Primeur Onbevestigd
Mike Kleijn - Sparta

VK Sportphoto

Transfers

Sparta Rotterdam denkt Kleijn weg te kapen

FeyenoordTM

Feyenoord lijkt Mike Kleijn (19) kwijt te raken. Sparta Rotterdam is concreet voor de linkspoot uit de jeugdopleiding van zijn stadsgenoot en denkt zelfs beet te hebben.

Kleijn loopt bij Feyenoord eind juni uit contract en is sinds de jaarwisseling vrij om met eventuele nieuwe werkgevers te spreken. Sparta Rotterdam is de meest concrete kanshebber voor de handtekening van Kleijn en bronnen binnen de club uit Spangen spreken zelfs al van een deal.

Een contractverlenging bij Feyenoord heeft er nooit ingezeten: er is vrijblijvend over gesproken, maar de aansluitingsmogelijkheden naar het eerste elftal toe waren erg gering. Zijn officiële debuut in de hoofdmacht van Arne Slot laat dan ook nog op zich wachten.

De linksback annex centrale middenvelder wordt door Sparta gezien als linksback. Op die positie moet Kleijn het aanvankelijk laten zien als back-up optie in de hoofdmacht van trainer Jeroen Rijsdijk. Klein dient nog medisch gekeurd te worden, waarna de verdere transferafwikkeling kan volgen.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Wordt net gepresenteerd door sparta.
3 jaar geleden nog het grootste talent waar de hele Europese top achteraan zat. Wordt nauwelijks op z'n plek, als centrale middenvelder, gebruikt toch?
Ze kunnen dus ook geen terugkoopclausule afdwingen lijkt me
Wel een tegenvaller dit die jongen had je meer bij het eerste moeten betrekken
Waarin is hij niet goed genoeg? Paar jaar terug was hij een van de grootste talenten toch?
Fysiek veel problemen gehad de laatste jaren
Hij werd toen wel als toptalent gezien.
Gewoon overbodig en kan daarheen, klinkt nu heel heftig, alsof de directie heeft liggen slapen... Er is geen plek voor iedereen meer.