Bevestigd
yv2022109yv2022109a1b00062

VK Sportphoto

Transfers

Smal: "Zal liegen als ik zeg dat ik nooit contact heb gehad"

FeyenoordTM

Feyenoord ondernam deze week concrete pogingen voor de diensten van Gijs Smal. De Rotterdamse club heeft volgens berichtgeving van het Algemeen Dagblad definitief beet, maar de linksback van FC Twente benadrukt tegenover ESPN dat er nog niets is ondertekend.

"Gister explodeerde mijn telefoon natuurlijk en die heb ik na een kwartier maar weggelegd, want daar kan je toch niks meer tegen doen", vertelt Smal tegenover ESPN. Zijn ploeg FC Twente won zaterdagavond met 2-1 in eigen huis van Sparta Rotterdam, maar Smal werd aanvankelijk uitgefloten door zijn eigen publiek. "Ik heb het er gister al met de trainer en Arnold Bruggink over gehad. Je weet dat zoiets kan gebeuren en hoe bereid je je daarop voor? Niet. Ik krijg de eerste bal en ze beginnen met fluiten. Ik snap het ergens ook wel."

De linksback verklaart na afloop van het duel dat de kans heel klein is dat hij bij FC Twente gaat verlengen en met meerdere clubs in contact heeft gestaan. Feyenoord is concreet, maar de linksback heeft logischerwijs nog niets ondertekend. "Dat zoiets naar buiten komt, vond ik sowieso al raar. Want er is nog niks. Ik zal liegen als ik zeg dat ik nooit contact met ze heb gehad, maar ik ben transfervrij en ben me aan het oriënteren."

Feyenoord is ver met Smal, wat FC Kopenhagen, Celtic, Rangers en KAA Gent daarmee af lijkt te troeven. Smal bevestigt in contact te hebben gestaan met meerdere gegadigden. "Ik heb ook met andere clubs contact gehad. Nu doen ze net alsof ik al speler van Feyenoord ben en dat is gewoon niet waar. Ik snap het vanuit de supporters wel dat ze horen dat ik transfervrij wegga, wat nog niet definitief het geval is."

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Smal komt niet. En geen hond die daar wakker van ligt.
Smal: "Zal liegen als ik zeg dat ik nooit contact heb gehad"

Zal = nog gaan doen
Zou = in dat geval
Deze transfer gaat gewoon door, Gijs gesproken. Maar goed het is weer 15:30 op naar de Kuip! Succes allemaal vanavond🍀
Zou die Sugawara niet een uitstekende optie zijn om Geertruida te vervangen? zou normaal te duur zijn maar aangezien hij in de zomer nog maar een 1-jarig contract heeft zal die best voor 7 a 8 miljoen op te pikken zijn
@FeyenoordTM
Zal ik ook proberen hebben nu echt meer te bieden dan az. En een maatje voor ueda kan misschien voor een danilo effect zorgen.
Met je eens hoor, lijkt me een hele goede optie. Ik ben alleen bang dat AZ hem absoluut niet voor dat bedrag naar Feyenoord laat gaan.
Nee, ik heb het denk ik ook wat te laag ingeschat. Zal eerder richting de 11 a 12m gaan en dat is helaas gewoon (nu nog) teveel voor ons
Gozer ging er wel staan, mag dan niks zeggen van zaakwaarnemers, je kan het nooit goed doen voor wie dan ook. Gewoon deze week tekenen dan is het voor iedereen duidelijk.
Het is werkelijk onbegrijpelijk dat mensen daar Smal uitfluiten. Deze speler gaat wellicht naar de mooiste club! Twente is alleen maar een slap aftreksel.
Dat is balen vanuit de speler en ik snap dat de supporters fluiten, maar de reden snap ik niet. Dat je fluit omdat hij niet bij wil tekenen begrijp ik, maar dat gefluit omdat hij een stap omhoog maakt snap ik niet.

Toen Wijnaldum naar PSV ging begreep ik dat, natuurlijk deed dat pijn maar hij maakte een mooie stap omhoog. Fer naar Twente begreep ik niet, omdat die club misschien in een betere fase zat maar op geen enkele manier groter was.

Als supporter zou ik KAA Gent minder begrijpen, die club staat op dit moment niet op een plek om de kampioensronde, en zal dus hoogstwaarschijnlijk eindigen met lege handen. Feyenoord heeft de afgelopen jaren nationaal en internationaal laten zien stappen voor te lopen op Twente, dat vinden ze daar misschien niet maar is wel duidelijk. 3 jaar Europees overwinteren VS 13 jaar geen Europese groepsfase halen.
Jongen heeft de rest van de competitie geen leven en als zijn handtekening nog niet is gezet vlucht hij straks naar het buitenland, maar het AD had zijn primeurtje... Meedenken hoeft niet als journalist, maar dit is klote
Wat je allemaal kapot kunt maken. Paparazzi
Ik zie idd liever vrouwen als mannen 😂
kijk maar uit voor een poporazzia
Vandaag eens op hem gelet komt wel veel gevaar van hem.
Ja viel mij ook al op en ook lekker dat naar binnen kruipen in de 16.
Als alles gesetteld is verwacht ik wel dat hij snel zijn plek gaat vinden.
Als Feyenoord zijnde zou ik hier ook niet gelukkig van worden. Dat gelul van zo’n gozer maakt de situatie er niet beter op. Je zou toch bijna zélf de stekker eruit trekken als je hem zo hoort praten.

M.i. kan je beter de pleister eraf trekken en de waarheid vertellen in plaats van dit gekonkel. Stel dat hij straks wél gaat roepen dat er een akkoord is, dan ga je helemaal af natuurlijk bij het publiek.
Grappig ik zag een gozer die zich geen houding durfde te geven omdat hij nu ook al uitgefloten werd.
Heeft met Twente grote stappen gemaakt.
Hij wil gewoon zonder gezeik de laatste 9 wedstrijden spelen
Precies dat zag ik ook, hij wil gewoon een goed afscheid net als zerrouki.
Smal heeft in één ding gelijk: er is nog niets ondertekend. Maar dat zal snel volgen.
Maandje of twee lijkt mij het handigst, net als met Danilo toen
Denk dat ie naar het buitenland vlucht na dit alles 😂
Als die niet komt dan niet graag of niet he dan komt er wel een andere.
Ja ach dit spelletje kennen we ondertussen wel van spelers
Het is een spel. Of zouden de verschillende media er naast zitten en weet de speler beter wat er aan de hand is? Ik blijf erbij hij is pas feyenoord speler als hij getekend heeft en Feyenoord het nieuws naar buiten brengt.
Precies, iedereen prikt er wel doorheen
Zou dit nog afketsen of is het puur een spel?

Malacia zou dat geen.optie zijn mocht Hartman vertrekken?
Malacia verdient een premier league salaris, en dan ook nog bij manchester united. Die gaat het eerder een stapje lager proberen, bij een andere PL club of een andere competitie.
Die moet eerst maar eens fit worden
this will be a brilliant soap opera XD