crysencio-summerville

VK Sportphoto

Nieuws

Summerville over Feyenoord: "Misschien komen we ooit weer terug bij elkaar"

Van de redactie

Crysencio Summerville imponeert de laatste weken in de Premier League. De aanvaller van Leeds United scoorde in de laatste drie competitiewedstrijden, met als hoogtepunt de winnende tegen Liverpool op Anfield. 

De voormalige jeugdspeler van Feyenoord begint zijn draai te vinden bij Leeds. Toch vind hij het jammer nooit te zijn doorgebroken in de Kuip, zo vertelt hij tegen De Telegraaf. “Misschien was ik toen nog niet dát talent in hun ogen. Ik geloof in mezelf. Daarom ben ik blij dat ik nu op het hoogste niveau in Engeland aan de wereld kan laten zien wat ik kan.”

In de zomer van 2020 vertrok Summerville naar Leeds United, na uitleenperiode bij FC Dordrecht en ADO Den Haag. De Engelse club betaalde 1,5 miljoen euro voor de buitenspeler. Dat hij nooit zijn officiële debuut in het Feyenoordshirt heeft beleeft, zit hem dwars. “Natuurlijk deed dat vertrek pijn, want Feyenoord is mijn boyhood-club. Ik liep er vanaf mijn zesde rond. Misschien komen we ooit weer terug bij elkaar. Zeg nooit nooit.”

Delen

Reacties

Kwam er gewoon op neer dat hij voor het geld koos. Smerige spelletjes altijd met deze speler, dan heb ik veel liever spelers zoals Hartman en Geertruida die altijd de club op de eerste plaats hebben gezet.
Wellicht laat je geheugen je in de steek, waarom je weg moest