Bevestigd
hancko-feyenoord

Alamy

Nieuws

Slowakije speelt gelijk; Jahanbakhsh niet bij wedstrijdselectie

FeyenoordTM

De eerste interlandperiode-duels zijn gespeeld. Donderdag kwam de eerste Feyenoorder in actie: Dávid Hancko speelde met Slowakije tegen Luxemburg voor het eerste EK-kwalificatieduel in groep J. In die groep zijn ook Portugal, Bosnië en Herzegovina, IJsland en Liechtenstein ingedeeld.

In de City Arena Trnava startte Hancko tegen Luxemburg op de linksbackpostie. Hij maakte de EK-kwalificatiewedstrijd vol en werd uitgeroepen tot 'man of the match'. In minuut drieënzeventig kwam Róbert Boženík binnen de lijnen. De door Feyenoord aan Boavista uitgeleende spits kon ook het verschil niet maken: 0-0.

Iran speelde woensdagavond een vriendschappelijk duel tegen Rusland. Feyenoord-aanvaller Alireza Jahanbakhsh kwam niet in actie. Hij kreeg rust en zat niet bij de wedstrijdselectie. De wedstrijd eindigde in een 1-1 gelijkspel door doelpunten van Anton Miranchuk en Mehdi Taremi.

Jahanbakhsh kwam niet volledig fit uit de uitwedstrijd bij Ajax (2-3 winst), maar lijkt zich op te kunnen maken voor Sparta-uit. Het eerstvolgende officiële duel staat zondag 2 april op het programma voor Feyenoord.

yv202318yv202318a1a04612
bozenik

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Bozenik complete misser geweest, die Portugezen hebben optie om hem te kopen voor 2 miljoen, dat gaat niet gebeuren.
Die gaat nog ergens aan uitgeleend worden en dan is het voorbij in 2024.