Bevestigd
yv20221113yv20221113a1b03607

VK Sportphoto

Nieuws

Te Kloese: "Voor ons is er ook een grens en houdt het ergens op"

FeyenoordTM

Feyenoord gaat geen nieuwe poging wagen voor de komst van Ramiz Zerrouki. De Rotterdammers zagen dinsdag FC Twente de deur definitief dichtgooien.

'Wij hebben er alles aan gedaan deze speler te halen zonder het clubbelang uit het oog te verliezen', zegt Te Kloese in gesprek met Voetbal International, 'maar voor ons is er ook een grens en houdt het ergens op. Ik vind het jammer voor ons en ook voor de speler.'

Feyenoord moet noodgedwongen doorschakelen op een alternatief. Tonny Vilhena is de naam die momenteel het meest concreet valt.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Zo goed als zeker Zo goed als zeker
Misschien Misschien
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Gewoon prima beleid......
Oké, en nu ook nooit meer zaken doen met dat subsidieclubje uit Enschede, ook de komende zomer niet meer langs komen voor Zerrouki.
Eens! Zerrouki zal na dit egocentrische besluit vanuit Twente, minder gaan presteren. Zit op een plek waar hij een half seizoen geleden al niet meer wilde zijn. Hij wil graag, heel graag naar Feyenoord, maar wordt met allerlei smoesjes tegengewerkt. Zijn contract loopt eind volgend seizoen ook af. Er zal niet snel een club komen die 8 miljoen of meer neerlegt voor Zerrouki, zeker niet als Twente dalijk naast de top 3 grijpt én hij op korte termijn transfervrij op te halen is. Als er geen buitenlandse mooie club voor hem komt dan zal hij Feyenoord sowieso niet vergeten voor de interesse en alle pogingen die zijn gedaan om hem over te nemen. Feyenoord moet snel doorschakelen! Araujo oppikken bij Emmen voor rcv en Raskin, Vilhena of Mannsverk op 6.
Correct, die grens heb je al aardig bereikt.
@FTM Mocht Vilhena daadwerkelijk komen, wordt dat het huurcontract overnemen of koop ?
Gewoon een afgang dit.
Vilhena is veels te traag in alles.
Ga dan voor die Mannsverk
Waarom is dit een afgang?
Onderdeel van zaken doen. Niet uitgekomen, klaar.
Mannsverk is leuk voor de toekomst,maar zeker geen speler die er direct staat.
Vilhena is 1 van de opties, ook in mijn ogen niet de meest ideale, maar wel een optie.
-Twente een ontevreden speler rijker
-Twente per nu een verdeeld bestuur vanwege misgelopen jackpot
-Naast de Van Gaal show zijn we nu ook eindelijk van de sneue Streuer show af, weg met die stramme omhooggevallen ezels
-Slot ziet dat er al het mogelijke aan gedaan is om zijn missing link binnen te halen en dit nog steeds gaande is
-Zerrouki is niet de enige 6 op de wereld
-Goeie RCV vastleggen en de zorgen zijn direct minder
-zondag een goed resultaat in Groningen en dan vreten we de zondag erop 020 zonder kauwen op
Ik zou niet weten wat er sneu is aan de handelswijze van Streuer. Je zag hem idd wel een beetje genieten van zo'n stoere rol in deze 'soap', maar hij heeft geen rare dingen gezegd of gedaan.
Streuer heeft gekeken of Feyenoord met een absurd bod zou komen dat niet te weigeren was en daarbij aan Zerrouki laten zien dat hij zich niet volstrekt onredelijk was.
Feyenoord heeft gekeken of er voor de bedragen die voor Feyenoord haalbaar waren zaken konden worden gedaan en daarbij aan Arne Slot laten zien dat ze hem graag de speler wilden geven die hij graag erbij wilde hebben.
Dit had alleen allemaal geen 8 dagen moeten duren. Feyenoord had meteen een maximaal bod moeten doen op 3 januari en bij een weigering door moeten schakelen. Nu loop je de kans dat als je al adequate vervangers vindt, dat die dan debuteren in de Klassieker. Dat kan, maar is verre van ideaal.
De beste stuurlui staan aan wal. Je weet het allemaal wel goed. Feyenoord heeft het prima gedaan. Niets overhaast. En wat het lezen van een jaarrekening betreft gaat het over de lezers hier. De meesten snappen er geen bal van. Logisch nadenken ja. Maar dat gebeurt vaak niet. Alleen sentiment. Wees blij dat we nu een directeur hebben die het val beheerst. En vanuit de commercie komen ook positieve signalen.
Streuer heeft beide onderhandelingen via de pers gedaan, dat bedoel ik.
Die jackpot valt wel mee. Aan het einde van het seizoen komt er een club die meer gaat bieden en dan lachen ze ons gewoon uit.
Voor mij houd het ook een x op wat betreft vilhena alsjeblieft niet die weg moeten we niet inslaan MANNSVERK! Huurdeal met tonny zou ik niet erg vinden als je bovenstaande maar koopt en dan die pool centraal huur met koop optie alleen tonny is te droevig
Misschien moeten we eens blijer zijn met Te Kloese i.p.v. nobodies als De Jong en Koevermans. Besluit om afscheid te nemen van Arnesen was de juiste beslissing. Arnesen heeft het prima gedaan maar zijn tijd was op. Te Kloese is niet de man om zaken voor zich uit te schuiven maar hakt eindelijk eens knopen door.
Feyenoordmuntendam
Tekloesse grijpt terug op van Geel tactiek.die vilenha is echt niks
Er wordt zoveel geschreven. Je moet niet alles geloven. De meesten hier weten bijvoorbeeld geen eens hoe de financiën van de club ervoor staan omdat ze geen jaarrekening kunnen lezen en zich er niet in verdiepen.
Waarom wordt er dan +/- 8 miljoen op Zerrouki geboden?
Gast...jij denkt dat ze 8 miljoen kunnen laten lopen daar???

Man man jij bent er zeker eentje die alles gelooft dat op internet verschijnt...
@Speedy68
Als ze zich er niet in verdiepen kun jij ook niet weten of ze wel of niet een jaarrekening kunnen lezen.
Zinnige opmerkingen komen vaker voort uit logisch denken dan uit het de aanwezigheid van boekhoudkundige inzichten, dat blijkt wel weer.
Als je Vilhena boven Mannsverk plaatst ben je voor mij afgeschreven. Zit je van de zomer weer met hetzelfde probleem
Dat ben ik met je eens.
Juist niet. Je zou nu een speler hebbe die er met zijn ervaring direct staat en hebt van de zomer nog een volledige keuzevrijheid.
Alleen als Mannsverk deze maand nog naar een club als Hoffenheim gaat valt er een goede optie weg.
Maar ach, misschien is Mats Wieffer wel de beste optie van allemaal. In het half uurje dat hij mee mocht doen zondag jl. deed hij precies die dingen waarom we Zerrouki wilden halen: Won al zijn duels, verplaatste het spel goed en snel en bleef betrokken bij de acties/combinaties die hij zelf initieerde.
Volledig met je eens
Het niet halen van een echte TD, vind ik wel een zwakte bod.
Dat laatste is nou net de conclusie die je n.a.v. deze 8 daagse soap NIET kunt trekken.
De opmerking "zijn tijd was op" m.b.t. Arnesen heb je niet onderbouwd. Dat snap ik want die is ook niet te onderbouwen.
Je opmerkingen over De Jong en Koevermans zijn een doorzichtige poging om je klaarblijkelijke frustratie op iemand af te reageren. Een soort verbale voodoo. De Jong is weg gegaan vanwege een verschil van inzicht met de RvC. Gezien het feit dat in de periode daarvoor De Jong in kritische zin uitspraken had gedaan over de voorwaarden waaronder het Feyenoord City plan voor Feyenoord rendabel zou kunnen zijn, is het niet ondenkbaar dat het vertrek van De Jong eerder te betreuren is dan een goede zaak.
Koevermans is na dat vertrek in de functie van Algemeen Directeur gestapt om de club te helpen. Dat heeft idd niet in alle opzichten goed gewerkt omdat hij, na de botsing RvC-De Jong, door de RvC volstrekt aangelijnd was.
Wat een ongelooflijk dom gelul. Heb totaal geen frustratie. Het huidige bestuur doet het namelijk prima. Te Kloese is gewoon een betere voorzitter dan Koevermans en Jan de Jong en daar mogen we blij mee zijn. Arnesen heeft het prima gedaan maar de club moet verder en dit was een natuurlijk moment om afscheid te nemen. Maar goed meningen mogen verschillen.
Te Kloese is alleen maar populair vanwege het stadion.
Voorlopig hebben we te weinig verdedigers en middenvelders
Maar wel 7 buitenspelers.
Daar is hij verantwoordelijk voor.
Dus zo goed doet ie t niet
@Mariodonna
Ik heb ook een aantal bedenkingen bij Te Kloese gekregen maar jou verhaal is, wat mij betreft, 2 x onzin.
1. Te Kloese heeft helemaal niks besloten m.b.t. het stadion. Dat was het onvermijdelijke besluit van de RvC. Maar omdat het gezichtsverlies al groot genoeg was voor Van Bodegom & co hebben ze Te Kloese als boodschappenjongen gebruikt, zodat ze zelf konden duiken.
2. De posities zijn dubbel bezet en het idee was dat Dilrosun ook nog als aanvallende middenvelder kon worden benut. Ik had op voorhand alleen bedenkingen bij de komst van de 7e; Idrissi omdat die m.i. te voorspelbaar is. Maar pas als ze alle zeven blijven presteren zoals in deze competitie tot nu toe, is enige kritiek op zijn plaats.
Even voor de duidelijkheid: hoe moet ik zo'n constructie zien? Espanyol heeft dr speler verhuurd met een optie tot koop. Ze kunnen de speler dus niet zomaar terug roepen van verhuur. De club die huurt zou dus de koopoptie moeten lichten en de speler aan Feyenoord moeten (willen) verkopen? Mag dit wel? Neem aan dat wanneer de club die huurt er geen belang bij heeft de speler kwijt te raken, dit bijzonder lastig gaat worden?

Wie kan dit uitleggen?
Het kan dezelfde constructie zijn als wij met Basset hadden. Fortuna Sittard nam de huur over in toestemming met alle drie de clubs, maar Feyenoord behield de optie tot koop.
@Rocco
Feyenoord zou de huurovereenkomst van Salernitana kunnen over nemen, al dan niet met dezelfde voorwaarden m.b.t. definitieve overname, dat is afhankelijk van Espanyol. En sowieso is het afhankelijk van wat Salernitana wil. Wellicht willen die meewerken nu Emil Bohinen weer helemaal fit lijkt maar dat is nog onduidelijk. Vilhena maakte afgelopen weekend nog wel een prima goal. Dus niet mee werken van zijn huidige club ligt voor de hand.
Het voordeel van deze constructie is dat Feyenoord een prima vervanging heeft voor Timber die er direct staat en controlerend wellicht nog een stukkie beter is. Daarnaast is er de vrijheid om in de zomer de keuze te maken die dan het beste is. Alsnog Zerrouki of Mannsverk, als die laatste niet deze maand naar een andere club gaat. Je zou zelfs nog kunnen denken aan een telefoontje naar Manchester City om het eerste Europese seizoen van Maximo Perrone bij ons te laten doen.
@FTM heeft die te kloese een hekel aan de scouts van Arnesen of waarom is het ineens weer zowaar bord op schoot scouting?
Als Vilhena en die Pool gehuurd worden, is er dan ook geld voor Mannsverk? Met alle 3 heb je op korte en lange termijn je opties.

Vilhena voor half jaartje prima, vind zijn felheid, afstandsschot en fysiek enorme wapens, maar mis tempo versnellende passing creativiteit bij hem,
Feyenoordmuntendam
Is geen versterking.man heeft geen actie kan niet schieten kan eigenlijk niks.was goed door karim
Zou in dat geval een prima versterking zijn. Als hij als een 6 speelt(wat hij beter kan dan Timber), maakt hij Kökcu, Szymanski en/of Dilrosun ook beter. Als hij in dienst van hen speelt
Precies dat dacht ik ook... prima opties voor de korte en langere termijn
Vilhena ten opzichte van Zerrouki, dan weet ik niet eens of je erop achteruit gaat. Speler die altijd 200% geeft met een enorme drive. Alleskunnertje en echt een bijter en heeft een geweldige mentor in Karim El Ahmadi gehad.
Een alleskunner? Gaat het spel enorm vertragen en dat is al te stroperig
Heeft bij Feyenoord eerder al op verschillende plekken gespeeld en in het buitenland ook. Is gewoon echt een goede voetballer. Maarja sommige hebben gewoon een hekel aan bepaalde spelers…
Heeft niks met hekel te maken. Is gewoon een loper met de bal, en daar heb je niks aan. Il
Feyenoordmuntendam
Heeft diemers n kans gehad dan
Kijk naar zijn cijfers onder Van Bronckhorst (toch niet het type dat individuele spelers beter maakte) en je ziet dat je onzin uitkraamt.
Is geen 6.......
Feyenoordmuntendam
Kan geen pass geven loopt medespelers voor de voeten.met Tony word je 7e
Is Mannsverk volledig uitgesloten ofzo? Vilhena concreter als hem? Mij lijkt sivert toch in alle opzichten een betere keuze? Wellicht allebei haalbaar?
Nah. Als de staf en Te Kloese hem niet willen, gebeurt het niet.
Doet me een beetje denken aan de Cor Pot / Pratto scouting, at the moment.
Worden de scouts van Arnessen niet meer gebruikt?
Als dat zo is, waarom wordt zijn naam dan continue gedropt?
Hieruit begrijp ik dus dat Mannsverk eigenlijk ook afgeschreven kan worden?
Mannsverk is nog heel jong en staat er niet meteen. Dan is het toch niet zo gek dat ze kiezen voor een ervaren jongen, die er wel meteen staat? Lijkt me iets anders dan Cor Pot die Pratto een penalty op beeld ziet benutten.
Dat lijkt mij ook. Wordt zoveel onzin geschreven.
Mag hopen dat Mannsverk wel op de radar blijft, maar dan als target voor de zomer. En dan maar hopen dat je niet misgrijpt.

Overigens zou ik wél deze window toeslaan voor hem, gezien hoe de voetbalseizoenen in Noorwegen lopen. Meld je je in de zomer, dan zitten zij midden in het seizoen.

Gewoon proberen te halen deze maand. Dan kan hij een half jaartje wennen bij ons en in het nieuwe seizoen vol gas.
Neemt niet weg dat er inderdaad deze maand nog iemand bij moet komen die er direct kan staan. Maar of dat dan Tonny moet zijn...
Nu er dus geld overblijft,
Symanskihut kopen voor het geld?
Dan moet er idd nog wel iets bij maar oke
Tony kost mis 2 mil totaal dus je moet echt over houden...
In dat artikel van de VI hadden ze het over alternatieven uit Engeland en België weet jij daar meer over ? @ftm
ProudKakkerlak010
ProudKakkerlak010
Zo is dat!
goed gezien , die boeren willen de hoofdprijs , gelukkig niet erin getrapt
WijwillenGnonto
WijwillenGnonto
Ik begrijp echt niet dat ze nu voor Tonny, gaan.. ja kampioensheld. je hebt om en nabij de 8 miljoen te besteden, daar moet toch wel een echte 6 voor op te pikken zijn
Prima dan. Het geld klost niet niet tegen de plinten toch?
Nu opzoek naar een betere optie.. Ik denk dat Vilhena best een mogelijkheid is en dan Manssverk nu halen voor komend seizoen klaarstomen.
Volgens FR12 zijn er meer kandidaten uit België en Engeland
Vilhena zou imo een falend beleid zijn. Mannsverk zou imo een goed alternatief zijn.
Ik begin het idee te krijgen (nergens op gebaseerd) dat te kloese heel graag heel veel macht wil binnen de club. Arnesen had 100% doorgeschakeld naar mannsverk en te kloese doet het juist helemaal anders, heeft te kloese uiteindelijk besloten dat Arnesen moest vertrekken? En is een eventuele terugkeer van Arnesen definitief uitgesloten? @FTM
100% uitgesloten, die gaan elkaar ook echt niet helpen - integendeel tot wat aangekondigd werd bij het afscheid.
Maar wil te kloese hem dan niet terug zodat hij zelf alles kan regelen?
@FTM in wie zie jij het meer zitten Arnessen of te Kloese? Ben benieuwd hoe jij vind hoe het nu gaat?
Met Tonny haal je weer een postbode voetballer in huis iig totaal anders als waar we naar zochten.
En wat moeten we met Tonny? Ik zie genoeg spelers in het elftal staan die rennen als een kip zonder kop. Zijn we niet opzoek naar een vervanger voor aursnes. Iemand met overzicht, een goede pass, een spelverdeler, een balafpakker. Oftewel een nummer 6
Verschrikkelijk , als het Vilhena gaat worden . Nooit fan van geweest. Was blij dat die toentertijd weg ging
Zou mooi zijn als hij komt,
Altijd al fan van geweest
Zou zeker mooi zijn
Zou geweldig zijn als deze jongen van de club tevens geweldige voetballer terug zou keren. Speler die altijd 200% geeft en nooit verzaakt.
Feyenoordmuntendam
Zelfs vormen beter kunnen halen..speelde bij n topclub
Die grens had je al op 3 januari moeten stellen, en gelijk moeten doorschakelen
Achteraf is mooi wonen. Vind dat Feyenoord prima gehandeld heeft. Mocht helaas niet baten. En doorrr.