Betrouwbaar
yv2022109yv2022109a1b08181

VK Sportphoto

Nieuws

Standpunt Twente onveranderd: Club laat Zerrouki niet gaan

FeyenoordTM

FC Twente heeft zich voorgenomen om ook het tweede bod van Feyenoord op Ramiz Zerrouki van tafel te vegen. Dat meldt Tubantia zondagavond.

Naar verluidt bedroeg het tweede bod van Feyenoord 6,5 miljoen euro, dat door bonussen kan oplopen richting 8 miljoen euro, plus een doorverkooppercentage.

De Tukkers zijn volgens Tubantia duidelijk geweest naar Feyenoord: Zij willen hun sterkhouder op het middenveld simpelweg niet laten gaan.

„Bij een deal moeten drie partijen tevreden zijn: de speler, de kopende club en de verkopende club. Een club heeft het recht om nee te zeggen bij een verkoop”, zegt Streuer. 

„Als elke speler weg wil en kan bij het eerste beste bod van een andere club, dan hoeven we geen contracten meer af te sluiten”, zegt Streuer.

„Feyenoord gaat zoiets ook niet doen als er een club is voor Kökcü. In de zomer staan we open voor een transfer, sterker nog: daar houden we ook rekening mee” 

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Ik zou eerder gaan kijken of Raskin niet haalbaar is, qua leeftijd interessanter. Zerrouki steekt m.i. niet veel boven Wieffer uit (buiten natuurlijk ervaring).

Toen gisteren Wieffer erin kwam zag je dat alles wat beter begon te draaien (met natuurlijk was uitvallen van Utrecht omdat we zo hoog gingen staan).
Ik geloof niet dat Zerrouki komt. Maar die 8 miljoen die wordt aangehaald is inclusief bonussen. Als je die moet betalen betekent het dat Zerrouki een succes is. Timber is voor een vergelijkbaar bedrag gekomen, dus in die zin is het geen raar bedrag in de huidige markt. Belangrijk is wel dat er geld overblijft voor de huur van een RCV. Van de andere namen die worden genoemd wordt ik ook niet erg enthousiast. Vrijwel niemand hier zal ooit Mannsverk hebben zien spelen. Ik heb vertrouwen in de scouting, maar ik heb er minder vertrouwen in dat een speler van 20 uit de Noorse competitie waar het ook nog heel langdurig winterstop is er direct staat. En dat is wel nodig nu Feyenoord onverwachts kans maakt op het kampioenschap en op vele miljoenen CL geld. Vilhena heb ik zelf altijd een wat overschatte speler gevonden. Met zijn ervaring misschien wel bruikbaar als huurspeler, maar hij wordt al verhuurd dus dat wordt ingewikkeld. Misschien Harroui huren met optie tot koop? Is op alle middenveldposities inzetbaar, heeft scorend vermogen en was een van de beste spelers in de Eredivisie wat betreft dribbels en intercepties. Speelt vaak 15-20 minuten dus waarschijnlijk is die wel snel inzetbaar. Als harroui niet voldoet kun je van de zomer nog altijd Mannsverk of Zerrouki proberen te halen. Nu ik toch bezig ben, van de zomer transfervrij Branco van den Boomen halen als vervanger Kokcu en dan heb je nog aardig wat miljoenen over om het elftal verder te versterken. Zeker als er CL wordt gehaald ;-)
Tegenwoordig kan je beelden bekijken op YouTube
Zou je eens moeten proberen,

Mannsverk is een heel groot talent.
Dat is een geboren veotballer, gaat een grote toekomst tegemoet,
Of hij al gelijk een ploeg als Feyenoord kan dragen, dat is afwachten.
Trouwens Aursnes kwam ook van dezelfde club en die draaide gelijk mee.

Deze jongen is voetballend veelzijdiger
Tegenwoordig kan je ook gewoon wedstrijden kijken en de selectie bekijken.

Volgensmij zoekt feyenoord iemand die er meteen staat. We willen dit jaar hoog eindigen en verder komen in europa. Je kan als feyenoord niet in de toekomst kijken. Het moet nu gebeuren.
Want de hoogtepunte in een youtube video geven het perfecte beeld van een speler.
Zelfs Pratto zal een geweldig yourtube videootje hebben.
Ik geef geen waarde oordeel over die jongen, maar een video op youtube geeft een enorm eenzijdig beeld.
Die gaat straks alsnog naar Ajax let maar op. Heb zo het gevoel dat Streuer met Ajax in onderhandeling is en die betalen meer
gebaseerd op wat? aankomende zomer zou ik kunnen begrijpen, maar nu hebben ze ook nog die grilitsch
Nu al deal maken voor de zomer.
5miljoen
Of zerrouki moet arbitragezaak aanspannen.
Twente op lange termijn de sjaak, omdat spelers weten dat ze niet makkelijk wegkomen
Feyenoord nu ook nog stoppen met deze transfer, maar zal wel niet gaan gebeuren.
Veel en veel teveel geld voor deze speler.
Lekker hoor, kan eindelijk de focus ergens anders heen ipv alleen Twente. 8 miljoen kun je toch wel 2 spelers voor halen. Dus haal die Noor op en zorg dat er een rcv komt dan kan geertruiden terug naar links en Rasmussen terug naar de bank
Lekker laten gaan dit, dit is al veel te veel geld.
Nu maar door schakelen naar die jonge Noor, lijkt mij, én kijken naar een rc verdediger die is echt nodig denk. ❗💪
Mannsverk, van den Boomen kopen en van Haecke huren voor hetzelfde geld als je aan Zerrouki wil betalen, ik zou het wel weten. Salariskosten moet te regelen zijn toch. van Haeke voor Bjorkan, van den Boomen/ Zerrouki, is Mannsverk extra.
I'm stunned by the fans' enthusiasm for Zerrouki. I don't think this player is a good fit for Feyenoord. His only advantage is his Eredivisie experience. Paying €8m for this player would be a mistake, because Slot is fixing it. One should watch the recent games of the Algerian national team to admire Zerrouki's abilities against very physical African teams. He is not the weight, the Algerian fans do not hesitate to criticize him. It is said that he is slow, not very creative, his game is always made in side passes or backwards, whereas in Feyenoord we press forwards. Mind you, maybe Slot is looking for a padlock in front of the two central defenders.
Wat denkt Twente nou eigenlijk mét Zerrouki te bereiken wat net zo veel waard is als 8 mln. Ben benieuwd. Twente zal zelfs al zouden ze Europa League halen niet eens een mln binnen halen met dat team.
Doorschakelen naar mannsverk!! Stuk goedkoper en meer restwaarde voor later. Houd je nog budget over voor een rcv.
Waarom die nu kopen ? Heeft z'n laatste wedstrijd begin november gespeeld, is niet in training, dus heeft 2,3 maanden nodig om wedstrijdfit te worden.
Is Jan-Paul van Hecke niks voor Feyenoord @ftm?
Dat haalde van Hooijdonk net aan.
@FTM; Staat Nicolas Raskin nog steeds op de radar van Feyenoord? Dit lijkt me een gelijkwaardig target. 21 jaar, Belg, dus geen taalbariere en loopt deze zomer uit contract.
@FTM wanneer schuift Feyenoord slory en/of sauer naar voren? Slechter dan idrissi en dilrosun kan gewoon niet!
Ik kan geen goed oordeel vellen over zijn voetbal kwaliteiten maar zou het alsnog doorgaan…. op zo’n manier binnenkomen bij een club brengt zo enorm veel extra druk met zich mee. Groot risico voor zoveel geld

Voor mijn gevoel zou het beter zijn als Feyenoord op zoek gaat naar een andere speler.
En zoals velen hier al benoemen… de RCV lijkt een groter pijnpunt…
Met het binnenhalen van een Zerrouki of een andere nummer 6 los je het probleem op RCV gelijk op. Daar kan je dan Geertruida neerzetten.
Misschien wel idd maar ik vond hem vandaag zowel op 6 als op RCV erg tegenvallen.
Bovendien is Luts redelijk blessure gevoelig en is hij nog het meest overtuigend als rechtsback.
Nou ik denk dat Geertruida er wel eens baat bij zou hebben om op 1 positie te spelen, hij heeft echt wel talent, vind hem heel stabiel normaal aan de bal. Lijkt me best lekker als middenveld om 2 voetballende centrale verdedigers achter je te hebben die een bal durven in te spelen.
Arme jongen , Wat moet hij nu ? Stampij maken is niet wijs , Hij is onderdeel van het team. Maar Feyenoord komt nu niet meer terug.Die hebben nu kwaliteit nodig. Groot dilemma. Laten toetsen door een rechter lijkt nodig om impasse te doorbreken
¿ Ik kan je al vertellen Twente staat volledig in z'n recht, Zerrouki niet. Contract is contract. En heb geen rechten gestudeerd.
Doorschakelen. Alles wat je nu nog meer wilt betalen is te veel en we hebben ook zsm een middenvelder nodig. Laat hun maar lekker met een ontevreden speler zitten
Doorschakelen. Zerrouki is een leuke speler en een lastige vent om tegen te spelen, maar 8 mln? Met Wieffer als 6 ging het wel een stuk beter en klopte de bezetting op het middenveld. De RCV lijkt een groter probleem bleek vandaag.
Ben dit gezeik stiekem toch wel al moe aan het worden, we hebben gewoon een 6 nodig dus schiet godnondeju op !!!!
Ok en nu heel snel doorschakelen en naar Toulouse morgen DTK.
Haha. Die Streuer heeft zichzelf en Twente schaakmaat gezet met die belofte richting Zerrouki en zijn zaakwaarnemer. Dit gaat gewoon gebeuren..
Dit gaat sowieso een arbitragezaak worden!

Alsof Zerrouki nou nog gemotiveerd is om voor die club te spelen
Word nog leuk . Ik zou als zerroukie flink wat stampij maken want het is nu wel een zaak van dat hij als werknemer tegen word gewerkt om carrière te maken..Word dus rechtzaak
In Enschede zijn ze heilig overtuigd dat wij geen stap hoger op zijn. Vraag me toch werkelijk af wat die gasten inademen daar. Begrijp best dat je dat je spelers voor wilt houden om te motiveren, maar kom op zeg.
Ik zou als zerrouki niet meer op de training verschijnen morg
Hopelijk is Zerrouki wel professioneel.
Ik denk dat Zerrouki niet op komt dagen en thuis blijft. Zijn gedrag dit weekend en de berichten die verschijnen overal….die gaat tegenwerken in Enschede
Nou dan moet er doorgeschakeld worden! Want 8 miljoen is echt veel geld voor een middenvelder in Nederlandse competitie.
Bijna net zo veel als er voor Timber is betaald, is een beetje hetzelfde niveau als Zerrouki, niet goed genoeg voor Feyenoord
Nou je hebt vandaag gezien dat Timber wel degelijk gigantisch gemist wordt als ie er niet is…
Word hard tegen hard gespeeld in de media...