lingr-1

VK Sportphoto

Nieuws

Statistieken duidelijk: Lingr maakt status als supersub waar

Ference

Ondrej Lingr was de gevierde man aan Rotterdamse zijde vandaag. Dankzij zijn razendsnelle goal na zijn invalbeurt staat Feyenoord in de halve finale van de TOTO KNVB beker. 

De beslissende goal van de Tsjech betekende alweer zijn derde goal in Rotterdamse dienst. Deze drie goals maakte hij allen als invaller. Opvallend genoeg deed hij alle keren ook opvallend snel.

In de thuiswedstrijd tegen Heerenveen maakte Lingr zijn eerste Feyenoord-goal. Dit deed hij al na 40 seconden. Tegen Vitesse had hij precies 2.40 nodig en ook vandaag was het weer raak na 2.47 minuten. Hierdoor staat hij volgens OPTA op plek één, twee en drie als het gaat om de snelste goals van een Feyenoord-invaller.

Delen

Reacties

Hee Rutger,
Ff wat anders en mis heb jij geen idee maar het veld oogde echt best wel slecht, zeker voor Feyenoord begrippen. tuurlijk is er veel regen gevallen maar dat was andere jaren dan echt nooit zo goed en snel zichtbaar ik mijn ogen.
Dus de vraag was die grasmeester dan zo belangrijk en goed of is gewoon een vertekend beeld van mij?
@TJ we hebben de op één na natste winter ooit achter de rug (sinds het wordt bijgehouden). 50% meer neerslag gehad dan gemiddeld. Lijkt me moeilijk te vergelijken met de afgelopen jaren.
Kiprich lijkt me op 1 te staan met snelste goal ooit als invaller met zijn penalty tegen PSV
De statistiek van Opta ook over de snelst scorende invaller van dit seizoen
Lingr is plan B. Slot heeft het eindelijk door hoop ik. Die gast is niet voor niets Tsjechisch international en de oude aanjager van Slavia. Energie!
Die jongen heeft een neus voor de goal, zoals Til. Kunnen we goed gebruiken voorin, want scoren gaat maar lastig.
Geen sierlijke speler ,maar vecht wel voor de club en is oprecht blij om in Rotterdam te mogen spelen.Hij geeft alles en dat is voor nieuwkoop ook te zeggen.Hij was al afgefakkeld maar wat een vechtmentaliteit heeft die jongen.
Heerlijke drive heeft die jongen, en zo trots om voor ons te spelen 💪🏻
Verdient gewoon meer kansen. Het is geen sierlijke voetballer, maar met zo'n rendement hoor je in de basis.
Lingr vanaf het begin erin tegen PSV a.u.b.
Deels eens, de energie die hij uitstraalt moet door de hele ploeg worden opgepakt maar ik vind dat Slot hem tactisch beter moet gebruiken door hem in eerste instantie laatste 30/20 minuten moet laten invallen.
@FeyenoordTM kan het zo zijn dat Feyenoord nu vol voor babadi gaat nu stengs wss lang geblesseerd is. Mocht hij natuurlijk weer 1 jaar of 1,5 jaar eruit liggen?
Ik hoop het babadi is een buitenkansje.
Lijkt me dat Babadi toch wel kijkt naar speeltijd. Lijkt me bij Feyenoord wel reëlere kans om te spelen. Minteh ook weg straks.
Babadi tekent denk ik bij PSV bij..
Dat feyenoord concrete toenadering zocht vind ik een hele goede zaak maar
Geeft des te meer aan dat we ontiegelijk zijn gegroeid in de markt waaruit we vissen.
In eerder stadium werden onze parels benaderd, nu andersom.
Komt wel goed met ons kameraad, alle vertrouwen in de organisatie.
Feyenoord kan wel vol willen gaan voor die gozer. Maar daar heb je weinig aan, de enige die invloed heeft op de beslissing heeft hij zelf. En naar aanleiding van alle berichten op neutrale platforms buiten 1908 zie ik babadi voor 98% bijtekenen ipv tekenen bij ons.