Szymanski

VK Sportphoto

Nieuws

Szymański: "Ik hoop dat ik een goed WK ga spelen"

Van de redactie

Feyenoord sluit het jaar 2022 af als koploper in de eredivisie. Nadat de concurrentie afgelopen weekend punten verspeelde, wist de ploeg van Arne Slot met ruime cijfers te winnen van stadsgenoot Excelsior. Sebastian Szymański sprak met Feyenoord Media na over het duel en blikte vooruit op het aankomende WK in Qatar.

"Voor ons was tegen Excelsior een belangrijke wedstrijd om te winnen voor de winterstop. Dat hebben we gedaan en daar zijn we erg blij mee. Vandaag hebben we onze kwaliteiten laten zien. Misschien niet in de eerste helft, maar in de tweede helft hebben we wel goed gespeeld." De Pools international was blij met zijn eigen spel. "Daar ben ik ook blij mee. Ik ben de persoon die altijd samen met het team geniet en niet alleen van mijn eigen spel. Ik ben blij dat ik het team kon helpen. Het is goed om te zien dat de details waar wij op trainen ook goed uitpakken in de wedstrijden."

De 23-jarige Pool gaat zich nu opmaken voor het WK in Qatar, waar hij dinsdag 22 november de eerste groepswedstrijd tegen Mexico aan zal treden. "Ik voel me goed en ben trots dat ik de kans krijg om mijn land te mogen vertegenwoordigen.  Ik hoop dat ik een goed toernooi zal spelen daar en dat ik met mijn land een mooie prestatie ga neerzetten."

Delen

Reacties

Zou wat zijn als hij hoopt een *** WK te spelen 😄
@FTM staat Adil Aouchiche nog op de lijst of is dit na zijn transfer van de baan? Hoor jij verder nog interessante namen? ik denk dat ze toch ook wel spijt hebben van Gnonto?
Hoop het niet. Dan is ‘ie helemaal niet te behouden.
Waarom niet? Wij mogen hem kopen voor 10 mill.
Ohja, eerste optie he. Dan toch maar shinen :)
@FTM slot geeft in het AD aan dat hij liever een speler in de aanvallende linie er ziet bijkomen. Wat weet jij hier van ?