Primeur Bevestigd
yv180816-8266

VK Sportphoto

Nieuws

Tonny Vilhena is momenteel het alternatief voor Ramiz Zerrouki

FeyenoordTM

Feyenoord greep dinsdag wederom naast de komst van Ramiz Zerrouki. FC Twente wil zijn sterkhouder deze winter simpelweg niet verkopen en dus kan Feyenoord bijna niet anders dan doorschakelen naar alternatieven.

De naam van Sivert Mannsverk valt al maanden bij Feyenord. De Noorse middenvelder wil zelf het liefst in de voetsporen van landgenoot Fredrik Aursnes treden, al lijkt zijn komst voor de technische staf niet de geschikte kandidaat die direct kan aansluiten.

Oudgediende Tonny Vilhena is dat wel. Feyenoord heeft afgelopen week concrete toenadering gezocht met 'kamp Vilhena', RCD Espanyol en US Salernitana 1919, waaraan hij door Espanyol aan uitgeleend is.

Vilhena is vandaag in Rotterdam. Zijn vriendin Lana is maandag bevallen van het tweede kindje van het stel. Feyenoord grijpt de (tijdelijke) terugkeer van Vilhena in Rotterdam aan om verdere toenadering te zoeken met de middenvelder.

In het shirt van Feyenoord kwam Vilhena in 258 officiële duels in actie. Daarin scoorde hij 41 maal en leverde hij 29 assists. De kersverse vader scoorde zondag nog voor Salernitana, wat met 1-1 gelijkspeelde tegen Torino.

d5d7e30d-3b8e-4886-b0a6-6f0782dd3f19

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Maximo Perrone is echt een topper! Daar hadden ze toe bij moeten slaan. Maar nu huren van Manchester City?
Geloof er helemaal niks van dat Feyenoord hier mee bezig is. Hij zit in een huurconstructie van Espanyol naar Salernitana die ook nog optie tot koop hebben en hij presteert goed in Italie. Lijkt mij onhaalbaar. En is ook niet in de filosofie van Feyenoord.
Een heel andere vraag: waarom laat iemand die in Italie voetbalt zijn vriendin in Rotterdam bevallen?
Neeeee hou op aub
Dan zitten we met 2 postbodes op het middenveld, en we hebben nu geen El Ahmadi of een Aursnes om gaten dicht te lopen
Wat een terug bij af beleid dit.

Investeer in talenten en geef die talenten ook daadwerkelijk de kans. Zonde hoe er met Ambrabat is omgegaan. Heel ander verhaal, maarja..

Als Manssverk een toptalent is, ga daarvoor. Of een ander toptalent.

Vilhena heeft geen restwaarde en zal waarschijnlijk geen absolute topper gaan worden.
Als er in de jeugd een goed alternatief liep dan hadden ze die er wel bij gehaald. Daarbij lees ik nergens in dit artikel dat ze hem gaan kopen. Als je hem huurt dan is restwaarde niet relevant.
We hebben toch een 6 nodig?

Wie heeft die outfit van die baby uitgezocht?
Vilhena is altijd welkom, alleen ik dacht dat we op zoek waren naar een 6. En dan is het niet logisch om bij Vilhena uit te komen.
@ftm wat wordt nu het plan nu Zerrouki niet komt.
Vilhena (huur) met Wieffer?
Of Vilhena (huur), Wieffer en Mannsverk (koop) er ook nog bij?
Mag toch hopen een RCV (huur) en een middenvelder. Vilhena overnemen zou echt onlogisch zijn. Voor een half jaar huren zou kunnen maar dat is weer kansloos met de constructie die er nu is.
Beetje apart is de interesse in Vilhena wel. Hem werd altijd verweten postbode te spelen door de bal niet direct te spelen en dat is precies wat een 6 juist wel dient te doen. Tenzij hij dat de laatste jaren opeens stukken verbeterd heeft. Alternatief voor Timber ja maar alternatief voor 6 positie nee in mijn ogen.
Mooi nieuws voor Tonny.

Als Slot en de scouting vinden dat Tonny een directe versterking is. Dan zal ik dat van ze aannemen en mijn twijfels terzijde schuiven.

Deze heren hebben het de afgelopen anderhalf jaar, ontzettend vaak bij het rechte eind gehad.

Dus laat maar komen, hij kent de stad....
Ik snap het wel, kan er gelijk staan en is nu een volwassen speler met veel meer ervaring plus hij weet wat het is om kampioen te worden met Feyenoord. Ik zou het wel willen zien. Maar ja ik ben maar een leek ;)
Neeeee mannn here we go again... MvG days...
Sinds wanneer is Vilhena een 6.. vind dit meer een kopie van Timber, een 8.
En wie gaat hij vervangen dan?
Denk niet dat hij HET alternatief is...
Maar slechts EEN alternatief...
Lekker suggestieve titel weer...
Alleen maar zodat we nog een keertje kunnen melden dat we paar dagen geleden een primeurtje hadden...
Wij schrijven wat er momenteel speelt. Als je dat niet waardeert, heb ik geen idee wat je hier zoekt.
En toch word de titel van het artikel aangepast... haha
Wees blij dat we iemand hebben met zulke goede bronnen. Veel fansites kopiëren alleen maar nieuws van andere websites.
Mannsverk niet halen gaat een van de grootste fouten worden van de afgelopen jaren, puur omdat een aantal passanten het niet zien zitten in hem, alles wat Arnessen heeft opgebouwd wordt weer afgebroken
Hele erge pesimist idd lekker oude meuk terug halen ik zie tonny alleen zitten bij huur en manssverk koop en die centrale pool huur met koop optie
Ik ben juist voor de komst van Mannsverk
En ik ben voor de komst van sinterklaas met zwarte pieten......
Dat kan toch niet, Tony Vilhena. Overal mislukt en nou weer terug halen? Komt Diemers ook mee?
Je kan veel zeggen over Tonny, maar hij is zeker niet overal mislukt hoor. Deed het prima bij Krasnodar. Espanyol heeft hem ook gekocht na een huur periode, alleen wou hij daar zelf weg omdat ze hem geld verschuldigd waren. Overal vaste basisspeler geweest, nu ook weer bij Salernitana.
En dat zijn allemaal clubs waar we ons mee moeten vergelijken? Nee totaal niet het niveau waar je naar moet streven natuurlijk.
Serie A en Laliga zijn toch wel betere competities op papier als de eredivisie snap dat mensen skeptisch zijn maar is wel iemand die er kan staan op de plek van timber voor een 6 nee idd niet
Nee wij moeten inderdaad alleen spelers halen die zijn geslaagd bij Arsenal, man City, Barcelona en Real Madrid.
Dat veranderd niks aan wat ik zeg. JohnB geeft aan dat hij overal mislukt is, dat is niet waar. De clubs ik niks over gezegd. En onze spelers komen nou eenmaal van kleinere clubs. LASK Linz en Molde FK zijn niet beter.
Als je mannsverk nu niet haalt speelt die binnenkort premier leaguee zie peronne en dat gelul over 2 maanden niks meer gespeeld zo zag feyenoord er zondag ook uit en die hadden wel wat gedaan
Ik heb hem hier vorig jaar een paar maanden bij RCD Español meegemaakt en ik denk dat mensen de Vilhena van nu onderschatten. Hij heeft zowel in rusland als spanje veel in de verdediging gespeeld (bij rcde meestal linksback) en deed het erg goed. Ik zie zijn komst wel zitten.

Mannsverk heb ik eigenlijk alleen een hoogtepunten video van gezien dus geen idee of dat wat is.
Blijft een held maar ik hoop niet dat hij terugkomt. En helemaal niet voor de 6 positie.
Statistieken Zerrouki seizoen 22/23:

https://imgur.com/a/92OlZjD

Statistieken Vilhena seizoen 22/23:

https://imgur.com/a/75pnsY0

Echt om te janken. Absoluut schandalig dat hier, mede door 1908, spelers totaal belachelijk worden gemaakt op basis van voetballende kwaliteiten maar een uitzondering maken voor Vilhena, die werkelijk al jaren he-le-maal niks presteert.

Dit is niet het niveau dat Feyenoord moet nastreven. Het maakt niet uit dat hij uit de jeugd komt, het maakt niet uit dat hij kampioen is geworden, het gaat gewoon om kwaliteit. Dit gaat ook geld kosten, met 0 restwaarde.
Toch heb ik meer vertrouwen in de technische staf dan jou.
Is Mannsverk volledig uitgesloten ofzo? Vilhena concreter als hem? Mij lijkt sivert toch in alle opzichten een betere keuze? Wellicht allebei haalbaar?
Denk dat vilhena een huurconstructie word en manssverk gewoon een koop en die krijgt dan tijd om te wennen die pool word ook huur met koop
Vilhena staat er meteen, Mannsverk heeft al 2 maanden geen wedstrijd gespeeld omdat de Noorse competitie van april tot november loopt.
Word geen landstitel.als je met deze lamstraal aankomt.Als van Geel dit deed was t niet tebest. Tekloese rot op
Een lamstraal? Hoe kom je daar nou bij! Vilhena heeft altijd hard gewerkt en is een ervaren kracht die breed kan worden ingezet. Zou ook een geweldige coach voor Wieffer kunnen zijn.
'Hard werken', 'pit in de duels', allemaal van die nietsbetekenende, ongesubstantieerde onzin. Vilhena heeft dit seizoen geen duel gewonnen. Schiet in alle statistieken te kort t.o.v. alle andere Serie A middenvelders.

Wieffer neemt die vent nooit serieus.
Hem een lamstraal noemen vind ik helemaal volstrekt belachelijk.
Ja bij de postnl wel.had t geluk dat die karim a bij zich had die zn fouten repareerde.Lach me slap dat die tegen die neuzen in eigen goal schiet.Wat waren we blij van Geel weg bord op schoot nooit meer.Tadaaaaaa
Landstitel word sowieso moeilijk met de huidige voorhoede
En wat is het alternatief voor Vilhena?
Lijkt me los van wel/geen goede keuze ook geen makkelijke transfer, of?
Nee echt wordt hier totaal niet vrolijk van wat een armoe
Nog even en ze komen aanzetten met Clasie...
Was ook geen slechte optie geweest hoor, is mega mega mega belangrijk voor AZ
10.000 keer liever Clasie dan Vilhena.
Mee eens. Alleen wel treurig dat het ons blijkbaar (mening van een buitenstaander) niet lukt om in een half jaar tijd, met een fatsoenlijke lijst met potentiële/haalbare nummers 6 op de proppen te komen.
zijn totaal verschillende spelers, zerrouki gaat niet door zou je verwachten dat een zelfde type het 1e alternatief zou zijn
Bizar hoeveel mensen maar roepen vilhena is toch geen 6!? Nee dat klopt maar dat was timber ook niet en toch staan we eerste. Vilhena is een speler die er direct staat .. en ook aardig wat pit heeft in duels , laten we dat nou nodig hebben. Ik denk dat dit een prima alternatief is
Dat is juist wat je niet nodig hebt. Daar heb je er al twee van lopen. Je moet juist een goede passer hebben
Dat passen doen Kokcu en Szymanski wel hoor, eerst even een goede met pit die ook op de 6 positie uit kan. Zerrouki jammer, maar Mannsverk kopen of Vilhena voor een half jaartje huren lijkt me dan prima oplossing.
Pit in de duels? Hahahahahaha.

Die jongen heeft dit seizoen geen duel gewonnen.
We staan eerste omdat de concurrentie het slechtst presteert in 15 jaar.
Vond jij timber wel goed dan toen hij 6 speelde, of Geertruida? ik niet namelijk. we hebben gewoon een goede 6 nodig en niet iemand die eventueel die positie kan opvullen.
Als Vilhena het wordt is het gewoon een nachtmerrie.
Sorry he, maar vilhena is echt geen zes, kan iemand mij dit uitleggen
Niet halen deze man. Respect voor z'n verleden maar voegt nu niks toe.
Vind het heel gek dat dit het alternatief is. Totaal geen pure 6. Heb je 2 dezelfde types Timber en Vilhena. De echte 6 waar Slot zo om roept ontbreekt dan nog steeds
Of piatkowski, pas jeugd in , waarom zo traag allemaal
Snap dat je wat moet, maar Tomy is wel een held maar geen 6 in het systeem van Slot.
Volgens VI zijn er alternatieven in België en Engeland wat weet jij daar precies over ? @ftm
Naast hem ook manssverk halen
Prima zaken zouden dat zijn
Vilhena staat er meteen en mannsverk klaar maken.

Vilhena terug in het roodwit 😃
Teleurstellend. Ik vond hem geweldig in het kampioenschapsjaar als 8, maar absoluut niet geschikt voor de 6 positie bij ons op dit moment. Ik begrijp niet waarom Slot zo eigenwijs vasthoudt aan Nederlandse namen, ga gewoon voor de beste optie Mannsverk.
die vleugeltjes op da keind mag tony zich voor schamen.
Goed speler hoor. Feyenoordheld en kent meerdere divisies uit zn hoofd. Gewoon goed, met timber speelden we ook niet met een 6 dus kan je gewoon verder met de oude tactiek.
Maak wek van Mannsverk en eindig deze soap.
Ik mag toch hopen van niet, wat een *** transfer zou dat zijn.
Zucht... serieus! De staf ziet hem graag komen? Geloof echt niet dat drieste Tony op verlanglijstje staat van Slot. Vilhena is ook geen '6' speler. Snap dit allemaal niet heel erg. Zonde.
Als 6 zijnde ben je ook maar een nummertje.
Dubbel *** nieuws. Missing link” Zerrouki komt niet en dan krijgen we daar de zoveelste “8” ipv een 6 voor terug. Geen restwaarde, lopen lopen lopen.. in plaats van direct en snel inspelen….

@FTM, wellicht een reconstructie of Feyenoord de onderhandelingen met Twente nu goed heeft aangepakt. Mijn gevoel zegt dat ze daarin steken hebben laten vallen, waardoor Twente richting zijn achterban niet meer terug kon en hem om geen gezichtsverlies te lijden kosten wat kost binnen houdt.
Ze zijn nirt ingegaan op de te hoge transfersom voor Zerouki, dus ja, goed gedaan.
Kom op geef wieffer nu de kans ...
Dan moet hij wel een tijdje blessurevrij blijven
Op de momenten dat hij als pure 6 in een middenveld met de punt naar achter speelde hij het vaak nog best aardig. En anders heb je Wieffer nog.
  • 1
  • 2