yv2022821yv2022821a1a02954

Nieuws

Te Kloese: 'Het is niet in het belang van Feyenoord. En dan doen we het niet'

Van de redactie

Feyenoord was gisteren afwezig tijdens de zitting van de Raad van State aangaande het bestemmingsplan Feyenoord City.

Een nieuw stadion aan de Maas is onderdeel van het bestemmingsplan, dat erin voorziet dat Feyenoord de bespeler van het nieuwe onderkomen wordt. Tijdens de zitting werden er vragen gestelt over de betrokkenheid van Feyenoord bij het plan. Vanuit de club was er namelijk geen vertegenwoordiging, terwijl vanuit de gemeente en het stadion wel afvaardigingen aanwezig waren. 

Feyenoord heeft de zitting ter kennisgeving aangenomen. In het Algemeen Dagblad herhaalde Te Kloese zijn standpunt: 'Ik heb namens de club daar duidelijk nee tegen gezegd. Het is niet het moment. Het is niet haalbaar. Het is niet te betalen en er is niemand die het wil bouwen. Ik weet niet wat ik er nog meer over moet zeggen".

Over de hernieuwde poging om de financiering vlot te trekken zegt de algemeen directeur: 'Ik lees nu over 54 miljoen aan besparingen op het plan. Gaan we dan doelpalen eruit trekken? Of fietsenstallingen schrappen? Hoe vaak kun je met een kaasschaaf over een plan heen? Ik heb nee gezegd, maar er spelen heel veel belangen."

Op de vraag of hij recentelijk nog iets van de gemeente heeft vernomen, reageert Te Kloese: "Of ik onder druk ben gezet door burgemeester Aboutaleb? Helemaal niet. De gemeente is natuurlijk niet blij met ons nee. Maar er is ook geen druk. Het is op dit moment gewoon niet in het belang van Feyenoord hier mee door te gaan. En dan doen we het niet."

Delen

Reacties

Zodra het dat weer wel is kijken we verder. Geen hoeveelheid frame gaat namelijk veranderen dat er iets moet gebeuren................................................
Blijft een gemiste kans dan....nog 10jr de Kuip 😱. Raken alleen maar verder achterop ..qua faciliteiten en toeschouwers aantallen...40 of 80 duizend is toch een verschil zeker om aansluiting te krijgen bij de Europese (sub)Top
Eerst ging of moest Feyenoord de gemeenteraad overtuigen en ging daarvoor vooraf miljoenen investeren. Nu, is het andersom. Goede strategie. Armen over elkaar en we gaan door met het voetbal
Eindelijk een krachtige leider in de kuip
Begin die ten te kloese echt steeds meer te mogen. Sterke vent
Vraag anders nog ff een keer of 10 naar het standpunt van de club, zodat weer een paar andere woorden geframed kunnen worden.
Het is _nu_ niet betaalbaar. Zodra het dat weer wel is kijken we verder. Geen hoeveelheid frame gaat namelijk veranderen dat er iets moet gebeuren, en nieuwbouw de meest betaalbare en veilige optie is.
Even off topic:

Kom net van FR12 af...

Gimenez wordt alweer afgekat door een paar d#bielen omdat hij gelovig is. Ze hebben er allemaal zoveel last van...

Blij met 1908.nl...
Na aanleiding van je reactie even gekeken maar je schaamt je kapot voor zulke supporters, Feyenoord onwaardig.
..echt he? Vraag me vaak af of ze wel.écht van Feyenoord houden..of dat onze club gewoon een mode-beeld is..
Ik werk op school waar jongeren zitten die uitvallen in regulier onderwijs en gelukkig drogen er heel wat goed op maar het niveau van keyboard warriors is het wel een dingetje deze tijd
...dan maat hopen dat hij met elk.schot op de goal scoort, snoert hij ze gelijk de mond!
dus hij mag over een paar naar weer opkkeren