 miljoen te betalen voor Stengs
Die is als linksbuiten gehaald. Heeft hij bij zijn vorige club ook altijd gespeeld. Met het aanstaande vertrek van Geertruida zal Nieuwkoop de nieuwe rechtsback worden. Dan heb je een buitenspeler voor hem nodig die veel naar binnentrekt. Paxiao die rechts is, heeft dit veel minder.
Toch interessant dat we dan Idrissi er óók bij gaan halen, die vorig jaar heel onbetwist linksbuiten was.
@FTM, hebben we een echte 10(dus geen Ivanusec) op het oog die ook echt meteen fors onze selectie versterkt?
Kam stengs ook mooi meteen naar de 8
Slot liep in de persconferentie te zeggen dat hij nog geen vervanger voor Szymanski heeft… vandaar de vraag.
Aha oke. Nee een talentvolle 10 staat ergens bij de scouting. Maar denk dat de kans groot is dat Til komt.
Alsjeblieft zeg, geen Til mag ik hopen. 0 creativiteit en staat af en toe tegen kleine ploegjes op de goede plek in de 16, voor de rest heb is het drama.
Een echte 10 die meteen de selectie fors versterkt kost 40 miljoen minimaal , dus vergeet dat maar
De handelswijze van Feyenoord, aldus Slot;

“In z'n algemeenheid denk ik dat dat de meeste spelers die wij aantrekken van het niveau komen onder ons. Die gaan we dan weer laten groeien en ontwikkelen. Het lukt ons over het algemeen niet om een speler van boven ons niveau te halen, die dan gelijk ook het verschil voor ons kan maken", aldus Slot op de persconferentie na afloop van Feyenoord - Fortuna Sittard.

Bron: VP
Lekker dan dat beloofd wat voor de resterende transferperiode
Triest, zoveel negatieve reacties. We kijken al twee seizoenen naar het beste voetbal in decennia. Dankzij Slot en Te Kloese. Er kan best een keer een tegenvaller zijn. Zeker aan het begin van het seizoen, bij de wisseling van de wacht. Het blijft gewoon voetbal en af en toe gaat het minder. Fijne avond.
Zo is het en niet anders . Echt geen speld 📌 tussen te krijgen 👌
Dit middenveld kan echt niet, dan zet er maar een creatieve jeugdspeler bij
Dus dat willemvh,

Ik heb in de voorbereiding meer genoten van Zechiël dan Zerrouki.

Ok hij is jong, so what..
Goed zijn, kent geen leeftijd..
Eigenlijk bekruipt mij het gevoel na het zien van de samenvatting dat we toch redelijk genaaid zijn door de arbitrage. Nieuwkoop is gewoon erg ongelukkig. Typische rode kaart door zo'n var die waarschijnlijk nooit zelf tegen een bal getrapt heeft. Om nog maar te zwijgen over de situatie met Gimenez. Daar moet je al een adelaarsoog voor hebben om te zien dat het er buiten is. Wat het niet is volgens de spelregels want de andere voet van de verdediger raakt de lijn van de 16 op moment van overtreding. En als je hem er dan buiten legt is het nog neerhalen van doorgebroken speler dus rood.
Vonden jullie ook niet dat het veld stroef oogde? Leek wel niet gesproeid.
Vanavond laat de beloofde update, artikel staat ingepland :-)
Ik gok Idrissi happening en Til interesse
Nog meer zout in de wonden. Lekker man
Top maar het puntenverlies is zo pijnlijk. Morgen weer naar kantoor en gezeik van die 020
Kan wel ff goed nieuws gebruiken dus hou daar beetje rekening mee aub ;)
Daar moet je echt niet mee bezig zijn. Gewoon laten kletsen, vorig seizoen stonden ze zelfs in november nog bovenaan en iedereen weet hoe dat afliep. Oftewel, het seizoen is nog lang!
Als de 📰🗞️ onder de persen liggen @FTM hopelijk gaat het om spoedige aansluiting van ivanusec en geen " it's happening" voor Idrissi.....
Hoop dat het heel heet nieuws is, alleen dit nieuwtje kan het weekend heet maken! ;)
Aftellen tot vanavond laat dan maar. Benieuwd.
Wacht je niet te lang, de wekker gaat weer vroeg ?
Gekke opmerking van Slot over spelers halen boven ons huidige niveau

Drie weken terug:
-geen links, dank - /// slot-wil-alleen-nog-topspelers-komst-tweetal-realistisch

En dan haal je Stengs voor 6 miljoen. Leuke speler, maar niet beter dan wat wij hebben.

Ondanks 2 topjaren, zijn wij nog steeds subtop. En met de keuze voor spelers van 7/8 miljoen, houdt je weinig over voor echte toppers. Die kosten minimaal 12 miljoen.
Ik benijt slot niet op dit moment... vorig jaar kampioen geworden omdat iedereen zijn kunnen heeft gepresteerd... ik hou me hart vast voor dit seizoen.
Met 11 man had Feyenoord vermoedelijk uiteindelijk wel gewonnen. Blijft staan dat Feyenoord creativiteit tekort komt en dat het middenveld nog niet logisch staat. Het eerste is bij de leiding ook wel bekend aangezien ze Ivanusec willen halen. Het tweede punt hoop ik dat nu onderhand ook wel duidelijk is. Timber functioneert beter op 8 dan op 10 en Wieffer functioneert beter op 6 dan op 8. Ik denk dat met Ivanusec als linksbuiten in een vrije rol en een diepgaande makkelijk scorende 10 (dat kan ook Ueda zijn) veel problemen zijn opgelost. Tegen tegenstanders die zich ingraven kun je Stengs op 10 zetten en tegen tegenstanders die meer ruimte weggeven kan Stengs het spel maken vanaf 8 en kun je een meer diepgaande middenvelder/bijsluitende spits inbrengen zoals Ueda. Misschien toch ook maar Til proberen te halen? Geen geweldenaar, maar wel een nuttige speler om erbij te hebben als je weinig te besteden hebt. Ik hoop overigens dat ze met een betere speler als Til op de proppen komen.
Hee….. teleurstellend weekendje
Is die zechiel dan minder dan vd belt als je dat geld bij dat van stengs had gedaan had je al een goede 10 gehad.Dat geld van nieuwkoop is ook onzinnig zo slecht is pedersen niet.Die speler van Groningen was geloof ik 3 mil ook dat geld had je beter kunnen besteden.wat speelde hij nou.bij de fc groningen waren ze ook niet zo blij met hem.Daar ging die al de fout in.Voor zerouki had je ook n ander spelen kunnen halen..Kortom geld is foetsie en niks aan gehad.
wat ben je toch n groot mongooltje
Och sorry heb je t tegen jezelf.plak je altijd n vreemde vrouw bij je profiel .zwakzinnig😂
jaloers op me vrouwtje

eerst nederlands leren en voetbalkennis zal je nooit leren
Hahahaha nee joh heb n echte mooie dame niet zo geval😂😂😂😂
Mwah, ik ben het in deze wel een beetje met hem eens.
Kasanwirjo is een totaal overbodige aankoop die wel tussen de 2 en 3 miljoen gekost heeft geloof ik?
Nieuwkoop vind ik niet onzinnig. Ongelukkige rode kaart, maar denk dat we nog wel plezier van hem gaan hebben. Hij zal ook gehaald zijn omdat ze in het maasgebouw al geweten hebben dat Pedersen wel naar Italië gaat. Daarbij gaan ze waarschijnlijk ook nog steeds uit van een verkoop van Geertuida.
Vd Belt heeft vrijwel niks gekost, een paar ton. Maar of hij nou meer toevoegt dan wat een Zechiel zou toevoegen vraag ik me af
Nou kijk eens toch iemand met voetbalverstand die zich niet blindstaren op spelers die gehaald worden.
Het geld van vdBelt en Stengs is 7 miljoen en daar koop je een goede 10 voor, hahahaha, misschien 20 kaar geleden, je bent echt de weg kwijt
We kunnen ook weer heerlijk negatief doen met zijn allen na een gelijkspel met een man minder.
Twee jaar en een maand geleden maakte Berghuis zijn transfer naar 020. Kijk wat voor enorme stappen we hebben genomen.

Het voetbal zal dit jaar zeker beter moeten, maar dat gaat goed komen. Af en toe even relativeren kan geen kwaad, want de lat is inmiddels zo hoog komen te liggen.
Ja denk in maart dat ze t wel goed gaat.maar dan sta je al mee onderin .in dit elftal zit geen rek.stengs en zerouki lopen wel langer mee .zelfs basis techniek zerouki is tetraag..Ze haalden hem.om het halen twente laten zien dat ze groter Ijn dan twente.En heel eerlijk denknik dat twente ook boven feyenoord komt testaan
En wat vond jij goed gaan vandaag .En wat vind jij zo goed aan die aankopen als jij t allemaal zo goed weet
Maar je moet nu doorpakken beetje risico nemen mag wel en bij 1e 2 komen en je hebt geld dubbel en dwars terug
Idd je moet nu anders haak je af.qua naam n topclub qua geld een subtopper.
Erg he onze concurrenten geven vele miljoenen uit, wij moeten beetje risico nemen eerste 2 is mega belangrijk en als je zo de CL speelt wordt je afgeschoten
Pas op hoor je bent zo van alles hoor als je de waarheid spreekt.Als mensen het niet zien of willen zien dan vraag ik me af hoe dom ze zijn.Je moet nu echt wat.Je kan ook zo bij sparta verliezen he
Dat zullen Slot en DtK ook heus wel beseffen. We hebben nou eenmaal nog niet de luxe om alles uit geven. We hebben nog 2,5 week op de markt. Hebben ze niet een beetje krediet verdiend?
Nou jitz de aankopen die ze gehaald hebben was van tevoren wel duidelijk dat je dit niet moet hebben.Je gaat de cl in je wil meedoen voor de titel fan koop je verkeerde spelers.Hoe langer je wacht zo teminder tijd heb je .Je gaat toch je geld niet aan 2 spelers van Zwolle een zerouki was gewoon om iets aan twente tebewijzen.Een nieuwkoop is ook geen versterking.Dan heb je stengs die na az niks heeft laren zien.
Arne Slot: Het lukt ons niet om een speler van boven ons niveau te halen

Veel vertrouwen zeg! Lekker naar je ploeg.
Dit is inderdaad niet echt een fijne uitspraak, biedt ook weinig vertrouwen richting je supporters op de aankomende transfers
Echt zo dom wat Slot allemaal uitkraamt. Geen betere spelers te vinden. Dat moet je ook aan de scouting overlaten. Is ze vorig seizoen ook gelukt.
Slot is teleurgesteld dat ze hem niet lieten gaan
Best wel een koud weekendje dit hoor.
@ftm verwacht Feyenoord dat Geertruida blijft of is het echt 50/50
Heel simpel

Creëer doe je met creatieve spelers

Noem mij meer dan 2 creatieve spelers in dit elftal?

Hoe wil je dan iets creëren?

Er moet echt een echte 10 bij
Nog niet eens, hoger tempo en spelverplaatsing is al voldoende
5314 ,desnoods sauer en zechiel maar voor de leeuwen gooien
Maar het is de eerste wedstrijd nog tijd om te verbeteren en aankopen te doen. Hopelijk ziet feyenoord dat ook.
Kom op mensen, natuurlijk valt t tegen vandaag, maar er is nog niets verloren. Laten we t vertrouwen behouden en vooral achter onze trots en glorie van 3 maanden geleden blijven staan. Het komt goed!!!
Dat is vergane glory je bent nu drie maanden verder. Nieuw begin
Niet bepaald. Het team is grotendeels in tact en de trainer is er nog. Een beetje vertrouwen zeg, de rest gaat ook punten verspelen.
Tegen Hoffenheim kon je al zien dat het niks zou worden. Het middenveld is lachwekkend maar dat weten we allemaal wel. Beelen prima vandaag, vdBelt niet best maar voor zijn aankoopbedrag kun je weleens een gokje wagen. Slot zou er goed aan doen eens wat jeugdspelers een kans te geven voor vers bloed en enthousiasme en niet vasthouden aan aankopen die veel geld hebben gekost maar nu eigenlijk al afgeschreven zijn aangezien ze het niveau niet hebben en nooit gaan krijgen. Tenzij de 5e plek onze nieuwe ambitie is. Slot heeft veel te veel macht gekregen over het aankoopbeleid gekregen en dat wreekt zich nu al.
Joh heb nou eens geduld dan dat geklaag.
Ik zat in het stadion en vond het zo slecht nog niet. Zeker als je bedenkt dat we meer dan 1 uur met 10 man hebben gespeeld. Fortuna deed ook echt niks. Namen zelfs na die rode kaart geen initiatief of lag dat aan Feyenoord? Zo kwam het wel op mij over. De scheids had natuurlijk ook rood moeten geven aan Fortuna. Je ziet nu al dat bepaalde beslissingen niet meer in ons voordeel vallen waar dat vorig seizoen wel zo was. De twijfelgevallen zeg maar. Die overtreding van Nieuwkoop viel in het stadion ook wel mee. Zie je volgende week weer ergens en dan geven ze geel. Wie was de VAR?
Het was echt een 100 procent rode kaart. Voor beiden kanten.
Daar dacht de verslaggever van de NOS toch anders over zag ik net.
Vorig jaar startte we ook met een saaie 0-0 tegen Heerenveen…was best een prima seizoen ; )
Als we geen spelers boven ons niveau kunnen kopen moet je dus goed scouten, net als vorig jaar. En niet allerlei eredivisie meuk halen. Hiermee kom je niet bij de eerste twee hoor.
Dat krijg je als je Slot teveel macht geeft. Uitzonderlijke trainer. Maar dat maakt je nog geen uitzonderlijke TD. Of je vind het lekker om op Martin van Geel te lijken..
Grote fout om Slot zoveel zeggenschap over de aankopen te geven. Het uitstekende beleid van vorig seizoen is volledig overboord. Zerrouki compleet overbodig, Stengs te slap. 15 miljoen door de plee, om over de waardevermindering van Wieffer nog maar te zwijgen.
Ik heb slot er hoog zitten maar wel jammer dat hij zoveel zeggenschap heeft. Als het nou goed uitpakte dan hoor je me niet. Maar vorige seizoen ging toch goed met de scouting nu is het niet in balans erg jammer.
Na 1 competitiewedstrijd schrijf jij Zerrouki en Stengs al helemaal af. Zerrouki mist handelingssnelheid, dat moet omhoog. Heeft even tijd nodig, net las bv bij Wieffer. Die zag je vorig seizoen de hele eerste competitiehelft bijna niet. Stengs kan beter en zal dat snel moeten laten zien anders beland hij denk ik op de bank.
Slot over transfermogelijkheden: 'Lukt niet om spelers boven ons niveau te halen'

Dat is zeer zorgelijk terwijl je CL gaat spelen en nog geen spelers weet aan te trekken die beter zijn . Ik denk dat het op deze manier een zwaar seizoen gaat worden
Ze hebben voor eredivisie begrippen echt wel een heel goed elftal. Of valt alles in elkaar na het wegvallen van Szymanski en Kokcu?
Nee maar we moeten wel echt er voor zorgen dat we bij de eerste 2 komen
Dat klopt, heb je helemaal gelijk in maar dat zou met deze selectie toch zeker moeten lukken. Zeker als ze straks nog ivanusec kunnen halen...
Ik hoop het ik hoop dat er nog wat middelmaat vertrekt en wie weet gaat er nog Geertruida ofzo weg
Zullen ze sws alle nieuwe aankopen moeten wegsturen.Ook dilrosun timber ali moeten weg
Zeker heet weekend na deze partij haha
  • 1
  • 2