kuip-oranje

Foto: VK Sportphoto | Tekst: Dekuip.nl

Nieuws

Stadiontour: Feyenoorders in Oranje

Van de redactie

In de aanloop naar het Wereld Kampioenschap voetbal in Qatar organiseert Stadion Feijenoord (De Kuip) de exclusieve ‘Feyenoorders in Oranje’ stadiontour.

Van 14 november 2022 t/m 8 januari 2023 kom jij tijdens je bezoek aan het stadion in de oranje-sferen. Tijdens de stadiontour bezoek je zoals gewend de meest bijzondere plekken in De Kuip. Echter staat het Nederlands Elftal in deze periode centraal. Van de legendarische wedstrijden in het stadion tot een Feyenoorders die een ‘haasje’ mochten ontvangen. Alles wat je moet weten, komt naar voren in deze rondleiding voor jong en oud.

Dus heb jij altijd al een kijkje willen nemen achter de schermen bij Feyenoord en De Kuip? Tijdens de 'Feyenoorders in Oranje' rondleiding gaan speciaal voor jouw deuren open die normaal gesproken gesloten blijven voor publiek. Een unieke beleving want je voelt de wedstrijdspanning in de spelerstunnel, je staat aan de rand van het beste veld van Nederland en mag in het perscentrum plaatsnemen op de stoel van de hoofdtrainer. Ondertussen vertelt de enthousiaste gids je de leukste feitjes en verhalen over Feyenoord en De Kuip.

Het bezoek aan het vernieuwde Feyenoord Museum maakt de rondleiding door De Kuip compleet. Aan de monumentale Olympiazijde van het stadion sta je oog in oog met de belangrijkste prijzen uit de clubhistorie, kun je jouw eigen Feyenoord-sterrenteam samenstellen en unieke bewegende beelden bekijken.

Wat extra bijzonder is aan de 'Feyenoorders in Oranje' rondleiding is het feit dat de tour wordt afgesloten met een voetbalquiz. Weet jij dus alle feitjes en weetjes over ‘Feyenoorders in Oranje’? Kom dan je kennis testen en boek hier deze bijzondere stadiontour!

Delen

Reacties

@FTM staat Adil Aouchiche nog op de lijst of is dit na zijn transfer van de baan? Hoor jij verder nog interessante namen? ik denk dat ze toch ook wel spijt hebben van Gnonto?
Ja, maar niet gehaald want Timber.
Hoor genoeg namen.
Spijt Gnonto: Ja.
Thanks voor de reactie. zou gaaf zijn om Adil Aouchiche nog in ons shirt te zien, bestaat die kans nog? bij Gnonto kunnen we die kans vergeten denk ik?
Blijft gewoon een gigantisch achterlijke actie om een talent als Gnonto niet te halen vanwege zulke onzin redenen!!!
Beter ons mooie stadion bezoeken dan in die in Qatar gebouwd zijn op slavenbloed