Bevestigd
szymanski-web

VK Sportphoto | Edit 1908.nl

In beeld

Studio 1908 • Koopoptie Szymański, toenadering spits & voorsorteren CL

FeyenoordTM

Podcast-time! Jullie worden bijgepraat over de laatste ins- en outs op het gebied van transfers- en positieve ontwikkelingen rond Feyenoord.

Deze uitzending is ook te beluisteren op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en Deezer.

Vragen? Laat een reactie achter onder het artikel. Enjoy, kameraden!

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

@FeyenoordTM, is Kitolano van onze Rotterdamse vrienden in beeld als zomerse versterking. In mijn optiek is hij een van de redenen dat Sparta zo'n goed seizoen doormaakt.
Kökcü, Hancko en Geertruida zijn m.i. niet te behouden. Over Szymanski heb ik mijn mening bijgesteld. Voor ca. 8 miljoen zou ik hem vastleggen. Hij kent het systeem, heeft een prachtig linkerbeen met scorend vermogen, brengt ontzettend veel energie en wordt m.i. alleen nog maar beter in dit systeem. Ik denk dat het verstandig zou zijn om zoveel mogelijk spelers binnen boord te houden. Ik ga zelfs zo ver dat ik Kökcü een absolute vette éénmalige bonus (op semi top europees niveau) boven op zijn meerjarig contract zou uitbetalen, als hij nog een jaar blijft. Waarom niet? Ik ben er namelijk van overtuigd dat Kökcü minimaal Europese subtop gaat halen, maar zelfs de top sluit ik niet uit. Via de C.L. zou hij zich daar volgend jaar maar zo tussen kunnen zitten. Waarom niet ook een dergelijke constructie met Slot, maar dan over zeg 5 jaar? Voor Geertruida hebben we Trauner. Pedersen vind ik zwaar ondergewaardeerd, want is een geweldige back, die nog wel eens heel ver kan komen. Hancko vind ik in de eredivisie de beste lcv, maar ik ben er nog niet van overtuigd dat hij ook subtop in Europa is, - al zijn de linksbenige cv uiterst dun gezaaid. Gaan we C.L. spelen, dan komt er een bonus van 30 milj. Verkoop Geertruida en Hancko samen voor 50 milj. Dan heb je 80 miljoen binnen. Daar zou je toch minstens zoveel geld uit kunnen reserveren om Slot en Kókcü langer voor de club te behouden?
Staat Valentín Gómez op een lijstje?
Linksbenige CV van Velez Sarsfield, contract tm 2024 (4,5m transfermarkt)

Goede opvolger/backup voor Hancko.
Durft te voetballen, opbouwend sterk en kan echt (erg) lekker verdedigen.
Is Hilgers nogsteeds een optie voor Feyenoord? Of is daar geen behoefte meer aan na Kasanwirjo?
Twente heeft optie van 1 jaar gelicht, maar is puur om m deze zomer te kunnen verkopen. Loopt anders volgend seizoen echt uit contract.

Prio ligt meer op een backup LCV. Hendriks zou eventueel terug kunnen keren, als Utreg de koopoptie niet licht.
Top update weer!
Peppi alleen interessant voor een klein bedrag, want vond zijn voorganger Strand Larsen stukken beter.
Rechts voorin hopelijk een topper erbij, want ze voldoen alle drie niet.
Verder hoop ik echt dat Hancko nog een jaar, die heb je niet zomaar vervangen.
Dus alleen huur is een optie, want koop van Pepi zit er echt niet in als de verkopende club hoopt om de 16m die ze ervoor hebben betaald ervoor terug te krijgen.
Lekker man, deze update. Ik hoop dat Feyenoord Anass Salah-Eddine op de korrel heeft linksback die ook als middenvelder speelt. Verhuurd aan Twente door Ajax. Dat is een geweldenaar in de dop. Met de beste linksback van Europa voor hem gaat hij daar toch niet aan de bak komen.
Wat is eigenlijk de vraagprijs die Feyenoord in z’n hoofd heeft voor Geertruida? Die heeft volgens mij alleen verlengd om zelf grootverdiener te worden en zo Feyenoord ook een mooi geldbedrag op te leveren? Met zijn potentie moet je toch wel aan 30 miljoen denken als we kampioen worden en halve finale Europa League halen
Pepi zou ik alleen halen wanneer Danilo vertrekt, nesto groen ontwikkelt zich prima dus lekker een kans op speelminuten laten houden volgend seizoen
Niet voor 16 miljoen, maar ik vind Pepi wel een heel interessante speler. Zie meer toekomst in hem dan in Danilo.
Wat bedoel je trouwens met prima ontwikkeling van Nesto Groen? Is momenteel meer geblesseerd dan dat hij zich ontwikkeld (en daarmee schrijf ik hem niet af hoor)
Inderdaad en het is ook O21, wel een bizar slecht niveau. Zou normaal moeten zijn dat Feyenoord daar met kop en schouders bovenuit steekt qua kwaliteit
Ik vind dit allemaal wel heel makkelijk scoren hoor. Bedrijfsleven, wie is dat, weer die kerel van die 50 miljoen die altijd afhaakt. En denken aan Idrissi, Szymański en Pepi. Volgens mij denken ze aan veel meer dingen. Ik denk soms aan de buurvrouw.
Van Dongen & de Roo, die ook komst Dessers vorig seizoen mogelijk wilde maken.
Szymanski in mijn optiek doen, mocht Bellaude door ontwikkelen kan hij naar 10 en Szymanski naar Rechtsbuiten (zoals bij nationale elftal).
Prima als ondernemers dit Symanszki willen binnenhalen! 🙌🏼

Ik zou voor volgend seizoen Sinisterra of Summerville en Leeds United polsen voor een huurperiode.
Als we de CL ingaan, dan moeten we voorin wel vleugelspelers hebben met kwaliteit en die hun mannetje staan.

Walemark, Dilrosun, Idrissi, Jahanbaks zijn te wisselvallig.
Hooguit Alireza behouden voor de breedte.
Van de rest afscheid nemen.
Is geen succes huwelijk gebleken.

Zerrouki en Ludovit Reis lijken mij ook 2 prima opties voor het middenveld mochten Kökcü en Wieffer beide vertrekken.

En als Arne Slot besluit te vertrekken zou ik zeggen, laten we AZ weer pijn doen en Pascal Jansen binnenhalen.
Hij heeft onlangs bijgetekend, maar in de voetballerij is alles mogelijk.

Hij is assistent van Slot geweest, dus kent de visie van Arne.
Kan zo de lijn van Slot doortrekken.
Zijn eigen visie werpt ook de vruchten af, want AZ presteert naar behoren.
Wieffer vertrekt echt niet na een goed half jaartje, daar is ie te slim voor.
Dat denk ik dus ook, het is een hele nuchtere jongen.
En aangezien hij nu al voor oranje geselecteerd is en minuten heeft gemaakt, zal dat naar meer smaken.

Bij Feyenoord weet hij dat veel zal spelen, bij Lazio kan dat anders zijn.
Je zal het team wel moeten doorontwikkelen zodat in ieder geval de komende jaren echt serieus kans blijven maken op de eerste twee plekken in de eredivisie.
Is Gustav isaksen in beeld voor aankomende zomer?
Vraagprijs ligt momenteel te hoog.
Hoe zit het nu met die patricio pacifico, Die zou toch januari op proef komen?
Is brandenburg van NEC een optie voor Feyenoord? Lijkt niet tevreden achter Cillissen, heeft vorig seizoen geweldig gespeeld en krijgt bij Feyenoord kans op speeltijd door het volle programma en de blessuregevoeligheid van Bijlow.
Behoor waarschijnlijk tot de minderheid, maar ik zou de koopoptie op Szymański niet lichten...
10 miljoen is gewoon teveel en vind hem een beetje wisselvallig soms...
Zo'n bedrag (clubrecord) zou ik alleen uitgeven voor 100% zekerheid
En je hebt een vervanger voor volgend jaar al in de selectie...
Bullaude doet het namelijk niet onaardig
Top! In een half uurtje weer helemaal bijgepraat. In je laatste topic praat je helemaal niet over Taabouni (en komt ook niet terug in het elftal). Hij kan echter op de vleugels en op 10 uit de voeten. Wordt hij te licht bevonden?

Krijg je niet een probleem op het moment dat je Unnerstal én Bijlow bij de keepers hebt? (je zag bijvoorbeeld dat Drommel helemaal naar de klote ging toen die andere keeper erbij kwam).
Beetje belachelijk dat die Sven zit te zuipen ergens in Oostenrijk, maar vooruit maar weer. 😄
Mooi overzicht van wat er allemaal speelt.
Op naar Sparta
@FeyenoordTM wanneer Slot weg gaat - wanneer dat ook mag zijn - welke assistent(en) zie jij met hem mee gaan?
Met plezier gekeken. Ook toch wel schrikken dat de kans er best in zit dat er weer een nieuw elftal gebouwd moet gaan worden. Het zal dan wel het lot van Feyenoord zijn, maar ergens hoop je toch ook dat er een keer stabilisatie kan gaan optreden. Dat we gewoon het geraamte van het elftal intact kunnen houden.
Mogen spelers ook buite transferdeadline worden vastgelegd tegenwoordig?
Vriend, dat heeft altijd al gemogen. Je mag gewoon aanbiedingen doen en accepteren. Alleen de transfer zelf gaat pas in op de dag dat de window opent
Ok goed om te weten dank voor info
Staat Pascal Jansen ook op het lijstje van Feyenoord. Ik weet dat ie net verlengd heeft. Is op zich een goede vervanger voor Slot.
Slot is zowiso weg als je weer een heel elftal moet gaan bouwen
Toffe video! Hoe kijkt de clubleiding naar Sipke Hulshoff als mogelijke hoofdtrainer? Ze zijn erg tevreden met hem bij Oranje en hij kan natuurlijk de speelwijze van Slot bewaken na zijn vertrek
offtopic maar wanneer komt er nou defintief naar buiten of er kaarten verkocht gaan worden voor uitvak bij AS Roma? Zijn ze nog steeds daarover aan het ouwehoren met allerlei partijen...
Niet doen. Volgend seizoen komen er miljoenen binnen van de Champions League en verkoop van spelers. Szymański is goed maar niet zo goed dat je je in allerlei bochten moet wringen om hem te kunnen kopen. En niet te vergeten dat enorme salaris wat hij zeker gaat eisen...
Je gaat toch niet heel je elftal verkopen je gaat cl spelen kom je straks aan met een elftal wat niet voldoet aan die cl groep fase snap ook niks dat je Hancko gaat verkopen kokcu begrijp ik nog en Geertruida
Mooie podcast en leuke nieuwtjes! 1908.nl maakt het volgen van Feyenoord nieuws in deze prachtige tijden voor de club extra interessant. Bedankt!
Hier zaten we op te wachten! Toch wel een beetje balen om te horen dat Feyenoord zo openstaat om Hancko te verkopen. 25 miljoen is natuurlijk mooi, maar had stiekem toch wel op 30+ zitten wachten. Stel je mag de helft herinvesteren dan haal je toch niet zo makkelijk een topper terug. Ben dan toch wel een beetje bang van de CL als je verdediging zo uit elkaar dondert. Lot van een Feyenoorder.
1. Van der Belt speelt bij Zwolle op 6 dus zou ook heel goed als back up van Wieffer kunnen zijn gehaald. In ieder geval een multifunctionele middenvelder.
2. Als Feyenoord CL haalt hebben ze geen investeerders nodig voor Szymanski. Die kunnen ze in principe zelf betalen. Ik ben benieuwd of ze dan ook nog met de speler zelf onderhandelen?
3. Mocht Geertruida vertrekken dan lijkt het me logisch als ze een extra back en mss ik wel een RCV zouden halen. Je kunt niet met Benita en Kasanwirjo de CL in.
4. Is Branderhorst niet in beeld? Transfervrij en zou een prima tweede keeper zijn.
5. Is Van den Boomen niet in beeld als opvolger Kokcu? Transfervrij en doet het uitstekend in Frankrijk. Mss vinden ze hem niet bij pressingvoetbal passen.
6. Als het ook maar even kan zou ik proberen Hancko nog een jaar te behouden. Goede LCV's zijn zeldzaam en spelers worden alleen maar meer waard als ze CL spelen. Als Geertruida en Kokcu weggaan hebben ze toch al veel geld binnen.

Tot slot 'bord op schoot' scouting:

1. Malen (huur): Kan op alle posities voorin spelen, kan zich bij Feyenoord weer in de kijker spelen.
2. Lichten optie op Szymanski: altijd doen als dat ook maar enigszins mogelijk is. Past perfect bij Feyenoord en wordt nog veel meer waard.
3. Van den Boomen (transfervrij) of Schouten (8-10 miljoen) of buitenlands pareltje: ervaren speler als opvolger van Kokcu en concurrent voor Timber. Van den Boomen brengt met zijn traptechniek iets wat timber niet heeft Schouten kan zowel op 6 als op 8 spelen. Samen met van den Belt geeft je dat veel opties om te schuiven.
4. Mees Hilgers. Was al eens in beeld. Prima back up en opvolger van Trauner als er toch niet volledig vertrouwen in Kasanwirjo is.
5. Milan van Ewijk: goede concurrent voor Pedersen mocht Geertruida vertrekken, hoewel er in het buitenland mss nog wel betere en goedkopere spelers rondlopen.
6. Vervanger Hancko: loopt er in de Eredivisie volgens mij niet rond.
7. Keeper: Branderhorst is transfervrij. Ook Wellenreuther vind ik wel groeien in zijn rol. Daar zullen ze niet de hoofdprijs voor hoeven te betalen. Als Bijlow vertrekt is Unnerstall inderdaad ook wel een aardige optie.
@FTM

Thanks voor de info!

Is er ook al een schaduwlijst voor de LCV?
Ongetwijfeld, maar ik hoor nog geen namen. Vorig jaar had ik de naam van Hancko al rond deze tijd van het jaar.
@FTM Complimenten voor de goede podcast!
Het lijkt weer een drukke transferzomer te gaan worden, Dus meneer te Kloese ga nu nog even op vakantie, dan kan je in de zomer met volle energie aan de bak!
Thanks! En eens ;-) moet lekker voor de window op vakantie gaan, haha.
Mooie podcast Rutger!
Lekker dat het zo goed gaat.
Op naar een mooie en spannende zomer..
Complimenten. Veel nieuws weer, heel interessant.

Thanks!
Ik mag hopen dat Feyenoord meer dan 25 Miljoen voor Hancko gaat vangen. Echt een top verdediger.

De aanval mag echt wel een flinke upgrade krijgen voornamelijk de buitenspelers.
@FTM hoe concreet denk je dat Pepi gaat worden en is dit voorsorteren op vertrek Santiago. Hij staat er goed op bij de Spaanstalige clubs.
Speler wil graag in Nederland blijven. Feyenoord was daarvan op de hoogte en ruikt bloed. Vorig jaar deze periode werden we ook concreet voor Danilo, dus kan zomaar uitmonden in iets. Let's see!
@FTM kan pepi niet op Linksbuiten of rechtsbuiten??
Zeer informatieve podcast! In het stukje squad depth mis ik eigenlijk nog de jeugd; liggen er komende zomer kansen voor jeugdspelersr om aan te haken en het vertrek van andere spelers op te vangen? Ik denk aan Slory (bij het vertrek van Idrisi/Alireza/Dilrosun), Kleijn (vertrek Rasmussen/back-up 6), Milambo en Hartjes voor 6/8 back-up?
Direct in de basis zal misschien lastig worden, maar als back-up van de gevestigde namen?
Slot werkt het graagst met jongens die er direct staan. Ik zie even niet 1, 2, 3 welke jeugspelers er op korte termijn als backup moeten gaan dienen. Misschien Sauer, maar zo'n Dermane laat hij ook links liggen.
Was een leuke podcast😀😀😀thanx