szymanski

VK Sportphoto

Nieuws

Szymański: "Ik voel me klaar voor deze wedstrijd"

Van de redactie

Donderdag speelt Feyenoord in de groepsfase van de UEFA Europa League de thuiswedstrijd tegen FC Midtjylland. Feyenoord is op doelsaldo koploper in groep F waarbij alle vier de ploegen op vier punten staan uit drie duels. Sebastian Szymański blikte met Feyenoord Media vooruit op het duel tegen de Denen.

“Ik voel me klaar voor deze wedstrijd. We hebben niet veel tijd om ons voor te bereiden op deze wedstrijd, maar we doen er alles aan. We hebben goed getraind,” begint de Poolse middenvelder. “We weten wat we niet goed hebben gedaan om de vorige wedstrijd tegen hun te kunnen winnen. Een punt is niet verkeerd, maar we weten dat we beter kunnen en deze wedstrijd hadden kunnen winnen. Dat gaan we nu proberen in de tweede wedstrijd tegen Midtjylland.”

Feyenoord is koploper van groep F, maar dat speelt niet echt binnen de groep. “We weten dat we bovenaan staan in de groep. We gaan stap voor stap vooruit. We willen het natuurlijk zo houden. We willen nu de drie punten pakken. Ik denk dat als wij alles blijven geven voor elkaar dat wij mooie dingen kunnen bereiken.”

In het team wisselt Szymański nog wel eens van positie. "Ik heb al eerder op de vleugels en als centrale middenvelder gespeeld. Dus het was niet nieuw voor mij. Ik weet wat ik op beide posities moet doen." 

Delen

Reacties

Mooie technische speler om naar te kijken, die 10 miljoen is hoop geld, kan er alleen maar op hopen.
Als ik moet kiezen tussen hem en Zerrouki, die ook 10 miljoen moet kosten, zou ik toch voor onze Poolse vriend gaan.
Eerst maar eens een vervanger regelen voor uierness.