crysencio-summerville

VK Sportphoto

Nieuws

Summerville: "Sinisterra en ik kijken samen naar Feyenoord"

Stan

Crysencio Summerville, die Feyenoord in 2020 inruilde voor het Engelse Leeds United, volgt zijn oude club nog altijd. Dat doet hij samen met ploeggenoot Luis Sinisterra, die vorig seizoen nog actief was in Rotterdam-Zuid. Dat vertelt de buitenspeler bij Voetbal International, waar ook zijn oud-ploegenoot en vriend Quilindschy Hartman aan het woord komt.

Summerville bevestigt dat hij en Sinisterra veel over hun oude club praten. "We hebben het zeker wel eens over Feyenoord. Ik denk als ik terug ga (na de interlandbreak), dan hebben we het altijd over 'heb je de wedstrijd gezien, tegen Ajax?'. Soms kijken we samen naar Feyenoord, of als we aan het eten zijn praten we over Feyenoord. Bijvoorbeeld over zijn tijd daar."

De 21-jarige vleugelaanvaller volgt het voetbal in de Eredivisie dus nog steeds, maar kijkt daarbij vooral naar zijn vrienden uit de Feyenoord-jeugdopleiding. "Hier en daar volg ik het Nederlands voetbal nog wel, maar niet meer zo veel. Ik volg een aantal vrienden. Natuurlijk Quilindschy Hartman en Lutsharel Geertruida. Marouan Azarkan bij Excelsior volg ik ook. Maar ik kijk niet meer elke wedstrijd. Als ik het niet kan kijken, kijk ik wel gewoon de highlights."

Delen

Reacties

Die summerville ging ajax volgen op insta en ontvolgde feyenoord toen hij naar ado ging. Volgend jaar zeg die dat die **** is... eng mannetje