Bevestigd
yv2022525a1b04173

VK Sportphoto

Nieuws

Mancini, Matić en Spinazzola moeten op hun tellen passen

FeyenoordTM

Donderdagavond staat de beslissende clash tussen AS Roma en Feyenoord op het programma in de kwartfinale van de UEFA Europa League. De Rotterdammers verdedigen in het Stadio Olimpico een 1-0 voorsprong.

Mats Wieffer tekende in Rotterdam voor de enige goal, maar staat op scherp. Desalniettemin reist is hij met Feyenoord vol vertrouwen afgereisd naar Rome. Oefenmeester Arne slot liet woensdag in de persconferentie weten graag offensief te willen spelen, waarmee hij de Romeinse formatie van José Mourinho zo ver mogelijk van de eigen goal wil houden.

Middenvelder Wieffer is voor Feyenoord de enige inzetbare speler die op scherp staat. Quinten Timber en Patrik Wålemark staan dat ook, maar maken geen deel uit van de wedstrijdselectie. Enkele basisspelers van AS Roma zullen eerder op hun tellen moeten passen: Gianluca Mancini, Nemanja Matić én Leonardo Spinazzola staan donderdagavond op scherp. Pakken zij tijdens AS Roma - Feyenoord een kaart, missen zij de eerste leg in de halve finale tegen Union SG of Bayer Leverkusen - mits AS Roma doorgaat.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Worden de openstaande kaarten na deze ronde eigenlijk kwijtgescholden?
Als je momenteel op scherp staat worden ze weg gescholden. Zodra er vanavond door wiefer een kaart gepakt word ben je geschorst
Dat bedoelde ik, dank voor uw antwoordt