szymanski-lazio-uit

VK Sportphoto

Nieuws

'Szymański gewisseld vanwege hamstringblessure'

Ference

Sebastian Szymański werd in de rust van de verloren wedstrijd tegen SS Lazio gewisseld voor Jahanbakhsh. Waar dit op het eerst oog een tactische wissel leek, meldt Dennis van Eersel dat de Pool gewisseld werd vanwege een hamstringblessure. 

De 'nummer tien' is daarmee een twijfelgeval voor de stadsderby tegen Sparta Rotterdam van deze zondag. Naast de potentiële blessure van Szymański en de zieke Geertruida, beschikt trainer Arne Slot over een nagenoeg fitte selectie. 

Delen

Reacties

Na gisteren de eerste helft wel een beetje geschrokken, de toekomst zal uitwijzen of zo ver onder de ondergrens zakken een incident is of niet, ik hoop van wel.

Wieffer gaf wel enigszins balans op het middenveld gisteren, bij de blessure van onze Poolse vriend zou ik hem dus een kans gaan geven nu, laat maar spelen tegen Sparta en Sturm Graz, ben wel benieuwd ernaar.

Ook Dilrosun mag van mij op de bank, valt mij zwaar tegen, ook Gimenez zou ik in de basis zetten Zondag, bracht wel wat meer gif dan Danilo, al ben ik over Danilo verder best tevreden.

Bijlow

Pedersen Trauner Hancko Hartman

Wieffer

Timber Kokcu

Alireza Gimenez Walemark


Ali verdiend tegen een Sparta een basisplaats, brengt meer dan Dilrosun denk ik, had niet gedacht dat nog te zeggen, maar Ali verrast me in positieve zin.
Houdt geen middenvelders over zo. Je stand-in Geertruida lang eruit en nu Szymanski... Kokcu Timber Wieffer is veel te statisch.
dan hebben we ook Taabouni nog en is er al iets bekend over wanneer Bullaude speelgerechtigd is??
Oei, kokcu maar naar voren en met wieffer erbij viel me niet tegen vandaag
Maar als je een week geleden zei dat een middenveld Kökcü-Timber-Szymanski niet kan in de grote wedstrijden en we een extra controleur goed hadden kunnen gebruiken vonden een hoop mensen het allemaal maar onzin.
Wieffer de kans geven en Zerrouki voor minder ophalen in de winter