adelaarshorst

VK Sportphoto

Nieuws

Supportersvereniging Go Ahead Eagles komt met mooi gebaar richting Feyenoordsupporters

Van de redactie

De meereizende supporters vanuit Rotterdam kunnen vanavond rekenen op een mooi gebaar vanuit de supportersvereniging van Go Ahead Eagles voor het uitduel van Feyenoord wat vanavond om 21:00 uur afgetrapt wordt in Deventer. De supportersvereniging van de Eagles hebben twee consumpties geregeld voor de meereizende Feyenoordsupporters als felicitatie voor de bekerwinst van afgelopen zondag tegen NEC.

"Voetbalvrienden uit Rotterdam-Zuid: gefeliciteerd met jullie bekerzege", schrijft de supportersvereniging van de Deventenaren op hun website. "Namens ons twee consumpties voor in het uitvak om deze wedstrijd ook fijn te beleven. Wij komen graag bij jullie, jullie graag bij ons. Volgende keer proosten we graag samen."

De competitiewedstrijd tussen Go Ahead Eagles en Feyenoord wordt donderdagavond om 21:00 uur afgetrapt in De Adelaarshorst. De wedstrijd in speelronde 31 van de Eredivisie staat onder leiding van scheidsrechter Erwin Blank. De vorige ontmoeting tussen Feyenoord en Go Ahead eindigde in een 3-1 overwinning voor de Rotterdammers. Indien ploeg van Arne Slot niet wint en koploper PSV wint eerder op de avond wel, is de ploeg uit Eindhoven de nieuwe landskampioen.

Delen

Reacties

Mooie club, Go Ahead. Dat zeg ik als Zwollenaar. Vind de sfeer bij PEC echt drie keer niks.
Leuk cluppie, leuke supporters.
Geef hun 2 konsumpties als ze 020 verslaan voor de play offs 😋
Altijd top sfeer in Deventer bij de Eagles, ik ben er vanavond zelf ook bij als Deventer Feyenoord supporter. Niet in het uitvak maar gewoon op de B-side tussen de Eagles supporters. Dat kan in Deventer gewoon!
Go Ahead wat een super gebaar.
Zo horen clubs met elkaar om te gaan, veel respect voor jullie.
Leuke club. Ik wil daar best een keer in het stadion zitten.
Ik ben er een keer geweest tegen Ferencvaros. Prima sfeer en ook een leuk stadion
Correctie: Dat was in Emmen 😂 maar de sfeer was goed haha!
Twee consumpties voor het hele uitvak, dat wordt vechten jongens!