Bevestigd
Ramiz Zerrouki

VK Sportphoto

Nieuws

Streuer gooit de deur dicht: "We zijn er niet uitgekomen"

FeyenoordTM

Feyenoord heeft opnieuw een blauwtje gelopen in Enschede. Nieuwe onderhandelingen voor de komst van middenvelder Ramiz Zerrouki zijn op niets uitgelopen.

Jan Streuer bij ESPN: "We hebben contact gehad met Feyenoord, maar we zijn er niet uitgekomen. Zerrouki zal gewoon moeten blijven. We hebben geen enkel probleem om deze zomer mee te denken."

De technisch directeur van FC Twente vervolgt: "We gaan het niet doen. We kunnen dit niet maken, al kan ik zijn teleurstelling voorstellen."

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Als je na dik een half jaar scouten alleen nog maar met de uitgelekte namen van die jonge Noor en deze Zerrouki komt, is er duidelijk iets mis met de scouting. Zeker gezien het feit dat Hancko de enige speler is die daadwerkelijk structueel voldoet. En onze Seb dan, die eigenlijk op 10 hoort te spelen. Maar die is aangeboden aan Feijenoord.
Deze gesprekken waren dus louter voor de vorm of met in de ijdele hoop dat Feyenoord een bedrag van meer dan €8.000.000 zou bieden. Louter tijdsverspilling dus. Ondertussen heeft elke andere optie voor de 6-positie (intern: Wieffer, extern: Vilhena of Mannsverk) wel heel erg het gevoel gekregen tweede keus te zijn.
Kortom dit is door Feyenoord heel matig behandeld. Een extra teken dat het aanstellen van een volwaardige TD verre de voorkeur heeft boven een constructie met een technisch manager en een manager spelerszaken onder verantwoordelijkheid van de Algemeen Directeur. Dat kunnen Te Kloese en ome Toon van Bodegom wel leuk beklonken hebben, maar Feyenoord is niet gebaat bij een variant op de Hamstra-Huntelaar-constructie.
Is Mannsverk volledig uitgesloten ofzo? Vilhena concreter als hem? Mij lijkt sivert toch in alle opzichten een betere keuze? Wellicht allebei haalbaar?
Komende zoner dus 4 of 5 miljoen bieden. Noodzaak is dan minder. Hopelijk bedenkt twente dan dat ze gewoon hadden moeten verkopen
Maak er maar een zaak van voor de totale chaos!!!
Als Zerrouki er een arbitragezaak van maakt, dan wint hij die, positieverbetering hoger salaris, er is geen rechter te vinden die dat niet honoreert.
Iedereen in de voetballerij weet nu, niet naar twente gaan, want je komt er nooit meer weg.
Hahah.. dus contracten zijn niks meer waard volgens jou... die tekenen ze toch echt met volle verstand.
Contracten kun je altijd afkopen. Dat gebeurt in de ‘gewone’ wereld aan de lopende band. Afkopen prima maar dan moet er betaald worden. Henk heeft gelijk want als je er een zaak van wint dan win je die op basis van genoemde punten.
Maar wel met de optie indien positie verbetering zich voordoet te kunnen gaan. Nu gaat hij ook weg..... Gratis en transfervrij
En dat Twente wel het meest verstandige nu gaat doen en dat is NIET de optie lichten hem langer vast te houden want dan ga je als Twente WEL een heel nare situatie creëren
Enige voordeel wat uit dit nieuws te halen valt is dat die Zerrouki hier helemaal ziek van is natuurlijk. Toch mooi de pot geroerd binnen een club die momenteel niet ver van ons staat . ¯⁠\⁠_⁠(⁠ツ⁠)⁠_⁠/⁠¯
Heel jammer, hele goede speler, maar dan houdt t op. Ik zie wel liever mannsverk dan Tonny
Als Mannsverk al aangetrokken word is dat een speler voor de toekomst. Kan er nooit meteen staan, dus je zal nog iemand nodig hebben die dat wel kan.
Stond die deur uberhaupt wel open vraag ik me af?? Was dan gewoon niet weer in "gesprek" gegaan...
Veel te laat in actie gekomen, lopen achter feiten aan.
Wanneer had je dan in actie moet komen?
@ftm denk je dat het tot een arbitragezaak word?
*** ! Daar gaat het kampioenschap. We hebben echt een 6 nodig die er direct staat. Nu komen we dus uit bij een 20 jarige vrij onervaren Mannsverk die uit zo'n eeuwige Noorse winterstop komt waar ze niks uitvoeren. Heel leuk voor volgend seizoen, maar de titel staat op het spel. Vilhena ben ik nog minder enthousiast over. Goed in het kampioensjaar, maar voor de rest ook niet meer dan een aardige speler. Doe mij maar Branco van den Boomen. Maar die staat blijkbaar op geen enkel lijstje.
Van den Boomen is een leuke versterking voor de 8 positie volgend jaar, misschien nog niet goed genoeg voor de basis maar zie hem wel wat toevoegen aan de selectie. Ook daadwerkelijk een Nederlandse voetballer ipv Zerrouki (die in de winter weg zou zijn met Algerije). Voor de 6 nooit doen, totaal niet passend bij het profiel. Vilhena evenmin, mijns inziens ook geen 6.

Mannsverk is de ideale optie. Wordt door jouw gekarakteriseerd als een Noors onervaren talent, in de werkelijkheid heeft hij op die leeftijd al meer Europese ervaring dan bijvoorbeeld Zerrouki. Gevolg door de PL en Europese top, juist vanwege zijn fysieke loopvermogen en power. Heel volwassen voor die leeftijd. Allerminst iemand die het niveau niet aan kan en gewend aan intensief pressie spelen. Enige nadeel is die winterstop, maar dit is nou juist een fysiek sterke speler die snel op het gewenste fysieke niveau zal komen.
Vervanging voor Trauner is veel belangrijker. Natuurlijk Is het jammer , hij zou ons beter hebben gemaakt. Toch denk ik dat we straks met Wiefer en later Timber in het midden goed staan. Dermane kan aanvullen . Gelukkig hebben wij een top trainer .Hij lost het wel.op. Hopelijk niet als afgelopen zondag .(leermomentje)
Blij dat het afgelopen is dit gezever. Duurde al veel te lang. Punt erachter en... doorpakken naar een andere speler.
Stoppen nu hiermee en doorschakelen.
Alleen niet tegen Twente zeggen en daar lekker onrust blijven stoken.
Zou zo ontzettend lekker zijn als ie over 1,5 jaar gratis komt.
beetje moe van die geldwolven in enschede
Hoezo geldwolven? Zij willen niet van hem af, en als het dan toch moet dan hoofdprijs. Doen wij toch ook.
Je dacht dat wij het 2e elftal van Feyenoord waren? Jullie vragen en wij draaien? Omdat jullie zo n mooie haven hebben? De Euromast?
Pleur lekker op naar je eigen forum met je grootheidswaanzin praatjes hoeveel europese prijzen hebben jullie clown
Nu door schakelen naar sivert mannsverk lijkt mij?
Met alle respect maar ik houd mijn hart vast, dat Tony Vilhena maar niet komt
nou ik niet, van mij mag hij komen
Een blauwtje? Vind ik een rare omschrijving maar oke. En dooorrrrr
Mansverk kopen en nog iets huren dat er gelijk kan staan? Dan nog een CV
Gaan we nu dan eindelijk doorscgakelen...?
Hij had er inderdaad meteen kunnen staan qua fitheid etc maar de bedragen gaan nergens over voor hem. Mooi doorschakelen naar een andere 6 en die pool voor RCV binnenhalen. Twente ook mooi links laten liggen voortaan met transfers lijkt me niet verkeerd
Nu vilhena, mannsverk en kamil piatkowski halen dan maar
Zo kunnen we nu eindelijk dat *** Twente vergeten niet stil gaan zitten door gaan en hopen dat Twente gewoon 6e eindigd dit seizoen
Nee want dan mag je toch alsnog voorronde spelen voor europa? Liever 7e
In Belgie noemen ze Ruud Vormer als alternatief die wordt door Brugge verhuurd
Maar die gaat al naar Zulte Waregem
Mannsverk, geboren op 8 mei 2002, is sinds begin november op vakantue. Noorse comp ligt stil.....
Moet eerst weer een paar maanden op trainen. Dus in april zal die er wel staan.
Nou zie jullie morgen weer als ze weer een poging gaan doen
Bluf?
Als het echt zo is, verandert dat toch wel veel aan het beschikbare budget voor een rcv en 6.
Komt die mansverk nu in beeld ofniet?
@FTM geef effe een reactie
Nu ook laten gaan joh, win je niks mee
Feyenoord moet dit vanaf nu ook gewoon doen hoe Twente zich opstelt, voor Kokcu bijvoorbeeld. 40 milioen geen cent minder en anders blijft die lekker
Nou je ziet het: je verdient dan geen cent en niemand wil nog zaken met je doen.
Alleen verstandig als contract nog meer dan 2 jaar doorloopt. Kőkcü wou tot nu toe niet bijtekenen en ligt nog tot zomer 2025 vast. Als dat zo blijft moeten we deze zomer waarschijnlijk verkopen omdat we anders steeds minder kunnen krijgen.
Feyenoord zal vast al een ander op oog hebben of verder zijn qua onderhandeling