jim-breeman-sports-photography-feyenoord-fc-emmen-5-0-22

Foto: Jim Breeman Sports Photography | Tekst: Feyenoord.nl

Nieuws

Supporters doneren 75.000 euro aan de Feyenoord Foundation

Van de redactie

Dankzij de vrijgevigheid van de supporters is er voor en tijdens de benefietwedstrijd tegen FC Emmen eind december 75.000 euro opgehaald voor de Feyenoord Foundation. Het bedrag werd afgelopen donderdag overhandigd aan Sander de Kramer, die het namens de Feyenoord Foundation bij Clubhuis Feyenoord in ontvangst nam.

‘Dit is fantastisch’, roept De Kramer. Hij is lid van het bestuur van de Feyenoord Foundation en is geraakt door de vrijgevigheid van de Feyenoord supporters. ‘Het is fijn te merken dat zij begaan zijn met de kinderen en jongeren op Zuid en in de andere delen van de stad waar wij actief zijn. Met dit geld kunnen we zoveel van hen gratis laten sporten en helpen bij het ontwikkelen van hun talenten en een gezonde leefstijl.

#KrachtVanFeyenoord maakt impact
De stichting wil met het ingezamelde geld een groot aantal programma’s en activiteiten van Feyenoord financieren, die Rotterdamse kinderen en jongeren een betere toekomst geven. ‘Overal waar wij komen, gebruiken we de #KrachtvanFeyenoord om maatschappelijk impact te maken en bij te dragen aan een betere toekomst voor de inwoners van Rotterdam,’ aldus Ton Strooband, manager Maatschappelijke Zaken bij Feyenoord. ‘Wij zijn de supporters enorm dankbaar dat ook zij daar een grote bijdrage aan hebben geleverd.’

Opbrengst veiling stadionlampen
In totaal krijgt de Feyenoord Foundation ruim 175.000 euro overgemaakt, want ook de opbrengst van de veiling van de tweehonderd oude stadionlampen begin december gaat in zijn geheel naar de stichting. De lampen waren zo gewild, dat ze binnen een week € 100.490,- opbrachten. ‘Wij zullen ervoor zorgen dat elke euro goed terechtkomt!’ zegt De Kramer. 

Delen

Reacties

Nog geen reacties